Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Genoeg kansen gehad om de wedstrijd te winnen'

7 april 2019 23:43

In gesprek met Fox Sports gaf Mark van Bommel aan "Als je de wedstrijd bekijkt, hebben we in het begin zeker het moment laten liggen waarin je het beter uit kan spelen. We maken daar de verkeerde keuzes", aldus Van Bommel. "We komen uiteindelijk terug tot 3-3 en krijgen genoeg kansen om de wedstrijd te winnen. Maar ik kan wel er iets moois aan ophangen, maar we hebben gelijk gespeeld."

Vaak kwam het voor PSV nog goed in de slotfase, maar dat lukte tegen Vitesse niet. "Net op het moment dat je de mogelijkheid hebt om de bal te spelen, laat je het moment net lopen. Daardoor komt iemand net niet vrij. Of we maken de verkeerde keuze", zo gaf hij aan. "We hebben wel genoeg kansen gehad."

Ondanks dat PSV de koppositie kwijt is, verandert er voor Van Bommel niets aan de situatie. "We gaan gewoon door. We moeten strijden", zei hij daarover. "We staan nu tweede. We moeten strijden tot het niet meer kan en dat zullen wij doen. Totdat het niet meer veranderd kan worden. We gaan gewoon door. Je moet niet afhankelijk zijn van druk op welke plaats je staat."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws