Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eloy Room vertrekt na dit seizoen bij PSV'

1 april 2019 17:38 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Eloy Room vertrekt na dit seizoen bij PSV"; image source: Pro Shots

Na dit seizoen zal Eloy Room transfervrij gaan vertrekken bij PSV. Dat bevestigt Khalid Sinouh, zaakwaarnemer van de doelman, in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Room wil graag meer aan spelen toekomen en zijn aflopende contract bij PSV zal daarom niet verlengd gaan worden.

Volgens Sinouh zal Room tot het einde van dit seizoen gemotiveerd blijven en zich voor de volle honderd procent inzetten voor PSV. "Daarna wil hij graag weer wekelijks spelen", aldus Sinouh, die als speler zelf ook in Eindhoven onder contract stond.

Room kwam in de zomer van 2017 over van Vitesse, maar belandde achter Jeroen Zoet op de bank. De international van Curaçao kwam vorig jaar drie duels in actie in de Eredivisie toen de landstitel binnen was en keepte dit seizoen in beide bekerduels.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

eloy sinouh bekerduels curacao eredivisie landstitel toekomen vitesse zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Logisch, als Zoet blijft heeft PSV volgend jaar twee keepers die beter zijn dan hem.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Zoet staat nog 15 jaar bij ons onder de lat. Welke club, met alle respect voor Zoet, zou hem kopen?
+2/-1

5 jaar geleden
Sneu voor Room dat PSV uitgeschakeld werd voor de beker. Dergelijke spelers zullen door de nieuwe regels rondom de tweede teams minder snel naar Ajax en PSV komen neem ik aan
+2/-1

 
5 jaar geleden
En wie wil er nu op kunstgras spelen ?
+2/-0

5 jaar geleden
Jammer dat we hem niet vaker in aktie hebben gezien. Voorbeeld prof die een leuke club verdient waar hij zich kan bewijzen.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage