Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Achteraf moeten we blij zijn dat je wint'

14 april 2019 17:02

Mark van Bommel vond dat PSV het vrij lastig had met De Graafschap. "We hebben genoeg kansen gehad. Normaal gesproken is dit een middag waarin je blijft schieten, maar de bal er niet in gaat. Achteraf moeten we blij zijn dat je wint", aldus Van Bommel. "Je speelt niet goed, dat is duidelijk. Je speelt stroef. Er zaten wel een paar goede aanvallen tussen, maar dat was veel te weinig."

De trainer van PSV was het niet helemaal eens met de opmerking dat je als titelkandidaat nooit zo mag spelen. "Die wedstrijden heb je er altijd tussen. Dit mag bij geen enkele ploeg. Het is niet zo dat we geen vertrouwen of geen gevoel hebben. Dit waren technische fouten die je niet mag maken", zo gaf hij aan. "We hadden in het begin veel moeite. Zij speelden de lange bal op de spits. Daar hadden we de tweede bal niet. Zij hebben daar alleen geen kansen uit gekregen. Ze maken wel een goal, maar daar komen we de afspraken niet na."

Van Bommel ging verder: "De Graafschap is natuurlijk geen amateurclub. Het is geen makkelijke ploeg om tegen te spelen. We komen wel beter in de wedstrijd. Het voetbal was niet oogstrelend, maar we krijgen wel hele grote kansen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws