Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV naar vierde plek na winst in Volendam

12 april 2019 22:04
Foto: Pro Shots

Jong PSV naar vierde plek na winst in Volendam; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Volendam weten te winnen. De ploeg van Dennis Haar was met 0-3 te sterk voor de nummer zestien van de Keuken Kampioen Divisie. Dankzij Bart Ramselaar stond Jong PSV met rust al op voorsprong, terwijl in de tweede helft Zakaria Aboukhlal en Joël Piroe ook tot scoren wisten te komen.

Door de overwinning is de ploeg een plek gestegen op de ranglijst. Omdat FC Den Bosch op bezoek bij Almere City onderuit ging, staat Jong PSV nu op de vierde plaats. Volgende week vrijdag staat voor Jong PSV opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Go Ahead Eagles is dan de tegenstander, de huidige nummer drie.




Tags

jong volendam aboukhlal eagles piroe ramselaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Dit zijn resultaten waaruit blijkt dat er best wel toekomst in sommigen zit, het zijn toch jongens tegen volwassenen.
+1/-0

 
Er is alleen dit jaar te vlug doorgeschoven, alle toppers uit O19 zijn bijna rechtstreeks doorgeschoven naar het 1e. Zonder een jaar bij jong aan te sluiten. Komt ook omdat Van Bommel rechtstreeks van o19 naar het 1e ging. Spelers als Teze, Sadilek en Ihattaren hebben we nauwelijks in jong gezien. Wat toch wel goed is voor hun ontwikkeling, omdat ze nu alleen maar trainen en geen wedstrijden spelen.
+1/-0

4 jaar geleden
Vooral die maker van dat 1e doelpunt vind ik wel wat hebben.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
Te hopen dat er minimaal een Klein kansje voor hem komt, hij is normaalgesproken sneller en scoorde in zijn Utrecht tijd toch wel wat, jammer dat Bommel hem niet zo ziet zitten, denk ik zo.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje