Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zakaria Aboukhlal traint mee met A-selectie vanwege blessure Hirving Lozano'

30 april 2019 10:55 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Zakaria Aboukhlal traint mee met A-selectie vanwege blessure Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Zakaria Aboukhlal vanwege de blessure van Hirving Lozano een plekje is opgeschoven in de hiërarchie. De jonge vleugelaanvaller mocht maandag opnieuw met de A-selectie meetrainen.

Aboukhlal kwam in de zomer van 2017 over van Willem II. De 19-jarige vleugelaanvaller is met acht doelpunten en vijf assists sinds de winterstop uitstekend op dreef voor Jong PSV.




Discussieer mee op de forums


Tags

aboukhlal lozano dreef jong opgeschoven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Prima, al denk ik niet dat hij al minuten zal gaan maken. We hebben op dit moment met De Jong, Bergwijn, Malen, Gakpo en Ihattaren nog keus genoeg.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Pereiro is geen aanvaller. Ihattaren ook niet ;)
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wist je dat niet? Pereiro is geen aanvaller. Perreiro is een multifunctionele speler die veelal als verdedigende middenvelder of linksback uit de voeten kan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hoeft ook niet dit is een signaal voor deze speler , misschien wel volgend seizoen. Als v Bommel hem nog opstelt in de resterende twee wedstrijden zal Zakaria zijn stempel moeten drukken anders gaat v Bommel afgemaakt worden in de media. Dit is een groot risico voor Mark.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Bergwijn moet beter kunnen... dan wat hij nu laat zien.
Hij komt met zijn snelheid te weinig aan de bal en zijn voorzetten zijn ondermaats.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi, weer een jeugdspeler met potentie voor PSV1. De JO kan tevreden zijn.
+2/-1

4 jaar geleden
Not another Zakaria, #3, belooft niet veel goeds.
+5/-3

 
4 jaar geleden
Was ook mijn eerste reactie, "toch niet een broetje van.....". Goed dat talenten bij PSV ook echt stappen naar PSV-1 kunnen maken.
+1/-0

4 jaar geleden
Heb zo mijn twijfels of Sam nog wel terugkeert naar PSV . Je kunt al die opkomende talenten niet negeren of uitlenen. Ik hoop alleen dat we ook wat ervaring binnenhalen , zo iemand als v Ginkel op het middenveld . Dit is eerder ook al opgemerkt op deze site. Zakaria is een goede speler met veel potentie . Zal mij benieuwen wie volgend seizoen het elftal gaat leiden op het veld.
+1/-0

 
4 jaar geleden
van Ginkel heeft bij PSV laten zien dat hij een elftal echt kan sturen, en hij is een middenvelder met goals. Als hij goed hersteld is zou ik hem zeer graag bij PSV zien. Hopelijk kan hij goedkoop worden overgenomen, als het risico te overzien is.
+2/-0

 
Persoonlijk vind ik de risico van Ginkel te groot , mocht Chelsea hem goedkoop laten gaan zal daar wel een goede reden voor zijn, zelfs als hij dan nog net goed genoeg voor de ED zou zijn, onze ambities gaan toch wel veel verder dan dat, is zeker een goede speler geweest, maar??
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Por, met je eens tav de risico's. Maar dit is wel precies het type speler dat we missen om tot een kampioenschapo te koemn. Met Van Ginkel ipv Hendrix waren we dit jaar kampioen geworden.
Chelsea-1 gaat hij niet meer halen, dus ik verwacht dat ze wel van hem af willen. PSV kan ook een kort contract van 1 jaar bieden met een optie voor 2 jaar erbij. Dan zijn de risico's nog wel te overzien.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
OT: Tav Ajax zal ik met een dubbel gevoel naar de TV gaan kijken,

- Het liefst zou ik zien dat Ajax binnen 30 minuten met 5-0 van het veld wordt getikt, en we eindelijk van al die verhalen over Ajax af zijn. Mijn onderbuik-gevoel als PSV-fan.
- Aan de andere kant speelt Ajax in de CL zeer goed voetbal, en halen ze voor NL een heleboel punten binnen. Ze hebben met de EL-finale en de halve finale-CL het NL-voetbal weer naar een redelijke situatie gebracht, terwijl er ook het gevaar was dat we zeer zwaar af zouden gaan zakken. Dat is ook voor PSV en o.a. Feyenoord gunstig en het gevaar dat we veel voorrondes zouden moeten gaan spelen is nu geweken.
- Verder vind ik het voor Ten Hag wel leuk. De Telegraaf is al een jaar lang bezig om hem onderuit te halen, en hem ontslagen te krijgen, maar nu heeft hij zo veel succes dat ze in moeten binden. Bij de Telegraaf willen ze soms zelf bepalen wat er bij Ajax moet gaan gebeuren en doen ze alsof ze een echte macht-positie hebben. Maar nu Ten Hag zo succesvol is moeten ze met het opjutten staken. Het is een openlijke nederlaag voor Valentijn Driesen.

Het zit Ajax wel mee zeg...., Bij Real vielen er ook al spelers van de tegenstander uit, en nu weer. Waarom geven die ploegen Ajax zo veel ruimte om te voetballen ? PSV speelde in de Arena veel compacter, en toen kon Ajax in de 1e helft bijna geen kans creeren.
+3/-0

 
Al grommende en tieren moet ik met jou mee, PJD nog aan toe, ik vond die Rose spelen alsof hij alleen de X van Ajax op zijn shirt achter die AIA miste, verpeste ieder mogelijkheid om een aanval voort te zetten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ajax gaat de finale spelen tegen Barcelona de Spurs gaan echt niet winnen in Adam. Vergeet niet dat wij pech hebben gehad tegen de Spurs. Er had meer in kunnen zitten, we waren in veel fases beter en tegen deze Spurs hadden wij ook gewonnen . Het zal mij niet verbazen als de bekerfinale alsnog verplaatst gaat worden. Er zitten goede sympathieke spelers bij de Ajax selectie die een reële kijk op het geheel hebben . Deze jongens gun ik van Harte de beker met de grote oren . Volgend seizoen kunnen we ze bewonderen bij andere clubs . Let wel , het is niet alleen de club Ajax maar ook de media die doordraait. Twee keer verliezen en de trainer mag opstappen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Superblij dat Barcelona met 3-0 heeft gewonnen..... en ik haat Barcelona. Zie het maar als op papier prima verzekeringspolis mocht Ajax finale halen.

Als ik moet kiezen tussen Ajax de double of PSV alsnog kampioen & Ajax de CL, opteer k toch écht voor het eerste hoor!

Ik gun ieder zijn of haar keuze maar kan niet begrijpen dat iemand die PSV warm hart toedraagt Ajax(-spelers) Europees succes toewenst.

Overigens snap ik ook wel de (eventuele) afwijkende meningen hieromtrent. Zoals ik net al aangaf: ieder zijn of haar mening.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Beste killermfc . PSV is mijn club en al jaren. De club draagt iedereen een warm hart toe . Gezelligheid , vriendelijk geen bravoure , gewoon normaal doen van het kleinste naar het grootste elftal. Wij roepen niet dat wij de beste zijn om vervolgens vier jaar achter elkaar geen kampioen te worden , DAT , is PSV. Spelers zijn als je het goed bekijkt , ZZP ers , eenmansbedrijven. Ze zijn niet VAN maar spelen VOOR een club. Zodra ze beter kunnen , sportief of financieel zijn ze weg. Je moet ze niet aan een club plakken want dat is niet zo . Volgend seizoen kunnen ze ergens anders spelen . Ik kan genieten van de acties van Matthijs en Frenkie bij Ajax . Waarom zou ik hen geen succes gunnen met in dit geval Ajax . Wij kunnen niet, laat het hun dan doen . Haal die beker met de grote oren naar Nederland , worden we allemaal beter van. Spelers zoals Pablo of Stephen hebben een Ajax verleden , haten we toch niet ? Vanenburg , Kieft , Arnesen, Jonk , Lerby , Koeman en Perez. Allen van Ajax overgekomen naar PSV, hebben we toch van genoten ? Ajax wou Romario weg halen van PSV, zou u hem dan ook niet meer gemogen hebben ? Maar wij zijn PSV , een trotse Brabantse club met een geweldig verleden waar veel voortreffelijke spelers hun spel hebben vertoont . Laten we die weg volgen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Met Barcelona zonder Messi denk ik dat Liverpool er heel goed had opgestaan..... maar ja Messi. Het gaat nog stormen in Liverpool dinsdag. Wordt een mooie wedstrijd.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ieder z'n mening inderdaad. In dit geval deel ik 100% de mening van killer. De voornaamste reden van mijn haat jegens Ajax is de arrogantie van spelers en fans. Ze denken het spelletje te hebben uitgevonden, samen met die smerige club waar ze in de CL finale tegen gaan spelen. Ik ben er trots op dat PSV-fans gewoon normaal doen, bescheiden blijven en de club ondertussen wel topprestaties levert. Er is dan ook niks mooiers dan dat de club met de grote mond op z'n bek gaat. Dat gebeurt al een paar decennia, maar dit jaar helaas niet. CL winst van Ajax zou heel veel pijn doen en moeten we nog jarenlang aanhoren. Daarom snap ik de keuze in killer's dilemma wel.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De Spurs zijn nog niet uitgeschakeld. Het is alles of niets voor hen. Ik denk dat je met opportuun voetbal (zie bv. PSV dit jaar) het ajax nog best moeilijk kunt maken. Ook Pochettino gaf na de wedstrijd toe de verkeerde keuze gemaakt te hebben met 5-3-2. Son doet ook weer mee.(ajax speelde echt heel goed de 1e helft, pressing en positiespel was super)
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ze hadden naar Mourinho moeten luisteren! Die jongetjes uit Amsterdam moeten aangepakt worden met fysiek spel! Net zoals United dat deed 2 jaar geleden in de EL finale en PEC Zwolle 5 jaar geleden in de bekerfinale. Dan blijft er weinig van onze tortelduifjes over. Hopelijk klappen Willem II, Tottenham en Utrecht erop, dan zie ik nog wel mogelijkheden voor een prijsloos seizoen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Idd, Mourinho ziet het goed. Verder is t 'n verwaande arrogante eikel.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Als u een hekel heeft aan Barcelona ? tip . Niet kijken ! Gaat Liverpool niet redden , zeker niet als van Dijk ook nog eens zo slecht speelt. Dribbelkoning Messi kan de wedstrijd in zijn eentje klaren met pitbull Suarez . Barcelona is ook , volgens mij, de enige die Ajax kan stoppen momenteel maar met Messi . Ze zullen toch weer geen geluk hebben ?
Wel mooi , de twee arrogantste clubs van Europa strijden tegen elkaar. De winnaar is al bekend , let op . Johan Cruijff.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage