Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Als je niet wint deze fase doet dat pijn'

7 april 2019 23:27

Luuk de Jong gaf in gesprek met Fox Sports aan erg te balen van het gelijke spel tegen Vitesse. "Wat wij willen en moeten doen is winnen. Als dat niet gebeurt deze fase doet dat pijn. Nu staan we qua puntenaantal gelijk", aldus De Jong. "Dit mag niet gebeuren. Je kan een keer een goal tegen krijgen. Je komt dan 1-1 voor rust en dan moet je de tweede helft domineren. Het spel was alleen open. Zij hebben ook de kwaliteiten om een doelpunt te maken en doen dat twee keer. Wij komen dan wel twee keer terug, maar kregen ook maar vier minuten extra. Dat was ook erg weinig."

De Jong ging verder: "Drie keer terugkomen is al moeilijk. Dat doen we goed. Maar nog een goal maken... Dat is zwaar. We willen het ook, maar je moet gewoon niet drie keer achter komen. Dat is het eerste."

PSV staat niet meer aan kop van de Eredivisie. "Op doelsaldo staan we inderdaad tweede nu. Maar er zijn nog vijf wedstrijden en er kan nog van alles gebeuren", zo gaf hij aan. "Dit is ook voetbal. Wij moeten nu hiermee omgaan. Ajax heeft ook nog vijf wedstrijden met een druk programma. Wij gaan zien wat het wordt."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong domineren eredivisie fox puntenaantal vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage