Transparent
Inloggen
Sluiten

Dumfries, Bergwijn en De Jong verliezen met Oranje van Duitsland

24 maart 2019 22:42
Foto: Pro Shots

Dumfries, Bergwijn en De Jong verliezen met Oranje van Duitsland; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft zondagavond met 2-3 verloren van Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman had van de PSV'ers alleen Denzel Dumfries in de basis gezet. Direct na rust kwam Steven Bergwijn in de ploeg bij een 0-2 achterstand. Oranje kwam knap terug tot 2-2, maar in de laatste minuut sloegen de Duitsers opnieuw toe. Koeman bracht nog Luuk de Jong in de hoop om in de resterende twee minuten weer gelijk te komen, maar ook hij kon de nederlaag niet meer voorkomen.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn duitsland dumfries jong oranje koeman sloegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jammer dat ze verloren, speelde in de tweede helft een heel stuk beter met Bergwijn erin, en Dumfries erachter.
+1/-0

5 jaar geleden
Hopelijk 2 zondagen op rij thuisnederlaag in Arena.
+2/-2

 
5 jaar geleden
Hopelijk 2 zondagen op rij dat de Ligt in het doelgebied onderuit gaat, en de tegenstander scoort !
+1/-0

5 jaar geleden
Ik vond Denzel sinds lange tijd weer fris voetballen. Weer met lef en durf.
Hopelijk komende zondag ook.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Misschien heeft het wel te maken met de opdracht die hij krijgt van van Bommel , daar lijkt het wel op . Twee interlands , prima gespeeld zoals we hem kennen. Ben benieuwd as zondag.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik denk dat het te maken heeft met het spel om hem heen. PSV zit een beete vast na de winter, en Orange heeft nu veel meer beweging. Hij hoeft bij orange de aanval niet op te zetten, maar krijgt de bal op de plek waar hij een voorzet kan gaan geven.
+1/-0

5 jaar geleden
Verkeerde kop van het artikel. Vorige week was goed: Dumfries en Bergwijn winnen van Wit-Rusland. Nu moet het zijn: De Ligt, De Jong en Blind (€ 200 miljoen met zijn drieën) verliezen van Duitsland.
+3/-0

Winnen van Wit-Russen is toch heel wat anders dan tegen Duitsland, er werd ineens gesproken alsof het einde Duitsland was.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Duitsland heeft een selectie met geweldig goede spelers die blijkbaar in een mum van tijd op elkaar ingespeeld zijn. Respect voor Löw, die dit voor elkaar kreeg door vooral ook niet te luisteren naar goedkoop commentaar van mensen/media zonder dat die zich überhaupt verdiepten in waar Löw mee bezig is/was. Eigenlijk geldt dit ook voor Bommel, heb geduld, hij doet het momenteel zeer goed met een jonge selectie waarmee hij blijkbaar niet afwijkt van een concept waarmee hij begonnen is, en ook in gelooft.
+1/-0

 
5 jaar geleden
HET verschil is dat een land niet leeggekocht wordt en een Nederlandse club wel. Als clubtrainer bij PSV krijg je geen tijd om iets te bouwen. Een volgende bedreiging is dat er meer en meer jacht gemaakt lijkt te worden op onze jeugdspelers. Dat Italie verhaal rondom spelers als Pirloe etc is een potentiele bedreiging als deze daadwerkelijk gaat plaatsvinden. De vraag is wat dan je volgende stap wordt als PSV zijnde, zeker in een tijdperk waarin de transfersommen als percentage van je begroting naar zodanige hoogten zijn gestegen dat je eigenlijk niet meer mee kunt doen in dat spel vanwege de daarmee gepaard gaande risico's en beperkte balans.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Klopt niet wat je zegt @tony, bij PSV krijgt een trainer wel degelijk tijd om iets op te bouwen, dat zag je aan het vertrouwen die Cocu kreeg en Bommel nu ook heeft. En het werkt gezien de 5 punten voorsprong die we ook nu wéér(3 keer kampioen in 5 jaar) hebben op een kapitaalkrachterige club als ajax. Dat er spelersmutaties plaats zullen vinden wil niet zeggen dat van het doel en de weg daar naar toe hoeft afgeweken worden. Zo run je op een goede manier een professionele organisatie.
+1/-0

 
5 jaar geleden
@Pvh: dat laatste ben ik met je eens maar ik zie dat langere termijn bouwverhaal niet. Qua structuur mischien wel maar niet qua bouwen van een team. Als je iedere keer andere poppetjes moet inbouwen creer je toch geen ‘team’?
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Er van uitgaande dat belangrijke spelers gemiddeld 2 à 3 jaar actief zijn bij PSV en dat er zeg 3 à 4 mutaties plaatsvinden per jaar, heb je als je een rode lijn volgt, voldoende tijd om elke keer weer de nieuwelingen bij het team in te passen.
+1/-0

5 jaar geleden
Dom en onnodig dat je dit kort voor tijd toestaat.
Het middenveld kwam door vermoeidheid niet op tijd terug - waardoor Duitsland dit doelpunt kon maken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage