Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin de Haas tekent contract tot 2021 bij PSV

30 april 2019 19:07 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Justin de Haas tekent contract tot 2021 bij PSV; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft PSV bekend gemaakt dat Justin de Haas vanaf komend seizoen onder contract zal staan bij PSV. De 19-jarige verdediger komt transfervrij over van AZ en heeft een contract voor twee seizoenen getekend in Eindhoven. Ondanks interesse van andere clubs koos hij voor een overstap naar PSV. "Er waren nogal wat clubs waar ik heen kon en op de ochtend dat we hierover gingen praten, belde PSV ineens. Dat sprak mij meteen enorm aan", aldus De Haas. "Ik ben ingegaan op de uitnodiging en na een goed gesprek sta ik hier. Sportief is dit voor mij de beste keuze."

De Haas hoopt via Jong PSV door te kunnen breken in het eerste elftal. "Als PSV belt, dan ben je gewoon trots", zo geeft hij aan. "Een topclub in Nederland, daar word je niet zomaar voor gevraagd. Ik hoop bij Jong zo goed mogelijk te presteren en dan zo snel mogelijk de overstap naar het eerste te kunnen maken."

Meer op PSV.nl
Tags

haas jong nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Dat er meer clubs interesse hebben/hadden maakt het verhaal wel mooi, maar om welke of wat voor clubs het waren is zou mooi zijn om te melden.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Por, het lijkt wel of het om een vrouwtje gaat die in een mooie outfit aan de bar staat. Ik lees dat het hier een jeugdinternational betreft. Check ik vervolgens op Wikipedia wat zijn status is dan zie ik dat hij een paar interland potjes onder 17 gebald heeft. Ook de term 'talent' is zo'n mooie: en dan lees ik dat hij 6 potjes in AZ 2 gespeeld zou hebben. Ik ken de beste jongen niet en hoop oprecht dat hij PSV 1 haalt komend seizoen maar als ik heel eerlijk ben krijg ik het idee dat het om een modale speler gaat die lekker in PSV2 komt ballen en eventueel nog eens een paar centen oplevert. Schiet mij maar lek
+1/-0

1 jaar geleden
OT (reactie op WouterErik): het zit Ajax verschrikkelijk mee. Bayern was niet in vorm (en speelde zonder Robben). Real was niet in vorm (zonder Isco en Ramos). Juve bakt er ineens niks meer van (zonder Chiellini en niet fitte Ronaldo). En nu treffen ze Tottenham totaal uit vorm en zwaar gehavend (zonder Kane en Son). Daarbij komt dat ze zelf goed spelen en belangrijker nog; de zwakke schakels (Veltman, Mazraoui, Schöne, Blind) zakken niet door het ijs. Ook valt het op dat alle genoemde tegenstanders geprobeerd hebben om voetballend van Ajax te winnen. Daarmee speel je ze in de kaart en geef je ze de mogelijkheid om te voetballen. Ik had van een Italiaanse en Engelse ploeg de tactiek van Mourinho in de Europa League finale verwacht. De beuk erin en zorgen dat Ajax niet aan voetballen toekomt. Fysiek zijn deze ploegen veel sterker. Maar ik denk dat het met onderschatting te maken heeft dat deze ploegen denken dat ze voetballend ook makkelijk van Ajax moeten kunnen winnen. Toch zag je dat Tottenham er in de tweede helft een fysieke strijd van maakte en toen had Ajax het meteen moeilijk.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Sssssst. dat mag je helemaal niet zeggen in Nederland. Dat ze zo'n beetje iedere ronde de lamme en de blinde zijn tegengekomen, mag niet publiekelijk bekend worden.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Je zult zien als ze in de finale tegen Barcelona moeten... dat Messi dan geblesseerd is.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Tip , lees het artikel over Johan Derksen in het AD . De reacties liegen er niet om . Hij heeft gelijk zeker gezien de 2e helft . Maar je mag geen kritiek leveren op Ajax blijkbaar. Wel op PSV die in punten op gelijke hoogte staat . De vermoedens worden bevestigd , daar hoef je geen calimero voor te zijn.
+3/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy