Transparent
Inloggen
Sluiten

Jetro Willems: 'We gaan er zondag gewoon overheen, klaar'

24 maart 2019 16:25 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Jetro Willems: "We gaan er zondag gewoon overheen, klaar"; image source: Pro Shots

Jetro Willems is overtuigd dat PSV volgende week gaat winnen van Ajax. Dat gaf hij aan in een Q&A van Fox Sports. "Ik zeg 1-3 voor PSV. We gaan er gewoon overheen, klaar", aldus Willems. "Ajax doet het ook goed. Ze hebben goede spelers, maar 1-3 vind ik wel oké."




Tags

willems jetro fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Voor Ajax wordt dat een wedstrijd die ze moeten winnen, want bij verlies zijn ze klaar. Ik ben zeer benieuwd hoe PSV zich tegen dat geweld gaat wapenen. Als ik zie dat kleine clubjes het PSV al moeilijk kunnen maken, dan houd ik mijn hart vast. PSV moet er, naar mijn mening, vechtvoetbal op een kleine ruimte van proberen te maken, en dan met counters / uitvallen proberen te scoren.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Het verschil tussen de wedstrijd met ajax en de wedstrijden met de "kleintjes" is dat de "kleintjes" absoluut niet de intentie hebben te moeten voetballen terwijl ajax wel moet om te kunnen winnen. Tegen een massaal verdedigend team is het sowieso moeilijker voetballen terwijl je tegen een voetballend team veel meer ruimte krijgt om zelf ook te voetballen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
"Als ik zie dat kleine clubjes het PSV al moeilijk kunnen maken, dan houd ik mijn hart vast." Diezelfde clubjes maken het Ajax ook lastig, maar dat wordt vaak gemakshalve vergeten. Verder eens met @deeveedeehaa, zondag wordt een totaal andere wedstrijd. PSV komt er bij verdedigend ingestelde teams vaak niet doorheen door een gebrek aan creativiteit. Als PSV veel ruimte krijgt (kunnen) ze dodelijk zijn en dan doel ik met name op de combi De Jong-Bergwijn-Lozano. Hopelijk geven die mannen thuis en dan zou een overwinning mij niet verbazen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
@shevchenko, Ik bedoelde dat het me verbaast dat kleine clubes het PSV ook lastig kunnen maken als ze echt gaan voetballen en de aanval zoeken. (had ik iets beter op moeten schrijven). Dat PSV het tegen een bus lastig heeft dat is logisch, maar ook als teams de aanval zoeken en wel ruimte weg geven, heeft PSV het na de winterstop lastig. Ik hoop ook dat Lozano-De Jong-Bergwijn opeens gaat lopen. Het kan zo maar 3-0 worden of 0-3. Ik zou het echt niet weten....
+1/-0

5 jaar geleden
Jetro zegt wel vaker rare dingen tijdens interviews. Ik hoop dat ie gelijk heeft, al is het reeler dat PSV met een nederlaag naar huis wordt gestuurd.

Ik ben bang dat het net zo'n wedstrijd gaat worden als vorig seizoen.
Een verdedigend PSV wat angsthazenvoetbal speelt.
En dan is het wachten totdat de goals vallen…...
+1/-0

Laten we met zijn allen positiviteit uitstralen richting ons PSV komende zondag, geen twijfels uitspreken voor het geval, ga er van uit dat we winnen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje