Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt contractverlenging Joël Piroe

9 april 2019 19:31 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV bevestigt contractverlenging Joël Piroe; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële website bevestigd dat Joël Piroe zijn contract heeft verlengd. De jonge aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2022 in Eindhoven zal houden. Het oorspronkelijke contract van Piroe zou komende zomer aflopen.

Piroe gaf de voorkeur boven een langer verblijf bij PSV in plaats van een vertrek naar het buitenland. Hij traint al langere tijd mee met de A-selectie en was zowel afgelopen zomer als afgelopen winter ook mee op trainingskamp. Tot een officieel duel in het eerste elftal kwam het nog niet. In het competitieduel tegen NAC vorige maand zat hij wel op de bank. "Een paar jaar geleden heb ik gezegd dat ik hier mijn debuut wil maken", aldus Piroe. "Dat wil ik nog steeds. Voor mijn gevoel zit ik er dicht bij. Ik hoop dat ik de komende periode daar naar toe kan groeien en dan een droomdebuut mag beleven."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

piroe droomdebuut handtekening nac oorspronkelijke trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Mooi nieuws, maar om nou zo er over te drammen? Shoot me.
 
7 maanden geleden
Het is een beetje dubbelop. Iemand van PSV-netwerk is misschien een grote fan van hem :-)
7 maanden geleden
Prima zet. Maar dan moet hij wel een kans krijgen. Wellicht volgend jaar back-up voor Lammers/Romero in een 4-4-2 systeem. Eerste elftal zal toch door moeten selecteren, mooie kans om De Jong nog een mooie transfer te laten maken. Met andere spitsen kunnen we ook eindelijk een keer anders gaan spelen..
7 maanden geleden
Inderdaad zeer talentvolle speler, ik verwacht er veel van
7 maanden geleden
Mocht er onverhoopt een vacature volgend jaar zijn voor de spitspositie, wat moet Vincent Janssen kosten?
 
7 maanden geleden
Omdat Romero nog steeds geen hele wedstrijd voor PSV heeft gespeeld, en in de voorbereiding weg is, zou Vincent Janssen best een optie zijn als Luuk de Jong vertrekt. Daar zal je vast geen grote bedragen aan kwijt zijn. Verder is het misschien tijd om toch een paar spelers te vervangen. van mij mogen Zoet + Schwaab ook wel naar een andere club gaan, als we daar een betere speler voor terug kunnen halen.

OT: Ik denk dat PSV alleen een redelijke kans op het kampioenschap heeft als Ajax tegen Juventus door gaat. Het echte sterrendom is toch niet in de ED te halen dus dan zullen er wel een paar vol op de CL gaan mikken. Zou ook goed voor NL zijn. Deze jaargang drijgt voor PSV toch als een nachtkaars uit te gaan.
 
7 maanden geleden
Noem me een calimero, maar ik hoop op een gelijkspelletje vanavond (voor dat ene coëfficiënten punt wat we nodig hebben voor rechtstreeks CL volgend jaar) en volgende week een ontiegelijk pak slaag. De mond van die gasten wordt me wat te groot na 5 jaar zonder prijzen.
 
7 maanden geleden
Post naar mijn hart, zou ik eigenlijk ook graag zo zien. Maar nog mooier zou ik het vinden als ze door gaan, en ze daardoor te vermoeid raken zodat PSV toch kampioen kan worden. Ik vrees dat dat de komende jaren namelijk steeds moeilijker gaat worden.
 
7 maanden geleden
Het gelijkspelletje is binnen ;) Nee zonder gekheid. Zou jij tekenen voor een kampioenschap van PSV en CL winst van Ajax? Ik niet! Halve finale gun ik ze al niet. Bovendien past een eventuele halve finale ook perfect in hun speelschema. Die twee wedstrijden zijn namelijk op 30 april en 7 mei. Na beide wedstrijden zouden ze een week rust hebben. Sowieso vallen alle CL wedstrijden van Ajax dit seizoen perfect (is het toeval?). Na de twee wedstrijden tegen Real speelden ze thuis tegen NAC en thuis tegen Fortuna. Na de halve finale beker zouden ze thuis tegen Zwolle spelen, maar die werd verzet. Na Juventus spelen ze weer thuis tegen Excelsior en uit Groningen. Kan me herinneren dat wij 3 jaar geleden in de knock-out fase uit tegen Atletico mochten en een paar dagen later tegen Ajax.
 
7 maanden geleden
shevchenko , wen daar maar aan zo is het altijd al geweest. Het is toch ook niet te geloven dat er nu gepraat wordt over het vermeend dopinggebruik van Juve enkele jaren geleden in het nadeel van Ajax zeggen ze dan . Ze keken vreemd uit hun ogen . Ja , als ik Neres en Taglifico in de ogen kijk zie ik ook iets vreemds. Wat een onzin , ze schromen niet om elke tegenstander te bagatelliseren , ze laten het zelfs oprakelen door een journalist , typisch Ajax. Ajax heeft goede spelers absoluut maar deze uitspraken werken wel door . Je gaat een hekel aan spelers krijgen terwijl ze er niets aan kunnen doen dat een flapdrol wat gaat roepen.
 
7 maanden geleden
@Shevchenco, Ik moet er niet aan denken dat ze de CL winnen, maar ik hoop nog op het kampioenschap en ben zeer blij met het punt. Nu kan de club die kampioen wordt (waarschijnlijk) direct naar de CL en de bekerwinnaar naar de EL. Wat iedereen ook van Ajax vind, zij hebben er wel voor gezorgd dat NL weer aanhaakt in europa. En ze hebben trouwens gewoon goed gespeeld.

Tav het schema, zo ver had ik het nog niet uitgezocht.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Schwaab doet het prima, ook dit jaar, maar mist net als velen de afgelopen weken de vorm. Mbt de nachtkaars, dat zou nog wel eens mee kunnen vallen. Ik vind dat bij PSV de afgelopen 3 wedstrijden het 'voetballend' beter loopt dan daarvoor na de winterstop. (ondanks het puntverlies). Het waren vooral domme bloopers/blunders die de tegendoelpunten inleidden.
 
7 maanden geleden
Ik krijg ook wel het idee dat het weer ietsje beter gaat. En meer dan 80 punten halen is wel knap. Maar als je op het eind geen enkele prijs hebt gehaald is de teleurstelling wel groot. Nachtkaars is misschien net te veel, bij Feyenoord is dat wel het geval.

Het zijn bloepers, maar het zijn er wel een beetje veel. Tegen Vitesse 3 tegendoelpunten krijgen zou niet mogen.
 
7 maanden geleden
Zal mij trouwens benieuwen wie eruit gaat als middenvelder als Ryan weer terugkeert.
 
7 maanden geleden
Maakt die de laatste jaren uberhaupt nog meters? In hoeverre is dat een spits die er meteen zou staan? Persoonlijk zou ik graag een zeer beweeglijke spits zien komen maar besef me dat er financieel niet tegen veel andere ploegen valt op te boksen
 
7 maanden geleden
Janssen ? voetbalt die nog pvh25 ?
7 maanden geleden
Ik vind het ook een zeer talentvolle speler maar als Luuk niet vertrekt zal hij net als Sam, Romero en Malen geen enkele kans krijgen in de spits.
7 maanden geleden
Goede speler maar heeft nog een lange weg te gaan. Momenteel kan hij niemand vervangen in het 1e .

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype inspraak jong koeman malen oranje paul pereiro puma religie roon sir tinus umbro utrecht veltman vhtlsaw willems