Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Dat we 3-1 winnen is gewoon lekker'

21 april 2019 20:06

Donyell Malen was in gesprek met Fox Sports blij dat hij in de basis mocht beginnen. "Dat was zeker lekker. Het was een tijdje geleden. Dat we 3-1 winnen is gewoon lekker", aldus Malen. "Ik hoorde het donderdag voor de training. De trainer zei dat ik ging spelen en ik gewoon mijn ding moest gaan doen. Ik heb geduld moeten hebben, maar dat hoort erbij. Je moet wachten op je kansen en ik ben blij dat ik vandaag kon helpen."

Beginnen in de basis is wel anders dan invallen in een wedstrijd. "Je begint dan vanaf nul. Als je als invaller in de ploeg komt, is iedereen wat vermoeid en jij niet. De ruimtes zijn wat kleiner, maar dat is ook wel lekker. Daarvoor ben ik voetballer geworden", zo gaf hij aan. "Ik heb bijna geen negentig minuten gespeeld, dus aan het einde voelde ik het wel even. Maar het ging wel goed."

In blessuretijd zorgde Malen voor de 3-1. "Het was een mooie goal. Een goede voorzet en mooie goal", zei hij daarover.

Over het doelsaldo wil Malen het niet hebben. "Eerst moet je gewoon winnen. Dat is het belangrijkste, drie punten. Het liefst wil je zoveel mogelijk scoren, maar dat is iedere wedstrijd", aldus Malen. "Nu weet je hoe of wat en wil je er zoveel mogelijk scoren, maar winnen is het belangrijkste."




Tags

malen fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage