Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Al met al moet je blij zijn dat je 4-0 wint'

4 april 2019 22:10

In gesprek met Fox Sports gaf Mark van Bommel aan tevreden te zijn met de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "Het was stroef in het begin, maar naar mate de wedstrijd vorderde denk ik dat we heel aardig gespeeld hebben. Zeker naar Ajax. PEC is gewoon een moeilijke ploeg. Ik denk dat we dat goed gedaan hebben", aldus Van Bommel.

Vooraf had Van Bommel gezegd dat de ploeg onverstoorbaar moest zijn. "We waren wel onverstoorbaar de eerste helft, maar het liep gewoon niet. We scoren een goede goal en daardoor ga je iets makkelijker voetballen. Maar het was niet super", zo gaf hij aan. "In de tweede helft ging dat beter. Al met al moet je blij zijn dat je 4-0 wint."

De mooiste goal van de avond viel in blessuretijd. "Dat was een mooie goal. Ik wist dat Donyell hoog kon springen en dan ook nog kan timen en plaatsen. Het was gewoon een goede goal", zei Van Bommel daarover.


Tags

bommel onverstoorbaar pec fox mate springen stroef super timen vorderde zwolle

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel bang beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype jong koeman lissabon malen nederland oranje paul pereiro real religie roon sir tinus veltman vhtlsaw willems