Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ontvangt komende jaren jaarlijks minstens 5 miljoen van partnerschap'

26 maart 2019 08:37 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV ontvangt komende jaren jaarlijks minstens 5 miljoen van partnerschap"; image source: Pro Shots

PSV zal voor het nieuwe partnerschap zeker vijf miljoen euro ontvangen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Jumbo, ASML, Philips, VDL en High Tech Campus Eindhoven zullen jaarlijks ieder één miljoen euro betalen. Het totale bedrag kan uiteindelijk wel hoger worden. "Het is een oneindig concept. Er kunnen namelijk nieuwe bedrijven bij komen", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands.

Vanaf komend seizoen zal Energiedirect.nl op de achterkant van het shirt staan, terwijl Philips nog altijd op de mouw zal staan. De club hoopt dat meer bedrijven zich willen aansluiten. Beleidsbepalers van NXP en DAF zagen niets in het plan.
Tags

asml daf energiedirect gerbrands high jumbo nxp vdl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik had gehoopt op 1,5 miljoen per bedrijf en dat ze daarmee uit zouden komen op 7,5 miljoen ex. Philips (mouw) en Energie Direct (rug). Maar het komt dus uit op 5 miljoen + 3 miljoen Philips + 1 miljoen EnergieDirect (schat ik, aangezien in eerdere berichtgeving naar voren kwam dat PSV 1 miljoen voor rugsponsor wilde) = 9 miljoen. Dat zie ik niet als vooruitgang. Op dit moment krijgen ze 6 miljoen (EnergieDirect) + 3 miljoen Philips + 1 miljoen GoodHabitz = 10 miljoen. Verder jammer dat DAF en NXP bedankt hebben.
+1/-0

5 jaar geleden
Rare berichtgeving, of begrijp ik het nou niet? Gisteren was het nieuws dat dit substantieel meer dan 6 miljoen per jaar op zou leveren en nu is het minimaal 5 per jaar... Het één sluit het ander niet uit maar het gat is wel groot tussen die twee.
+2/-0

5 jaar geleden
Jongens: dit is speculeren op basis van informatie die je helemaal niet hebt en ook nooit zal krijgen. Als de algemeen directeur zegt dat psv er substantieel beter van wordt, dan zegt hij dat niet zonder reden. Het is een uniek concept en iets wat helemaal bij de clubcultuur past: 'innovatief én regio gericht. Hier sluiten vanzelf meerdere bedrijven bij aan en dan heb je echt een stevig fundament als het om sponsoring gaat. Ik vind het alleen al geweldig dat er eindelijk weer iets van onze historie/kenmerk op het shirt komt. Hoe tof is het om met Eindhoven op je borst te spelen in tegenstelling, met alle respect, met energiedirect.nl
Ik voel het DNA van PSV weer opkomen; heerlijk!
+8/-0

Hoe verkeerd zit ik nou als ik denk dat de andere bedrijven in de regio nou niks hoeven bij te dragen als ze nou toch mee kunnen profiteren van gratis reclame? Geloof me het geld vind ik redelijk, maar de groeipotentie zit me niet lekker, leg het mij eens in gewone mensentaal uit, de regio samenwerking mag dan uniek zijn, maar de verwachtingen ?
+2/-1

 
5 jaar geleden
Om dit uit te leggen zal dit lampje de komende 3 jaar ook bij jou gaan branden.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind het wel erg tegenvallen dit bedrag.
+1/-0

5 jaar geleden
Noem mij maar cynist maar eerst zien & dan geloven. Het genoemde bedrag valt mij eerlijk gezegd zwaar tegen. En dat gelul over innovatie, uniek project en dergelijke, daar prik ik eerlijk gezegd algauw doorheen. Wees eens duidelijk, geef openheid van zaken met concrete bedragen! Van de alom gepredikte transparantie blijkt & blijft op deze manier bitter weinig over.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Het lijkt een beetje de nieuwe realiteit hè. Wordt er een speler verkocht, dan mogen we niet weten wat hij opgeleverd heeft. Raakt er een speler geblesseerd, dan mogen we niet weten wat hij heeft. Krijgen we een nieuwe sponsor, dan mogen we niet weten wat het schuift. Het staat inderdaad haaks op de transparantie die continu gepredikt wordt. Dan rest mij de vraag, wat levert deze geheimzinnigheid op?
+1/-1

5 jaar geleden
Goede deal dus, Energie direct betaalde 5,5 a 6 miljoen, gaan we er maar een miljoen op achteruit......hoop poeha en verder niks.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Begreep dat Energie Direct nog op het shirt blijft staan, daar zullen ze toch ook wel gewoon voor blijven betalen?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Klopt maar het gaat om deze deal van de 5 bedrijven, dat is gewoon een goeden doelen actie want hun namen komen niet op het shirt....maar waar het om gaat is de manier van de bekendmaking dan denk je dit gaat ff structureel 60 miljoen opleveren ofzo....Ik vind het zwaar tegenvallen qua euro's maar de actie van deze bedrijven waardeer ik zeer.
+1/-0

5 jaar geleden
Iemand op voetbalprimeur plaatst een reactie:

Ik weet uit betrouwbare bron(hightech campus)dat het totale bedrag zonder de rugsponsor op meer dan 10 miljoen ligt.
Dus de info klopt niet
+1/-0

5 jaar geleden
Dit is niet gemeld door het Eindhovens Dagblad maar door de Telegraaf. Die vervolgens het concept volledig afkraakte. Zullen ze wel hun 'redenen' voor hebben om dat te doen maar de PSV-verantwoordelijke liet letterlijk optekenen dat het om een bedrag gaat dat substantieel hoger ligt dan wat Energiedirect.nl betaalt. Als EnergieDirect 6 miljoen betaalt dan kan het dus geen 5 miljoen zijn. Dus voordat iedereen teleurgesteld raakt houd ik het op slechte (of dubieuze) journalistiek.
+1/-0

 
Zo heb ik het dus niet bekeken, is toch de betere hoek, thnks.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi