Transparent
Inloggen
Sluiten

Daag iemand uit in de PSV Battle en maak kans op de biografie van Nii Lamptey

8 mei 2019 09:52

Daag iemand uit in de PSV Battle en maak kans op de biografie van Nii Lamptey; image source:

Eind april is de biografie van voormalig PSV-aanvaller Nii Lamptey in de winkels verschenen. Schrijver Joris Kaper blikt in Nii Lamptey – De vloek van Pelé met de Ghanees terug op zijn carrière. Ook het seizoen in Eindhoven wordt daarin uitgebreid besproken. Lamptey scoort in het seizoen 1993/1994 onder meer twee keer tegen Ajax en wordt uiteindelijk ook clubtopscorer. Ook voormalig PSV-trainer Aad de Mos komt aan woord in deze biografie. Wereldster Pelé zag in Lamptey zijn opvolger, maar die belofte kon nooit worden ingelost. Kaper geeft in dit boek iedereen de mogelijkheid om het indrukwekkende verhaal van Lamptey te begrijpen. Wat ons betreft is dit boek de PSV-leestip van het moment en het is nu overal te koop!

In samenwerking met uitgeverij Edicola Publishing b.v. hebben wij drie exemplaren tot onze beschikking gekregen die wij mogen verloten onder onze leden. Deze zullen worden verloot onder uitdagers in de Battle in de maand mei. De PSV Battle is jarenlang een zeer actief onderdeel van de community geweest met enkele tientallen zeer actieve gebruikers. We willen de Battle een nieuw leven inblazen en hebben daarom de database ook aangevuld met een hoop nieuwe vragen. Daag nu je vrienden, collega's of familie uit en bewijs dat jouw kennis over de club die van hun overtreft.

Hoe meer Battles je speelt, hoe groter de kans dat één van de boeken naar jou komt. Uit alle Battle uitdagers van deze maand zullen op zaterdag 1 juni drie winnaars getrokken worden. De winnaars krijgen vervolgens een week de tijd om te reageren. Bij geen reactie loten we opnieuw.

Moderators, admins en de schrijvers van de vragen zijn vrij om deel te nemen aan de Battle. Zij komen echter niet in aanmerking voor een van de drie boeken. Per persoon kun je maximaal één boek winnen.

Deelnemen aan de battle

Op het moment als je een lid uitdaagt voor de Battle kom je automatisch op actief te staan en kunnen andere leden jou ook direct uitdagen voor een Battle. Een uitdaging blijft zeven dagen geldig. Indien je een uitdaging laat verlopen, word je automatisch op inactief gezet en kun je niet meer worden uitgedaagd. Ook kun je in jouw profiel aangegeven of je wel of niet beschikbaar bent voor deelname aan de Battle.

Daarnaast is het ook mogelijk om niet-leden uit te dagen. Door het e-mailadres in te vullen, ontvangen zij direct een e-mail zodat ze zich kunnen registeren, deelnemen aan de Battle en ook kans maken om één van de drie exemplaren van de biografie van Nii Lamptey te winnen door iemand uit te dagen.

Klik hier om nu je vrienden, collega's of familie uit te dagen en kans te maken op één van de drie weggeef exemplaren van de biografie van Nii Lamptey.




Tags

battle lamptey biografie nii boek daag exemplaren kaper pele uitdagers aangevuld admins battles belofte bewijs clubtopscorer community database edicola gebruikers inactief inblazen joris leestip loten mailadres moderators mos overtreft publishing registeren schrijvers uitdaagt uitdagen uitgeverij verloot verloten vloek weggeef wereldster winkels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
OT. Ajax heeft nu een mega dreun gekregen. De flow en het goede gevoel waar ze in zaten zal wel nu een flinke klap gekregen hebben. 3-0 voor staan en het dan toch nog in de 95e minuut weg geven. Deze kans krijg je maar 1x in je leven, en nu is die weg. Die hebben echt geen fris gevoel dit weekend tegen Utrecht en tegen De Graafschap. Het kampioenschap ligt weer open mannen !
+1/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens! Ik roep al een tijdje dat Ajax sinds de wedstrijd Ajax-PSV in een flow zit en geen enkele vorm van tegenslag meer heeft gehad (mede dankzij Zeist). Volgens mij zijn ze zelfs niet eens meer op achterstand gekomen. Dit is een dreun van jewelste en litteken voor het leven (wederom op 8 mei, dat is dan wel weer ironisch). Utrecht is een hele vervelende tegenstander om nu op bezoek te krijgen. Het prettige is ook dat de komende twee wedstrijden snel volgen. Weinig tijd om fysiek en mentaal bij te komen. Blijft wel het probleem dat wij met AZ uit ook een hele lastige wedstrijd voor de kiezen krijgen. Ik put mijn hoop maar uit het feit dat AZ in toppers meestal niet thuis geeft.
+1/-0

 
Gewoon volle bak gaan in beide wedstrijden.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje