Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit op bezoek bij Go Ahead Eagles

19 april 2019 22:04
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit op bezoek bij Go Ahead Eagles; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond de competitietopper tegen Go Ahead Eagles verloren. Op bezoek in Deventer ging de ploeg van Dennis Haar met 2-1 onderuit. Nadat Jong PSV al vroeg op achterstand kwam, wist Zakaria Aboukhlal halverwege de eerste helft voor de gelijkmaker te zorgen. De 2-1 en de dus uiteindelijke eindstand viel al in de 35e minuut.

Aan de kant van Jong PSV maakte Maximiliano Romero zijn rentree nadat hij ruim een maand uit de roulatie was met een knieblessure. Doelman Mike van de Meulenhof viel in de eerste helft geblesseerd uit.

Jong PSV had bij een overwinning de derde plaats van de Keuken Kampioen Divisie over kunnen nemen. Door de nederlaag is het echter gezakt naar de vijfde plaats. Maandag speelt Jong PSV opnieuw. Sparta is op de Herdgang dan de tegenstander.




Tags

jong eagles aboukhlal deventer herdgang maximiliano meulenhof romero sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Goede Vrijdag bleek dus een soort of Black Friday voor de Voetbalstad van Nederland, Jong PSV grijpt mis naar derde plaats en de Dames verliezen van Ajax, een naam die weer veel te veel wordt gekraaid. PSV hangt aan het kruis, laat ons ten hemel stijgen morgen met een overwinning en dank aan Groningen.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage