Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Het is altijd fijn om belangrijk te zijn'

21 april 2019 20:00

In gesprek met Fox Sports was Luuk de Jong blij met de overwinning en met zijn doelpunt. "De drie punten zijn het belangrijkst, maar het is mooi dat ik er nu zoveel heb kunnen maken en vandaag ook weer. Het is altijd fijn om belangrijk te zijn", aldus De Jong.

De Jong is dicht bij de 30 Eredivisie doelpunten dit seizoen. Mateja Kežman was in 2004 de laatste die dat namens PSV lukte. "Het zou mooi zijn, maar er is maar één ding belangrijk. Al scoor ik helemaal niet meer, er is maar één ding belangrijk en daar hoop ik op", zo gaf hij aan.

De aanvoerder van PSV beseft dat op basis van doelsaldo de titel niet meer gepakt zal gaan worden. "In drie wedstrijden moeten we er nog meer dan elf gaan maken. Dat is onoverbrugbaar", zei hij kan lopen. "Het kan gek lopen in het voetbal, maar Ajax moet hun wedstrijden nog winnen en dat moeten wij ook. Dan kan er van alles gebeuren. De grootste kans om kampioen te worden is een misser van hun."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong eredivisie fox kezman mateja misser onoverbrugbaar scoor titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage