Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ruud van Nistelrooy ook komend seizoen trainer PSV onder 19, André Ooijer assistent'

11 april 2019 08:08 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Ruud van Nistelrooy ook komend seizoen trainer PSV onder 19, André Ooijer assistent"; image source: Pro Shots

Ruud van Nistelrooy zal ook komend seizoen als hoofdtrainer van PSV onder 19 actief zijn. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De voormalig doelpuntenmachine krijgt daarbij ondersteuning van André Ooijer, die als assistent-trainer aan de slag zal gaan. Ooijer gaat zich nu volledig op het voetbal richten. Afgelopen jaren combineerde hij bij PSV functies bij de A-selectie en in de jeugdopleiding met een positie in het commerciële team van PSV.

PSV onder 19 werd afgelopen seizoen onder leiding van Mark van Bommel nog landskampioen. De kans dat die titel geprolongeerd wordt is echter klein. Vanwege blessures en het doorschuiven van spelers lukt het de ploeg vooralsnog niet om ook dit seizoen voor de titel te strijden.

Adil Ramzi zal volgend jaar de hoofdtrainer zijn van PSV onder 17. De geboren Marokkaan is momenteel de hoofdtrainer van PSV onder 16 en zal dus een lichting omhoog gaan. Ramzi is inmiddels vier seizoenen actief binnen de jeugdopleiding en kwam als speler tot 49 competitiewedstrijden in het shirt van PSV.


Tags

ooijer nistelrooy ramzi titel bommel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ruudje heeft niet meer zoveel haar op zijn bolletje staan. On topic: op schema om de opvolger van Van Bommel te worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Goede zet .Voormalig toptalenten binnenhouden kunnen spelers alleen maar beter van worden Ruud heeft een geweldige carrière als voetballer achter de rug met een enorme ervaring.
+1/-0

1 jaar geleden
OT: las dat van Ginkel weer geopereerd gaat worden aan zijn knie en dat het herstel enkele maanden gaat duren. Neem aan dat die nog steeds op de ‘lijsten’ van John de Jong stond.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dan zou hij hooguit beschikbaar zijn na de winterstop 2020 toch ?
+1/-0

 
1 jaar geleden
@Tony, zou zeer jammer zijn als we Van Ginkel niet naar PSV zouden kunnen halen. Ik hoop dat we hem op een of andere manier naar PSV kunnen halen. Zijn manier van naar voren spelen wordt gemist. Ik hoop wel dat hij nog 100% wordt.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wouter Erik, Ik zie jou (en anderen) inmiddels de namen van Vincent Janssen en ook van Ginkel noemen als mogelijke aanwinsten. Ik denk niet dat je als PSV zijnde spelers moet halen die er langdurig uitliggen/ hebben gelegen. Wanneer heeft zo’n Janssen bijvoorbeeld voor het laatst de 90 minuten volgemaakt? Mag hopen dat onze scouting met wat voltreffers komt.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Idd met geblesseerden hebben we het wel gehad , helaas jammer voor de spelers maar ik had het seizoen toch gehoopt op Ryan en Romero.
+1/-0

 
1 jaar geleden
@Tony, ik vind je opmerking en zorgen terecht. Phv25 kwam met de naam Janssen. Omdat Romero er lang uit is en in de zomer ook nog weg is vond ik dat wel een aardig idee als Luuk vertrekt. Het gaat natuurlijk om onder welke voorwaarden en voor welke prijs. Als de clubs die de spelers bezitten echt van die spelers af willen en ze zeer goedkoop kunnen vertrekken dan moet je het als pSV wel onderzoeken. PSV heeft ook een mislukte Luuk de Jong die weinig speelde opgehaald en die is nu een van de beste spelers van PSV. Janssen is volgens mij ongeveer van zijn niveau, Goed voor de ED, maar niet voor buitenlandse clubs. Verder werkt hij volgens mij heel hard, en bij PSV moeten we toch het ook van mentaliteit hebben. Weet jij hoe het met Van Ginkel is ? Graag jouw info.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inzake van Ginkel - http://sportwitness.co.uk/chelsea-midfielder-undergo-revision-surgery-knee-another-long-spell/link.... Inzake Vincent Janssen: gevoelsmatig zeg ik dat die veel minder meters heeft gemaakt de laatste 3 jaar dan Luuk de Jong destijds. We zullen het allemaal gaan zien van de zomer. Zou voor de voortgang goed zijn als er snel een uitgaande transfer komt van of Chucky of Bergwijn zodat de Jong verder kan. Die man heeft een 'hell of a job' te doen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
@Por, mbv "Wijzig" kan je je post wijzigen als er een typefout in staat.
+1/-0

1 jaar geleden
Wil met Onder-19 dit seizoen niet echt lukken. Staat wel blessures en doorschuiven, maar dat kan het niet alleen zijn. In jeugdvoetbal staan altijd nieuwe spelers op. Maar dat lijkt dit jaar nog niet zo te zijn. Van Nistelrooij is natuurlijk een fantastische naam, maar dat wil niet zeggen dat hij automatisch een goede trainer is. Ben benieuwd of hij volgend seizoen wel weet te presteren met Onder-19. Dat zal toch een vereiste moeten zijn om het eerste elftal onder je hoede te kunnen krijgen.
Persoonlijk ben ik er voor om voor het eerste elftal een goede trainer te zetten die zich al ergens bewezen heeft. Oud-spelers doorschuiven is leuk, maar trainer zijn is toch een ervaringsvak. Van Bommel komt daar nu keihard achter. Onder hem is er niemand substantieel beter geworden dit seizoen. Bij Cocu hebben de resultaten veel verbloemd, maar dat was ook niet altijd even goed.
+2/-0

Guys, met van Ginkel haal je problemen in huis met een salaris van hier tot Tokyo, dus van mij hoeft ie niet, @WouterEric, Luuk werd opgehaald na mislukte avonturen maar had in de ED iets langer successen dan de halve seizoen wat Vincent Janssen heeft gehad, dus ook die zou ik aanraden en in plaats daarvan zou ik iig naar een scorende middenvelder op zoek gaan, mss loopt die bij ons zelf wel rond als Bommel wat meer lef toont, geen mens dat Bommel het kwalijk mag nemen als hij wat meer Lef gaat tonen.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert biden bijwerkingen chloroquine corona crockett flitsphirips fox griep griepgolf huur izecson james jong kwakzalverij nikiforov ontmaskering overleden piroe santos sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly vaccin wetenschap