Transparent
Inloggen
Sluiten

Gastón Pereiro opent score bij overwinning van Uruguay

22 maart 2019 15:12
Foto: Pro Shots

Gastón Pereiro opent score bij overwinning van Uruguay; image source: Pro Shots

Gastón Pereiro heeft zich donderdag laten zien bij Uruguay. De middenvelder opende de score in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Oezbekistan. Pereiro stond de hele wedstrijd in de basis en wist na vijf minuten al tot scoren te komen. De andere twee doelpunten werden gescoord door Cristhian Stuani, aanvaller van het Spaanse Girona.

Uruguay is momenteel in China waar het deelneemt aan de China Cup. Door de winst staat de ploeg in de finale. Thailand is daarin aanstaande dinsdag de tegenstander. Die wedstrijd zal om 12:35 Nederlandse tijd beginnen.




Tags

pereiro uruguay china cristhian girona oezbekistan stuani thailand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik zou hem in de arena ook graag in de basis zien willen staan,desnoods met een verstevigd middenveld in een vier-vier-twee.
Waarin Guti dan ook weer eens zijn opwachting zou kunnen maken,samen met Rosario en Hendrix of Sadilek.
Pereiro die het in topwedstrijden vaak wel laat zien,kan dan de nummer 10 positie invullen.
+3/-0

5 jaar geleden
Mooi dat Pereiro op deze manier wedstrijd-ritme op doet en hopelijk weer goed in vorm komt.

Ik ben benieuwd of hij deze zomer nog verkocht gaat worden, of dat hij volgende zomer gratis de deur uit loopt. Dat zou weer een verlies-post voor PSV zijn. Over Romero maak ik me nu namelijk ook wel zorgen.
+1/-1

5 jaar geleden
Kom op Pereiro, overtuig de trainer komende week en scoor in Amsterdam. Het mogen er ook twee of drie zijn.
+4/-0

 
5 jaar geleden
Die trainer van ons is stronteigenwijs en zo blind als een paard. Hoe harder anderen gaan roepen om Pereiro, hoe kleiner de kans dat Pereiro m opstelt...
+2/-1

5 jaar geleden
Je zou hem een trap onder zijn reet geven. Heeft alles waar het ons middenveld zo aan ontbreekt.....
+7/-1

 
5 jaar geleden
@Tony, mee eens. Pereiro zou heel PSV kunnen sturen met zijn traptechniek. Hij kan ook ballen over een verdediging op een plek leggen waar net een gat is. Dan breek je een bus wel open.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Pereiro heeft vaak genoeg de kans gehad om dat te laten zien, maar keer op keer is het van korte duur, waarna hij weer een forse periode niet thuis geeft.

Zowel onder Cocu als Van Bommel belandde hij op de bank. Dit is bovendien al z'n vierde seizoen bij PSV en van enige vooruitgang/ ontwikkeling is geen sprake. Er zit simpelweg niet meer in.
+1/-4

Wel mooi dat hij bij Uruguay, toch in zijn PSV shirtje speelt. Is een van mijn favoriete spelers bij PSV.
+5/-2

5 jaar geleden
Gastón en Kevin moeten volgende week in de basis starten. Gewoon dezelfde 11 laten spelen als in de thuiswedstrijd tegen die club uit Duivendrecht. In de bus op de heenweg nog even gezamenlijk naar die eerste helft in Eindhoven kijken om de boel op scherp te zetten. Hopelijk beseft iedereen op tijd dat wij de officieuze kampioenswedstrijd in A'dam spelen. Come on PEESJEEVEÉ
+3/-0

 
5 jaar geleden
Als er gewonnen wordt is het kampioenschap echt heel dicht bij idd. Maarre, wie is Kevin?
+2/-0

 
5 jaar geleden
Sorry, begin ik nu al te dementeren ?? Jorrit bedoel ik uiteraard....
+3/-0

5 jaar geleden
Heeft in zijn kleine teen meer talent, voetballend vermogen, inzicht en techniek dan de halve selectie bij elkaar. Echt een voetballer om voor naar het stadion te komen. Al zijn er gedeeltes in wedstrijden dat hij onzichtbaar is, plotseling is daar met een simpele voetbeweging weer die bal die een speler alleen voor de goal zet of een schot uit stand met een dodelijke precisie. De staf doet het niet slecht dit jaar, geeft de jeugd de kans, maar het is een schande dat ze dit uitzonderlijke talent te weinig aan de praat krijgt. Let op mijn woorden: Gaston wordt een sensatie bij zijn volgende club.
+2/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Het verhaal Pereiro is na ruim 3.5 seizoen wel duidelijk: In potentie een uitstekende speler, maar hij mist o.a. (vooral) winnaarsmentaliteit en hij laat slechts af & toe iets van z'n klasse zien. Blijkbaar is hij niet bereid om elke wedstrijd álles eruit te halen wat erin zit. PSV speelt regelmatig met tien man als Pereiro meedoet, omdat hij alle duels verliest en nooit een bal verovert. Op het middenveld kun je je dat absoluut niet veroorloven.

Het lijkt me dat PSV Van Ginkel wilde kopen voor de positie van aanvallende middenvelder, maar die raakte zwaar geblesseerd, waarna men Thomas haalde. Die raakte echter ook zwaar geblesseerd, waardoor de grillige Pereiro overbleef. Helaas brengt hij ook dit seizoen veel te weinig, met een plek op de bank opnieuw als logisch gevolg.

Hard werken wint het van talent als talent niet hard werkt.....
+2/-4

 
5 jaar geleden
@Santa, Bij jouw laatste zin moest ik denken aan Wout Weghorst. Die heeft nog niet 1/5 van het talent van Pereiro maar heeft binnen een enorme drive waardoor hij toch steeds stappen kan maken. Winners-mentaliteit, echte doorzettings-kracht en een soort overleving-drang om niet op te geven zijn ook echte kwaliteiten op een voetbalveld. Ik heb het idee dat bij Ajax meer op voetbal-techniek wordt geselecteerd, en dat PSV de laaste jaren duidelijk een groep probeert samen te stellen waarbij mentaliteit een grote rol speelt.
+1/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens. Je mening is blijkbaar niet zo populair gezien de minnetjes. Iedereen heeft het altijd maar over de kwaliteiten van Pereiro (waar geen twijfel over bestaat overigens), maar vergeet gemakshalve zijn gebreken. De materiaalman van PSV heeft in zijn kleine teen meer winnaarsmentaliteit dan onze Gaston in zijn hele lijf. Wil je met Pereiro spelen, dan moet je het team om hem heen bouwen en bereid zijn met 10 man te voetballen. Dat wil van Bommel niet, die wil een vechtmachine, die na ieder balverlies de tegenstander afjaagt. In zo'n systeem past Pereiro niet.
@WouterErik. Eens met jouw laatste zin. Viel mij ook al op en dat bevalt me wel, aangezien ik denk dat veel wedstrijden in de Eredivisie beslist worden op mentaliteit.
+1/-2

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Helaas is er van dat (gegroepeerd) afjagen weinig meer over na de winter. Ben erg benieuwd komende zondag. Hopelijk staat er weer een geoliede machine met veel snelheid en een vlijmscherpe omschakeling en zijn we, zoals het zou moeten met zo'n defensief middenveld, in die linie de baas want mocht Ajax in staat zijn om druk op onze laatste linie te zetten dan krijg je een groot probleem. Hoeveel punten hebben wij met Gaston in de basis trouwens verloren? Volgens mij wijken de cijfers niet veel af dan met hem op de bank? Iemand cijfers? Dank
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Pereiro is typisch zo'n speler die bewijst dat cijfers heel betrekkelijk zijn. Hij kan immers elk seizoen hele behoorlijke cijfers overleggen (qua goals en assists), maar toch is hij ook in z'n vierde seizoen bij PSV op de bank beland. Dat is natuurlijk geen toeval, want wie Pereiro ziet spelen, beseft dat hij slechts af & toe iets van z'n klasse laat zien, maar veel te vaak totaal onzichtbaar is. Het is bovendien een slappeling pur sang, zonder ook maar iets van winnaarsmentaliteit.
+1/-3

 
5 jaar geleden
Ik doel op cijfers van PSV als team. Wat voor een gemiddeld aantal punten halen we met Pereiro in de basis verus zonder Pereiro. Volgens mij niet echt een verschil.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Je vraagt andere mensen om cijfers inzake jouw aanname?
+1/-3

 
Wakkur2019 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad grappig
+2/-2

 
5 jaar geleden
Als ik zo jou bijdragen hier lees had ik wel verwacht dat jij dergelijke data beschikbaar had om je outspoken mening kracht bij te zetten eerlijk gezegd. Ondanks alles is Gaston toch maar weer mooi met zijn land op pad i.t.t tot enkele van zijn PSV teamgenoten.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Het feit dat Pereiro ook in z'n 4e seizoen bij PSV op de bank is beland, spreekt boekdelen. En dat onder twee verschillende trainers, na vele kansen op verschillende posities en in verschillende systemen.

Blijft de vraag openstaan: Waarom vraag je mensen om cijfers inzake jouw aanname? Nogal de wereld op z'n kop.
+1/-2

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Santa, heb ik alleen jou iets gevraagd? Met je wereld op de kop. Wat denk je zelf gast? Alsof jij hier bepaalt wat een ander wel/ niet vraagt.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Het is niet aan jou om te bepalen wanneer een discussie eindigt.
+1/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Cocu was niet bereid om het elftal in dienst van Pereiro te laten spelen, net als Van Bommel. Beide ex-topvoetballers zien dat in mijn ogen goed. Natuurlijk heeft Pereiro kwaliteiten, maar aangezien hij zó vaak niet thuis geeft, is het logisch dat een trainer z’n elftal niét in dienst van Pereiro laat spelen.
Winnaarsmentaliteit en de wil om er élke wedstrijd alles uit te halen wat erin zit, zijn twee essentiële kwaliteiten. Bakkal was ook zo’n speler. In potentie een goede speler met scorend vermogen, maar door z’n waardeloze mentaliteit overal compleet mislukt.
+1/-3

5 jaar geleden
Merkwaardig dat dit bericht nog steeds bovenaan staat aangezien Lozano inmiddels óók gescoord heeft, voor Mexico.

Bevalt mij overigens totaal niet, met het oog op zondag, dat beiden zich in diverse uithoeken van de wereld bevinden en pas in de loop van woensdag terug reizen.

Uiteraard moet Mark zowel Hirving als ook Gaston opstellen tegen Ajax! Maar of hij dat doet, is een andere zaak (helaas).
+3/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje