Transparent
Inloggen
Sluiten

'PEC Zwolle licht koopoptie in contract Kenneth Paal'

3 april 2019 08:07 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PEC Zwolle licht koopoptie in contract Kenneth Paal"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PEC Zwolle de koopoptie op Kenneth Paal heeft gelicht. De tot linksback omgeturnde middenvelder is dit seizoen verhuurt aan PEC Zwolle en de Zwollenaren hadden een optie tot koop weten te bedingen. Zwolle zal ongeveer 350.000 euro betalen en PSV ontvangt ook een doorverkooppercentage indien hij in de toekomst ooit met winst verkocht zal worden.

PEC Zwolle zal nog wel overeenstemming moeten zien te bereiken met Paal zelf.




Tags

pec bedingen omgeturnde zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik snap nog steeds niet dat deze jongen niet als back-up voor Angelino in aanmerking kwam. Wat mis ik? €350.000 zucht
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wij kunnen wel willen dat hij als back-up blijft, maar die jongen heeft natuurlijk zelf ook nog wensen (op speeltijd) en kiest daarom waarschijnlijk voor een overstap als deze.
+2/-0

 
Bij hogere ambities zou had ie kunnen vragen om als huurling nog een jaartje zijn eigen te bewijzen, dus ik denk dat er ook een terugkoopoptie er aan zit.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tony , als je goed bent zou jij dan op de bank willen zitten met die gedachte dat v Bommel een vaste spelersgroep gebruikt ? Het is nu zowiezo een ramp met de huidige regelgeving mbt het kunnen laten spelen van je reserves .
+3/-0

 
4 jaar geleden
Als van Bommel dat zo gecommuniceerd heeft dan inderdaad beter om elders te gaan ballen maar uit de optie die PEC had lijkt dat PSV hem liever kwijt dan rijk was. Anders had je als PSV gezegd je mag jem huren voor een jaar maar geen optie.
+2/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje