Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit op bezoek bij FC Den Bosch

1 april 2019 21:55
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit op bezoek bij FC Den Bosch; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch verloren. De ploeg van Dennis Haar ging met 3-1 onderuit en is nu door de provinciegenoot ingehaald op de ranglijst. Zakaria Aboukhlal maakte het enige doelpunt van de Eindhovenaren, maar dat was op dat moment slechts de aansluitingstreffer. Bij rust stond Jong PSV namelijk al met 2-0 achter. Na de treffer van Aboukhlal ging Jong PSV vol op jacht naar de gelijkmaker, maar kreeg het een kwartier voor tijd vanuit een counter de derde treffer om de oren.

Jong PSV mag over een week weer in actie komen. Op maandag 8 april is NEC dan de tegenstander. Dat duel zal in het Jan Louwers Stadion gespeeld gaan worden.


Discussieer mee op de forums


Tags

jong aboukhlal counter ingehaald jacht louwers oren provinciegenoot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Das is jammer, niet goed genoeg vanavond. Weer een ervaring rijker voor deze jonge gasten en hopelijk leren ze er weer van.
+1/-0

 
8 maanden geleden
@pvh25, voor ervaring opdoen zijn dit prima wedstrijden. Dan wordt het aanhaken en meespelen in de ED een stuk gemakkelijker.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Aanhaken en meespelen? Is dat wat we bij PSV nastreven? Waar zijn je ambities gebleven Wouter? Teveel met het beeld voor Art bezig met Sosa zeker? Wij zijn PSV, wij zijn de besten man
+1/-0

 
8 maanden geleden
@Tony, Het gaat over dat de jeugdspelers die in KK-divisie ervaring op doen, dan bij het team van PSV-1 aanhaken en meespelen. Je kan niet in een keer verwachten dat een jeugdspeler een leidende/bepalende speler wordt. Een jeugdspeler die in PSV-1 komt moet dus bij een ervaren as van het elftal aanhaken en meespelen.
+1/-0

8 maanden geleden
Wie van de spelers van PSV2 hebben de potentie om het eerste te halen? Hoe loopt het met Obispo? OT: ik lees dat Luuk de Jong zijn vertrekwens kenbaar zou hebben gemaakt. Volgend seizoen een compleet nieuwe voorhoede? De Jong en van Bommel kunnen aan de bak. De uitdaging is enorm en qua timing zeer ongelukkig wat mij betreft. Ik had graag geprofiteerd van het feit dat Ajax opnieuw zal moeten bouwen.....
+3/-1

 
8 maanden geleden
Met Lammers en Romero hebben we al twee (in potentie) volwaardige vervangers van Luuk. Gakpo en Malen staan ook al klaar om Bergwijn en Lozano op te volgen. Daarnaast hebben we nog de beschikking over Piroe en Abhouklal. Mochten én Bergwijn én Lozano vertrekken, dan heb je met één gerichte aankoop (Stengs, Kuwas?) je voorhoede in principe weer op orde.
Overigens denk ik niet dat alle drie de voorhoede spelers tegelijk zullen vertrekken.

Bij een min-of-meer gelijkblijvende selectie hebben we voor volgend jaar maar één of twee echte aankopen nodig: Een echt hele goede centrale verdediger en een centrale middenvelder als vervanger van Hendrix.
+1/-0

 
8 maanden geleden
@Yassera: ik mag toch hopen dat er wat spelers bijkomen want je maakt mij niet wijs dat Malen en Gakpo bijvoorbeeld al rijp zijn voor 34 wedstrijden op het hoogste niveau. Beiden presteerden helemaal niks toen ze een basisplek hadden recent en de laatste weken lijkt het al weer minder bij ze. Niet vreemd trouwens voor dergelijk jonge spelers. Maar ga je daarop inzetten dan moeten de verwachtingen van fans echt naar beneden.
+1/-0

 
8 maanden geleden
@Tony, Helemaal eens! Dat is ook de strekking van mijn betoog. In het geval de voorhoede vertrekt, hebben we met één gerichte aankoop en alle spelers die we reeds hebben (Lammers, Romero, Gakpo, Malen, Piroe, Aboukhlal) voldoende in huis.
En ja, Malen en Gakpo zijn (nog) niet klaar voor 34 wedstrijden per seizoen. Samen met een goede aankoop en de 6(!) spelers voor drie posities die we reeds hebben, moeten we het toch een seizoen kunnen redden. Daarnaast zie ik het liefst een hele goede centrale verdediger komen die onze defensie echt een boost kan geven.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Als Luuk wil gaan vertrekken dan hoop ik dat onze man van 10 miljoen in de voorbereiding helemaal fit is. Echter, Romero gaat dan aan een of ander tournooi mee doen, waardoor hij een heel stuk van de voorbereiding mist.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik gun Hendrix na alle successen bij PSV een transfer al is het richting Belgie of Duitsland om er ff tussenuit te zijn.
+2/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag hendrix izecson jojo klompje kuijer malen nikiforov nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba rosario santos schwaab sir stelselmatig tabaksindustrie tinus vhtlsaw