Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Twee momenten in de wedstrijd waarbij je een goal weggeeft'

31 maart 2019 19:26

Mark van Bommel baalde enorm van het verlies tegen Ajax, maar vond dat PSV een goede wedstrijd had gespeeld. "Het is een onnodige nederlaag. We hadden het de eerste helft goed voor elkaar en in de tweede helft ben je de betere partij", aldus Van Bommel in gesprek met Fox Sports. "Na de rode kaart kom je terecht op 1-1 en daarna moet je de wedstrijd beslissen. Dat doe je niet, waardoor Ajax in leven blijft. Er zijn twee momenten in de wedstrijd waarbij je een goal weggeeft."

Dat PSV bij rust achter stond, zorgde niet voor onrust. "We deden het gewoon goed. We hadden het gewoon goed voor elkaar. Ajax heeft geen kans gehad buiten een bal die Nick wegwerkte. Die eigen goal is gewoon miscommunicatie en in de tweede helft ben je de betere partij", zo gaf hij aan. "Ik kan hier nu wel een heel verhaal gaan ophangen, maar we hebben wel verloren."

Na de rode kaart en de gelijkmaker ging PSV vol voor de winst. "Ons idee was om hier te winnen en die mogelijkheden waren er. We hebben goede kansen gehad, maar op moment als je denkt dat de 1-2 valt, valt de 2-1", zei hij daarover. "Als je de wedstrijd nuchter analyseert heb je gewoon controle over de wedstrijd na de rust en voor rust geef je niks weg. Maar het maakt niet uit of we volledige controle hadden, beter waren of betere kansen hadden. Het is hier wel 3-1. Ik neem niemand iets kwalijk. We hebben het gewoon hartstikke goed gedaan."




Tags

bommel weggeeft baalde fox nuchter ophangen wegwerkte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage