Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roemeense vleugelaanvaller in beeld als vervanger van Hirving Lozano'

24 maart 2019 14:13 - Fanatik
Foto: Pro Shots

"Roemeense  vleugelaanvaller in beeld als vervanger van Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Volgens het Roemeense Fanatik is Dennis Man in beeld bij PSV als vervanger van Hirving Lozano. Man is een 20-jarige vleugelaanvaller uit Roemenië en zou 10 miljoen euro moeten kosten. Momenteel speelt hij nog in eigen land voor Steaua Boekarest. Tot nu toe speelde hij 87 wedstrijden in het eerste elftal en kwam daarin tot 21 doelpunten en 14 assists. Ook maakte hij inmiddels zijn debuut voor het nationale elftal van Roemenië.

Meer op Fanatik




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano roemenie boekarest fanatik steaua

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Geloof er weinig van, genoeg talenten in huis
+1/-0

5 jaar geleden
We hebben al heel wat aankopen op de bank zitten of geblesseerd. Ramselaar, Pereiro, Guti, Romero en Thomas. Gezien het spel van onze talenten zou ik eerst maar eens wat verkopen, en hun een kans geven, ipv dat hun ontwikkeling wordt onderbroken.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Het moge duidelijk zijn dat we in het verleden bij jongens als Depay, Rosario en Bergwijn hebben gezien dat dergelijke jongens tijd nodig hebben en dat hun ‘prestatiecurve’ met vallen en opstaan gaat. Dit seizoen zien we dat Gakpo, Malen en onze Tsjech continu goed invallen maar du moment dat ze basis spelen het wat minder gaat. Wat mij betreft normaal maar wil je dergelijke jeugdspelers gaan brengen dan zul je een ervaren geraamte eromheen moeten hebben of je zult je verwachtingen als fans niet te hoog moeten leggen. Ik verwacht wel degelijk (gerichte) aankopen. Vergeet Luckassen trouwens niet. Die komt waarschijnlijk ook nog terug en gaat waarschijnlijk weinig meer opleveren in de toekomst.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Niks daar van. Er gaat ook wat vertrekken na dit seizoen hè. Bovendien speel je volgend seizoen weer CL en het is te hopen dat je er dan meer aan over houdt (desnoods overwinteren in EL). Met die injectie van financiële middelen moet je blijven investeren. Deels in de jeugdopleiding, maar ook zeker in directe versterkingen voor het eerste elftal. Door selecteren.
+1/-0

5 jaar geleden
Stel dat ook Bergwijn vertrekt dan hebben we hem hard nodig.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage