Transparent
Inloggen
Sluiten

'Andere grote partij had ook interesse in hoofdsponsorschap PSV'

27 maart 2019 09:09 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Andere grote partij had ook interesse in hoofdsponsorschap PSV"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan dat een andere grote partij interesse had in het hoofdsponsorschap van PSV en ook het bedrag wilde betalen dat de club graag wilde zien. "Maar dat bedrijf paste niet bij de kernwaarden van PSV", aldus Gerbrands. "We hadden al snel in de gaten dat we door moesten gaan op het idee zoals zich dat nu heeft gemanifesteerd. De totale commerciële waarde van PSV zal substantieel stijgen en dit is een wereldwijde primeur in sportmarketing."

Waar het Eindhovens Dagblad eerder meldde dat de bedrijven uit het huidige partnerschap ieder 1 miljoen euro zou betalen, meldt VI dat ze allen naar verluidt 1,5 miljoen betalen.

Meer op VI.nl
Tags

hoofdsponsorschap gerbrands kernwaarden primeur sportmarketing substantieel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Niks mis mee toch? Schijnheilig gedoe.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Ik kan me heel goed voorstellen dat PSV liever voor consistente partners kiest dan een bedrijf die zal gaan voor kortere termijn voordelen. Dat hele Energiedirect verhaal zal niet geweldig gevallen zijn.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Idd, bier drinken bijvoorbeeld kan ook leiden tot een verslaving, maar dat vindt iedereen prima. Selectieve verontwaardiging.
+3/-3

 
5 jaar geleden
Gerbrands gokt niet . PSV zal altijd in de belangstelling staan van grote bedrijven zo lang we maar blijven presteren . We hebben een geweldige accommodatie , een schitterend stadion , het gezelligste van Nederland waar je dicht op het veld zit . Het mag eigenlijk wat groter zijn. We moeten te vaak helaas verkopen voor mensen die een seizoenkaart willen of de wedstrijd willen bijwonen en dat gaat alleen nog meer worden.PSV We heeft een heel goede naam in Europa en zelfs daarbuiten het zal een kwestie van tijd zijn dat opkopers zich gaan melden vanuit het buitenland . Hopelijk kunnen en moeten we nee zeggen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Zo'n goksite op je shirt vind ik niks, De reclame bepaalt voor een belangrijk deel hoe je shirt eruit ziet, en de uitstraling van je club. Het is dus zeer belangrijk wat voor een soort reclame je op je shirt hebt. Ik vind Brainport Eindhoven een geweldige stap. Er zullen vast meer bedrijven aanhaken als ze zien dat PSV ook iets voor hun kan betekenen tav het aantrekken van talent uit het buitenland.
+2/-0

5 jaar geleden
1,5 miljoen x 5 + Philips en Energie Direct betekent meer dan 10 miljoen p. jaar. Daarnaast komen er binnen de Brainport misschien nog wel meer sponsoren voor 1,5 miljoen per jaar. Dat wordt een vette deal voor PSV.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Als er inderdaad 1,5 miljoen per bedrijf wordt betaald dan is dit een fantastische deal. Zeker in de wetenschap dat er misschien nog bedrijven bij komen. Als het 1 miljoen per bedrijf is vind ik de deal mwa en zal de toekomst uit moeten wijzen hoe goed de deal is (afhankelijk van hoeveel bedrijven erbij komen). Uiteindelijk vraag ik me wel af welke bedrijven er nog bij zouden moeten komen, want de grote jongens in de regio hebben ze wel gesproken. Dus hoop niet dat ze een worst voor houden.
+2/-0

5 jaar geleden
Blij om te lezen dat Toon onze club in de waan van de dag niet zomaar voor een zak geld verkwanselt. Lijkt me erg vreselijk. Ook erg blij om te lezen dat het 1.5M per partij dus minimaal 7.5M voor PSV. Geeft vertrouwen! Nu zondag nog even 020 verslaan en we zijn er wel weer voor dit seizoen. :-)
+5/-0

5 jaar geleden
Al deze vijf sponsoren waren al belangrijke partners van PSV. Bij de bedragen die nu genoemd worden (1 á 1,5 mln per jaar) vraag ik me af of dit bovenop hun oorspronkelijke bijdrage komt. Zo niet, dan is de opbrengst van de shirtreclame deze week gekelderd.
+2/-0

Ik heb in eerste instantie ook zomaar mijn te snelle mening/ conclusie getrokken, mijn excuses, ik ga maar ook eerst afwachten in de hoop dat het beter is dan wat ik dacht.
+1/-0

5 jaar geleden
Brainport Eindhoven... past goed bij Philips en ook bij PSV.
+2/-0

5 jaar geleden
Als Gerbrands zegt dat de waarde van het shirt substantieel stijgt met deze deal, dan denk ik dat het 5x1.5 mio is. In ieder geval geen 1 mio. Als er daarnaast nog mogelijk partijen toe gaan treden of op den duur een keer een uittreder vervangen, dan kon PSV wel eens een uniek nieuw en langlopend concept in de markt gezet hebben. Hoe meer ik er over nadenk en erover lees, hoe beter mijn gevoel over deze innovatieve aanpak wordt! En
+1/-0

5 jaar geleden
Imo irrelevante (non-)informatie. Of vermeld dan om welk bedrijf het ging. Tot zover weer de zo geroemde transparantie.
+1/-0

 
Naam van ander bedrijf zou officieel wss niet mogen ivb met het een en ander.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi