Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: PSV herpakt zich, met Pereiro voorop

5 april 2019 17:08 - PSV Podcast




Tags

pereiro podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Even zonder de podcast geluisterd te hebben... Ik blijf me afvragen hoe de wedstrijd in Amsterdam was gelopen als we in onze sterkste opstelling waren gestart. Dus met Pereiro. Maar we zullen het nooit weten.
+2/-1

5 jaar geleden
Het is een groot dilemma. Zonder Gaston hebben we in principe meer controle op het middenveld en worden verdedigende taken beter uitgevoerd, zonder Gaston (en Guti) hebben we feitelijk niet 1 middenvelder met scorend vermogen en zijn we qua doelpunten 100% afhankelijk van onze voorste linie. Als die het dan een keer laten afweten (wat kan gebeuren) dan heb je een probleem. Naast het scorend vermogen van Gaston is er dan ook nog zijn gave om de aanvallers meerdere malen per wedstrijd in scorende positie te brengen. Ook daarin zijn de andere middenvelders minder en zijn we qua aanvoer nog afhankelijker van onze opkomende backs. Van Ginkel was een typische box to box speler (zoals Gini dat in een nog betere versie was), die ook nog regelmatig zijn doelpunten meepikte.
+1/-1

Het valt mij op dat na de wedstrijd W2-Ajax hier geen berichten meer komen waarop gereageerd kan/mag worden. Ook valt het op dat al de wedstrijd verslagen op de tv, pas na de 10e minuut beginnen. Heeft Makkelie daarop ook al invloed. Ik denk dat als er een onderzoek gestart naar matchfixing, tientallen zaken terug te voeren zijn naar Ajax en Zeist in het Nederlands voetbal. Tijd dat er eens een onderzoek start.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage