Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Joël Piroe naderen elkaar flink in gesprekken over nieuw contract'

3 april 2019 08:11 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV en Joël Piroe naderen elkaar flink in gesprekken over nieuw contract"; image source: Pro Shots

PSV en Joël Piroe zijn elkaar flink genaderd in de gesprekken over een nieuw contract. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Het contract van de talentvolle spits loopt komende zomer af en hij staat in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs, waaronder Juventus. Een vertrek naar het buitenland kan nu waarschijnlijk worden afgewend. Het ED verwacht wel dat het waarschijnlijk nog even duurt voordat er een echt officieel akkoord bereikt wordt.

Ook het contract van Dante Rigo liep af bij PSV. De club heeft de optie van een jaar in zijn contract echter gelicht, waardoor hij nu tot volgend jaar vast ligt in Eindhoven. Gesprekken over een langdurige verbintenis lopen nog.

PSV heeft ook het contract van doelman Youri Roulaux met een jaar verlengd. Net zoals Rigo had hij een eenzijdige optie van een jaar in zijn aflopende contract. Ook Matthias Verreth en Lennerd Daneels hebben een aflopend contract. Hun toekomst is momenteel nog onduidelijk. Met Robin Schoonbrood heeft PSV volgende week een gesprek, terwijl middenvelder Marlon Frey normaal gesproken zal gaan vertrekken. Hij zou met de huidige regels van de Keuken Kampioen Divisie volgend seizoen niet meer voor Jong PSV mogen spelen.




Tags

piroe naderen rigo afgewend daneels eenzijdige frey genaderd jong juventus lennerd marlon matthias roulaux schoonbrood verreth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Fysiek sterk, goed schot en scoort makkelijk, verder is het niet veel. Bij PSV 2 maakt hij niet veel indruk. Lijkt me geen speler voor PSV 1.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Type locadia..geef hem de kans zou ik zeggen
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Ja of verhuren aan een eredivisieclub.
+2/-0

 
4 jaar geleden
verhuren is ook een optie. Kan je meteen zien hoe hij het in de ED doet, en of hij verder door kan groeien. Bij Zoet en Lammers werkte een verhuur ook positief.
+1/-0

 
En daarom wild Juve hem en PSV onderhandeld over contractverlenging, lijkt me raar dan.
+2/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Heb je hem zelf wel eens aan het werk gezien?
+1/-2

 
4 jaar geleden
“Fysiek sterk, goed schot en scoort makkelijk, verder is het niet veel”

Moet er dan zoveel meer zijn?
+4/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Misschien iets van snelheid, tweebenig, individuele actie, voetbalintelligentie, kopsterk en/ of een hoge handelingssnelheid?

Hij kan en hoeft natuurlijk niet álles te beheersen, maar een spits die alleen fysiek sterk is, makkelijk scoort en een goed schot heeft, is vrij beperkt en volledig afhankelijk van de aanvoer.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Nou, Piroe is niet erg snel, maar heeft wel flair en kiest goed positie. Heel moeilijk van de bal te krijgen ook.

En welke spits is er nou niet afhankelijk van aanvoer? Voetbal
is een teamsport.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Vrijwel alle spitsen zijn in meer of mindere mate afhankelijk van de aanvoer. Een spits die niet snel noch kopsterk is, en geen individuele actie heeft, is bijna volledig afhankelijk v/d aanvoer, wat hem nogal beperkt maakt.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Luuk is ook niet snel.

En hoe wil je koppen zonder aanvoer?
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Niet snel, maar wel fysiek sterk en scorend vermogen, terwijl z'n fantastische arbeidsethos én kopkracht geweldige wapens zijn, zowel in aanvallend als verdedigend opzicht.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje