Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Hirving Lozano al voorbij vanwege knieblessure

29 april 2019 12:14 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Seizoen Hirving Lozano al voorbij vanwege knieblessure; image source: Pro Shots

Hirving Lozano zal dit seizoen niet meer in actie komen voor PSV. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt via de officiële website. De Mexicaan raakte in de competitiewedstrijd tegen Willem II geblesseerd aan zijn knie. "Ik ben opgelucht dat er geen schade aan mijn kruisband is, maar baal er natuurlijk ontzettend van dat ik in de beslissende fase van de competitie niet meer op het veld zal staan", aldus Lozano. "Mijn revalidatie is begonnen. Ik ga er alles aan doen om zo snel als mogelijk weer topfit te zijn."

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano kruisband opgelucht revalidatie topfit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Jammer , ik hoop dat hij snel opknapt en klaar is voor het volgende seizoen , waar dan ook. Heb toch vaak van Hirving genoten dit seizoen , vooral voor de winterstop.
+4/-0

4 jaar geleden
Zeer jammer voor Lozano. Maar nu kan hij zijn broodnodige rust pakken. Laatste wedstrijden Bergwijn vanaf links, L. De Jong centraal en Malen vanaf rechts. Dan kan er "gewoon" met een middenvelder op 10 gespeeld worden (Pereiro of Guti).
+2/-0

 
Malen op rechts, lijkt mij geen goede optie, zet daar Ihattaren of Aboukhlal maar neer. Heb Donyell een paar keer op rechts gezien, daar was hij zeker 30% minder dan op links, het zelfde als Bergwijn en Gakpo.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Idd , Malen komt op links het beste uit de voeten alhoewel hij ook scoorde vanuit rechts bij Willem II .
+1/-0

4 jaar geleden
Erg vervelend voor hem en voor ons natuurlijk. Laatste wedstrijden idd Malen in de basis op rechtsbuiten. Met Bergwijn-De Jong-Malen moeten we ook van AZ en Heracles kunnen winnen.
+1/-0

4 jaar geleden
Wat valt er nog te beslissen dan ?
+0/-5

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel simpel Jesper , wij worden kampioen ! Wij gaan het weer flikken , let op ;-)
+3/-0

 
4 jaar geleden
Als de Graafschap punten nodig heeft de laatste wedstrijd, zal ajax alle zeilen bij moeten zetten. Dat is ons houvast, maar eerst van AZ winnen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Te lang geen echte wedstrijden spelen is helaas geen goede voorbereiding op AZ. Ik heb het idee dat PSV net weer het spel van voor de winterstop te pakken begint te krijgen, en de spelers voorin weer door elkaar beginnen te lopen, en dan kan je een tijd geen wedstrijd meer spelen. Het is niet anders.
+3/-0

 
 
4 jaar geleden
Klopt, maar met een misstap van Ajax kunnen wij nog kampioen worden en voor AZ is het een wedstrijd voor de eer.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel erg jammer dat Lozano dit jaar niet meer voor PSV kan spelen. Ik neem aan dat dat dus zijn laatste wedstrijd voor PSV is geweest. Ik krijg het idee dat hij zelf graag wel de volgende stap wil maken, en daar in zijn hoofd ook al mee bezig is. Goed dus dat de blessure niet zo erg is dat een verkoop+keuring deze zomer niet door kan gaan.

Heeft die speler van Willem-II die zijn been tussen zijn benen klemde eigenlijk wel een kaart gekregen ? Ik vond het een forse overtreding waarmee je iemand zo voor 9 maanden kan blesseren, en ik vond dat hij er nogal onbesuist in ging. Opgejut door het publiek. Volgens mij kreeg hij geen kaart en liet de scheidsrechter gewoon doorspelen alsof er niks aan de hand was.
+1/-1

4 jaar geleden
Nee volgens mij geen kaart nee, En idd het publiek ging de hele wedstrijd tegen hem te keer. Dan zal ik wel spoken zien maar dat hebben we mede te danken aan de hetze van die randdebielen bij Veronica Inside. Na oa de speler Mark van Bommel(bij zijn terugkeer naar PSV), Toivonen en Manolev was het nu de beurt aan Lozano om een speler van PSV compleet af te fikken. Vreemd, klootzakken als Huntelaar en Vertonghen kwamen altijd overal mee weg. Je maakt mij niet wijs dat ook scheidsrechters en VAR eikels daar niet gevoelig voor zijn. Zijn ook maar mensen. ( sterker nog Nijhuis zit daar bijna wekelijks interessant te doen). Zo maak je een speler vogelvrij.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Maak u niet druk beste PSVeeboer om uitspraken die gedaan worden in VI . Het is een kroegenpraatprogramma met heel weinig inhoud . Gewoon om te lachen , that's all, een en al onnozelheid. Er is al zo weinig om te lachen met de linkse cabaretiers bij de NPO . Gelukkig zijn er ook presentatoren als Kees Jansma die zet PSV ook op de plaats waar ze thuishoort. Tevens corrigeerde hij van der Vaart en Egberts hierover. Mooi programma Tafel van Kees op zondagochtend met een heel andere Hans Kraay dan de aangeschoven Kraay bij VI. Jammer dat hij ermee gaat stoppen ook op maandagavond , Natafelen , mooie neutrale voetbalpraat olv Kees Jansma.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Denk toch dat de hetze die Veronica Inside voert tegen Lozano veel scheidsrechters beïnvloedt. Zeker Higler is daardoor beïnvloedt. Vindt inderdaad het programma Natafelen van Kees Jansma veel en veel beter. Echt onpartijdig maar ook met mensen zoals Perez die er echt verstand van hebben. Daar heeft Romaba helemaal gelijk in. Wat een klote publiek daar in Tilburg om zo te juichten als Lozano op een brancard de aftocht blaast; altijd al een hekel aan die club gehad, het Ajax van het Zuiden, bah..
+1/-0

 
4 jaar geleden
Persoonlijk vind ik VI best leuk/grappig, alleen schiet Derksen wel erg door in het demonisteren van Lozano. Lozano is gewoon erg snel, en tegenstanders zijn bang dat ze hem kwijt raken. Hij krijgt enorm veel schoppen, en zijn tegenstanders veel gele kaarten. (zie link hieronder).

Natafelen is veel neutraler en gaat echt over voetbal. Ik vind hun meningen een stuk neutaler. Behalve als die van de Telegraaf er zit, die Ten Hag eerst een half jaar lang Ajax uit heeft proberen te werken, en nu overstag moet omdat ze toch zo veel succes hebben.
+1/-0

 
Zo dus, Kutsnorreke heeft wat hij wou, nar duivel vermomd in afschuwelijke mensengedaante, en de rest die mee doen aan het demoniseren van Lozano, en een complete wedstrijdleiding dat onbeschaamd werkt aan competitieverneukerij, je kan de overtreding op Lozano toch niet als ongezien beschouwen? Niemand die dit onder de loep kan nemen? Ongelooflijk dat deze duidelijke aanslag geen konsekwenties heeft voor de wedstrijdleiding nog aanslagpleger, want dat is wat het is.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@PSVeeboer,

Hier een interessant stukje audio over dat Lozano door scheidsrechters eigenlijk veel beter beschermd had moeten worden: https://www.vi.nl/audio/lozano-zou-best-meer-beschermd-mogen-worden-door-scheidsrechterslink
+1/-1

4 jaar geleden
Ik vrees dat we Chucky niet meer in een PSV shirt gaan zien omdat hij gaat vertrekken. Vind het een zeer bijzondere speler!
+5/-1

 
4 jaar geleden
De opstelling met Luuk op 10 leek op papier naar mijn mening nergens op. Maar in de praktijk gingen alle aanvallers door elkaar heen lopen, en kwam eigenlijk weer het spel van voor de winterstop naar voren. Lozano kan niet "los komen" als de rest van het team te weinig beweegt, maar als Luuk, Malen en Bergwijn ook allemaal bewegen dan worden de kwaliteiten van Lozano ook weer zichtbaar.

@Tony, in een ander team zullen we nog aan acties gaan zien hoe goed Lozano is al je hem op zijn kwaliteiten benut.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Daar ben ik het helemaal mee eens Tony. Ik verwacht niet dat we makkelijk een gelijkwaardige vervanger voor hem uit de markt gaan halen.
+3/-1

4 jaar geleden
Ik heb genoten van Lozano als voetballer en vond hem als mens sympathiek. Verschrikkelijk die scheidsrechters die aanvallen op Lozano's benen onbestraft lieten, beinvloed misschien door Leo Derksen, die qua commentator dit jaar door de mand gevallen is als hij naast De Boer kwam te zitten. Wat een bla bla.
Ik hoop echt dat Van Bommel de laatste twee weken Gutierrez opstelt. Er zou een wonder moeten gebeuren willen we nog kampioen worden. Zo is het een deels verloren seizoen. Als vervanger van Lozano heeft Van Bommel diverse opties.
Als we de voorrondes van de Champions League maar overleven.
+1/-1

 
4 jaar geleden
het is wel de laatste wedstrijd tegen de Graafschap dat Abcoude noord moet spelen he
+1/-0

4 jaar geleden
Weet je het is erg dat er bij de overtreding op Hirving Lozano niet eens werd gefloten dan wel een kaart getoond dit is minstens donker Rood. De heren bij Fox sport waren allemaal duidelijk die vonden het rood maar ja je hoort er niks meer over en das zo gek.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Dit is niet best om hem te verkopen. Voor de 2 wedstrijden maakt het niet meer uit. Laat maar een jeugdspeler de kans krijgen. Seizoen is toch klaar.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Kan me zo ergeren aan dit soort reacties. Natuurlijk, Ajax heeft de beste papieren om kampioen te worden. Misschien hebben ze wel 80-90% kans. Maar je kunt dit seizoen onmogelijk opgeven op dit moment. We zullen moeten strijden voor die 10-20% kans en het verleden heeft uitgewezen dat het het strijden vaak waard is.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens, Bij Ajax kan de tank opeens leeg zijn, en dan kunnen ze een kleine wedstrijd zo maar veliezen. Als PSV en Ajax beide op 86 punten zouden komen dan zou PSV wel een heel bijzondere 2e plaats hebben. Normaal ben je met deze punten al 2 weken kampioen.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage