Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Hij zat er lekker in. Het was een mooi moment'

21 april 2019 20:17

Denzel Dumfries was blij met zijn doelpunt. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Hij zat er lekker in. Het was een mooi moment", aldus Dumfries. "In het veld focus je je vol op het volgende moment. Dan moet je weer door. Maar nu ik het zo zie, is het wel genieten. Op dat moment heb je weinig tijd om te genieten."

Gevraagd werd aan Dumfries of het doelsaldo nog steeds van belang is gezien het grote verschil met Ajax. "Voor mij wel. Maar je kijkt natuurlijk eerst dat je moet winnen en daarna denk je aan uitbouwen. Dat lukte vandaag niet goed, maar daar ben je wel mee bezig. Maar altijd staat op nummer één winnen", zo gaf hij aan. "Je wil altijd zoveel mogelijk goals maken en daar moet je gewoon vol voor gaan."

De rechtsback werd ook gevraagd naar de kopkracht van Luuk de Jong. "Op de training wint hij natuurlijk niet van mij. Dat weet Luuk zelf ook. Dan stomen we hem klaar voor de wedstrijd", zei hij daar lachend over. "Maar Luuk kan heel goed koppen. Dat is echt een kwaliteit van hem. Ik vraag hem altijd of hij hoofdpijn heeft. Het is echt een goede kwaliteit dat hij heeft en daar is hij heel belangrijk mee. Met het hoofd kan hij zoveel verrichten. Het is echt knap en bijzonder om te zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries fox hoofdpijn jong kopkracht verrichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage