Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Makkelie fluit AZ - PSV, Bas Nijhuis thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo

7 mei 2019 12:00
Foto: Pro Shots

Danny Makkelie fluit AZ - PSV, Bas Nijhuis thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo; image source: Pro Shots

Danny Makkelie zal de scheidsrechter zijn als PSV het zondag in Alkmaar opneemt tegen AZ. Het zal de vijfde keer worden dat Makkelie een wedstrijd van PSV gaat fluiten. De thuiswedstrijden tegen Ajax (3-0) en ADO Den Haag (3-1) en de uitwedstrijden tegen FC Groningen (1-2) en Excelsior (0-2) stonden ook onder zijn leiding.

De KNVB heeft daarnaast bekend gemaakt dat Bas Nijhuis volgende week woensdag PSV - Heracles Almelo zal fluiten. Nijhuis was dit seizoen drie keer eerder scheidsrechter bij een wedstrijd van PSV. De thuiswedstrijden tegen FC Utrecht (4-0) en FC Emmen (6-0) en het uitduel tegen ADO Den Haag (0-7) werden door hem gefloten.

Allard Lindhout is aangesteld als VAR voor de wedstrijd van zondag, terwijl Björn Kuipers die rol tegen Heracles Almelo zal gaan vervolgen.




Tags

almelo heracles makkelie nijhuis danny ado alkmaar emmen excelsior groningen knvb kuipers lindhout utrecht var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Hij wil natuurlijk geen risico nemen, dat Ajax punten laat liggen.
+1/-0

4 jaar geleden
Voor deze wedstrijden moeten we niet van te voren gaan klagen over de scheidsrechters. PSV moet zelf gewoon goed voetballen en in die wedstrijden 6 punten halen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Het is juist wel goed van te voren te klagen. Achteraf is het makkelijk praten. Valt me nog mee dat ze Makkelie niet aanstellen voor Ajax-Utrecht zoals 3 jaar geleden. Wat was hij blij dat hij Ajax in de laatste minuut nog een onterechte penalty kon geven die hun aan het gelijkspel hielp dat nodig was voor het kampioenschap. Gelukkig verpestte Bryan Smeets een week later het feest in Zeist. Ze doen er echt alles aan dit jaar, dat zagen we wel bij Ajax-PSV en Groningen-Ajax (2 niet gegeven penalty's voor de tegenpartij). Ongelofelijk.
+1/-0

 
4 jaar geleden
In de wedstrijd Ajax - H'veen werd H'veen een strafschop onthouden (gevalletje Lamprou vs Lammers). In twee van de niet gegeven penalty-gevallen (tegen H'veen en Groningen) had het Ajax bij het benutten van de penalty door de tegenstander in totaal waarschijnlijk 3 punten gekost en in het geval tegen PSV was de kans groot geweest dat Ajax niet 3 punten gehaald had. Dat betekent dat Ajax dan na 32 speelronden een aantal punten (tussen de 4 en 6) achter PSV had gestaan.
+1/-0

4 jaar geleden
En dan even niet vergeten, het hele competitieprogramma twee weken naar achter schuiven om Ajax te plezieren. Dat doet de KNVB ook even tussen door. Waar kun je ergen zien hoeveel penalties die lui hebben gehad dit seizoen 20 zeker en hoeveel tegen, 0 denk ik.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje