Transparent
Inloggen
Sluiten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ze hebben niet gekeken maar wel commentaar?
 
3 maanden geleden
Precies wat ik ook dacht
 
3 maanden geleden
Ik weet niet of ik je goed begrijp maar "ze hebben niet gekeken" klopt niet, alleen Yannick niet maar Mark wel. Wordt duidelijk verteld dus dan snap ik je punt niet zo?
 
3 maanden geleden
Die Yannick ventileert toch ook zijn mening. Het is toch vreemd dat je een blog over de wedstrijden van PSV maakt en de wedstrijd niet ziet. Sterker nog: niet vreemd maar amateuristisch..
 
3 maanden geleden
Tja daar heb je misschien gelijk in maar ze hebben het meer gehad over het hele seizoen en aangezien ze beide verslag doen voor studio 040 zien normaal gesproken alle wedstrijden. Ik luister er in elk geval met veel plezier naar ;-)
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Kortom: géén aandacht geven aan een zogenaamde 'analist'. Ze lopen in bosjes rond, maar ze hebben er de ballen verstand van, of ze doen alleen maar popiejopie uitspraken. Vergeet niet dat het veel gaat om zien en gezien te worden gaat, op zoek naar een nieuwe leuke baan in het voetbal.
3 maanden geleden
En wat een oplossing dragen ze aan. Door 3-4-3 te spelen zou het misschien wel beter gaan lopen met 10 van 11 spelers die er nu ook al staan. Yeah right...

Zoet keept zwak, Schwaab en Viergever doen het redelijk maar zijn geen spelers die echt het verschil maken, Dumfries en Angelino zijn vermoeid en lopen op hun tenen, Hendrikx en Rosario scoren nooit en hebben geen creativiteit, Pereiro is 90 procent van de tijd onzichtbaar. Hou je de aanval over die prima is maar nooit fatsoenlijk in stelling wordt gebracht.

Een oplossing is er dan ook niet zo maar even te vinden. Ik zou echter kiezen voor Guti, Rosario en Pereiro (bij gebrek aan beter) op het middenveld. PSV heeft op dit moment ervaring, creativiteit en scorend vermogen nodig op het middenveld. Spelers die onze aanval in stelling kunnen brengen. Dan moeten Dumfries en Angelino maar wat meer achterin blijven als je bang bent dat je dan verdedigend te kort komt.
 
3 maanden geleden
Kiezen voor Guti , terwijl we hem niet zien spelen ? Ik kan me niet voorstellen dat als Guti het laat zien op de trainingen v Bommel hem niet inbrengt. Daar moet meer achter zitten . In het begin was er sprake van dat Guti Lozano zo goed zou kunnen bedienen althans dat was gebleken in het verleden toen ze samen gespeeld hebben. Het middenveld is niet creatief volgens velen . Dus Guti blijkbaar ook niet anders stond hij er wel lijkt mij.
3 maanden geleden
Uit winnen bij Willem2 en je bent kampioen. Feyenoord mag nog thuis tegen AZ en zet ze hopelijk voor de laatste speelronde op 4 punten. Met de 3 thuiswedstrijden erbij wordt je gewoon met 15 uit 5 kampioen.
 
3 maanden geleden
Ik snap even niet wat Feyenoord ermee te maken heeft?
 
3 maanden geleden
Met oog op de laatste speelronde zou het wel gunstig zijn als de strijd om plek 3 al beslist is. Dan voetbalt AZ nergens meer voor.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Hoezo uit winnen bij Willem II en je bent kampioen? Ajax staat er beter voor met 9 doelpunten meer, dat gaan we niet meer inhalen. Alleen als ajax verliest en wij winnen alles dan wel. Maar zoals het er nu uitziet wordt ajax kampioen
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik geloof niet dat ajax met zo'n overvol schema geen steekjes meer laat vallen. Ook in het verleden zijn ze al vaker bezweken onder de druk. Als wij gewoon alles winnen zijn we 100% zeker kampioen. De uitwedstrijd bij willem2 komt overigens nog gunstig uit ook, zij spelen de wedstrijd erna de bekerfinale.
 
3 maanden geleden
Ik hoop dat je gelijk hebt, kijken of ze tegen de druk kunnen.
 
3 maanden geleden
Nee W2 moet 3 dgn later eerst nog naar Den Haag, en Ajax naar de angstgegner De Graafschap en PSV thuis tegen Heracles.
 
3 maanden geleden
Ajax heeft zelfs in het verleden het kampioenschap verspeelt bij de Graafschap laatste dag 1-1 8 mei 2016 . Wij wonnen toen bij PEC uit met 1-3 . Het kan nog raar lopen . Wij winnen niet alles maar onze concurrent ook niet . De vraag is wie heeft de langste adem.
3 maanden geleden
Het is een kwestie van gebrek aan kwaliteit. Matig middenveld (zie hierboven) en in de aanval haalt alleen Luuk een goed niveau. De stijl van van Bommel wordt gaandeweg zoals hij als speler ook was: meer vechtvoetbal en stugheid. Een kolfje naar de hand van de meeste tegenstanders. Deze ploeg gaat geen uitwedstrijd meer winnen dit seizoen. Een tweede plaats is al knap voor dit team. Hebben het laten liggen tegen Utrecht, Heerenveen en Feijenoord.
 
3 maanden geleden
De Analist, het voelt als vloeken in de kerk voor ons PSV fans maar ik vrees dat je gelijk hebt mbt kwaliteit. Creativiteit en scorend vermogen is bij Ajax breder aanwezig blijkt uit de cijfers. Wat me nog het minste aanstaat zijn de trends sinds de winter: qua punten per wedstrijd maar ook tegengoals en goals voor is er sprake van een duidelijk dalende trend waarbij geconcludeerd kan worden dat we na de winter een zwaarder programma qua uitwedstrijden hadden. Beginnende trainers als Cocu, Gio en Frank de Boer wisten vaak later gedurende het voor hun eerste seizoen een serie neer te zetten met een zeer goog gemiddeld aantal punten per wedstrijd wat het jaar erop gevolgd werd door de titel. Hopelijk wordt van Bommel geen trainer zonder prijzen!
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ajax en PSV hebben net zoveel verliespunten. Wat is je analyse van ajax waarom ze al die punten hebben verspeeld @tony? (na de winterstop slechts 2 minder)
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Voorop gesteld, ik kan me alleen basseren op wedstrijden van Ajax die ik gezien heb. Bij PSV uit vond ik dat Ten Hag een blunder 1e klas maakte met de Jong achterin terwijl PSV dat deed wat je bij ze moet doen : opjagen en bij de strot grijpen. Daar kunnen ze niet tegen en PSV kilde ze in dat opzicht. Als ik goed ben geïnformeerd deed Heracles dat in Almelo ook. Bij Feyenoord uit vond ik dat ze, na een goed begin waar ze met 0-2 kunnen voorkomen, vervolgens compleet door de ondergrens zakken. Wat me vaker opvalt is dat Ajax aan het begin van het seizoen en ook net na de winter vaak het merendeel van hun verliespunten oploopt, ook nu weer. Verder vind ik dat ze nog steeds een ploeg hebben die zaken af en toe te lichtzinnig opvatten. Ze missen in dat opzicht een type Van Bommel als coach. Die zou dat er wel uitkrijgen. Ik vind dat Ajax een betere selectie heeft qua: leeftijdsopbouw, ervaring, scorend vermogen, creativiteit maar PSV veel meer een team is. Sorry om dat op dit forum te moeten schrijven.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Kan me er wel redelijk in vinden in je uitleg. Ajax is een ploeg die je het heel moeilijk kunt maken op het moment dat je ze 1. weinig ruimte en tijd geeft bij hun balbezit. Dat door compact te staan, en pressing via positionering + één(of 2) speler agressief op de bal en 2. je hoog speelt bij je eigen balbezit en dus ook compact speelt(directe druk op hun verdediging). Zo speelt Liverpool bijna iedereen kapot. Ajax is niet zo goed als velen denken(wel een paar individuele goede spelers), Real speelde als een stel kleuters met gapende ruimtes, die moet je ajax niet geven(dat deed PSV heel goed vorige week). Indien Juve speelt zoals gewoonlijk, wordt het n moeilijk verhaal voor de 'godenzonen'. Ik hoop dat de trainers van de komende eredivisie-tegenstanders goed kijken vanavond. (En PSV speelt niet zo slecht als velen denken)
 
3 maanden geleden
Een kwestie van gebrek aan Kwaliteit is dat wel zo ? We hebben tweemaal verloren , onze concurrent vier . We hebben vijf maal gelijk gespeeld toz van onze concurrent twee. Daar zit het verschil. Het had heel anders kunnen zijn tegen Feyenoord, Ajax en Vitesse, net niet. Vermeer en Pasveer speelden de wedstrijd van hun leven en stonden gelijk in het elftal van de week . Als ik de commentaren lees lijkt het wel of we gaan degraderen. Kom op zeg we hebben gelijk gespeeld tegen een goed Vitesse maar zijn vergeten de deur dicht te houden en nou is iedereen ineens slecht. We worden minimaal 2e en spelen volgend seizoen vCL . O O , wat zijn we slecht. Het blijft spannend er komen nog mooie en minder mooie weken , Geniet ervan. Voetbal is een spelletje. En wat kwaliteit betreft , toch maar mooi dat we met onze kwaliteit zover zijn gekomen . We staan nog steeds in punten bovenaan , welliswaar gedeeld nu maar het is wel zo. En morgen hoop ik dat Ajax wint met hun kwaliteit. Mooi voor het Nederlandse voetbal en de spelers.
 
3 maanden geleden
Je vergeet de gelijke spelen tegen Utrecht,Emmen en Heerenveen . Of keepten die ook de wedstrijd van hun leven. Kom op zeg.
 
3 maanden geleden
Souza Faria 11 , Nee , je kunt niet alles winnen . Waar ik het over heb , net niet, zijn wel zeven punten.
 
3 maanden geleden
Voor de winter waren er ook 'net wel' wedstrijden. Opvallend dat we na de winter (tegen tegenstanders die op dit moment hoger op de ranglijst staan dan die van voor de winter) punt na punt verliezen.
 
3 maanden geleden
PSV heeft twee kampioenspunten in Emmen laat liggen... we stonden met 2 - 0 voor en in de laatste 10 minuten maakten Emmen 2 goals.
Dit had nooit mogen gebeuren.
3 maanden geleden (gewijzigd)
Gaap , zucht . Slaapverwekkend . Maar iedereen mag zijn mening hebben toch ? Maar niet kijken en een mening hebben ????? welterusten. Heren kunnen zo aanschuiven bij de tafel van VI .Zo Zo .
3 maanden geleden
Op naar volgend seizoen. Dit jaar is voorbij helaas.
 
3 maanden geleden
Ach niet zo negatief. Wat je ook in ogenschouw moet nemen is dat PSV na de winterstop zeker 6 a 7 goals afgekeurd heeft zien worden door ingrepen van de VAR. Goals die voor de VAR wel goedgekeurd waren, ik zeg niet dat het allemaal onterecht was hoor maar een paar wel en die waren wel de winnende geweest. Dat laat onverlet dat het verval sinds januari is toegeslagen en dat Hendrik en Zoet en de laatste tijd ook Schwaab steekjes laten vallen en ondermaats zijn. Het zal moeilijk worden maar sorry ik hoop dat Juventus Ajax morgen verpulvert en een paar van die opscheppers flink blesseert zoals Tadic en Ziyech. Het is niet netjes van mij maar alles voor de winst van PSV.
 
3 maanden geleden
Welke onterecht afgekeurde doelpunten bedoel je precies?
 
3 maanden geleden
Bij Emmen uit 2x. Onterechte Penalty Groningen door VAR ingreep. Ajax heeft wel voordeel bij de VAR zelfs onterecht (aanval op Sam Lammers door keeper Ajax ingreep VAR). Ook vreemd dat het neerhalen van Lozano in Amsterdam 8e minuut niet werd beoordeeld door VAR. Was ook een penalty vind ik. Daarentegen had PSV tegen Vitesse de scheids en VAR niet bepaald tegen. Afijn laat ik er over ophouden want hier lopen we al tijden tegen aan en dat veranderen we toch niet.
 
3 maanden geleden
Klopt helemaal VijmenPSV , Tadic had er afgelopen weekend tegen Willem II ook een rode kaart verdiend . Een helse elleboogstoot. Hijzelf hoeft maar geraakt te worden en is een stervende zwaan. Bovendien hebben we van Ajax verloren door een onterechte penalty en een eigen doelpunt. Je kunt PSV wel een belangrijk punt verwijten . Ze testen zelden een doelman uit.
 
3 maanden geleden
We hebben voordeel als Ajax wel wint tegen Juve. Sportief gezien zeker maar ook voor het voetbal totaal.Bovendien gaan de spelers zich sparen om zich in de kijker te spelen tegen grote clubs . Van mij mogen ze en hoop ik trouwens dat Ajax een ronde verder komt. Eerlijk is eerlijk ze kunnen verdomd goed spelen , maar wij ook.
3 maanden geleden
Het zal niet meevallen... eerlijk is eerlijk Ajax is op dit moment in topvorm.
Het is een geoliede machine wat op het middenveld snel en zuiver elkaar de bal toe tikt.
Ze tikken je helemaal dol - verdedigend zijn ze minder sterk en ondanks dat je tegen Ajax niet veel tot aanvallen komt kun je toch wel goals maken blijkt ook tegen Excelsior.

Laatste nieuws