Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hirving Lozano mist Gold Cup vanwege blessure'

9 mei 2019 07:31 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Hirving Lozano mist Gold Cup vanwege blessure"; image source: Pro Shots

Hirving Lozano zal komende zomer het toernooi om de Gold Cup moeten missen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De prognose is dat de Mexicaan twaalf weken nodig heeft om weer topfit te worden. Het toernooi om de Gold Cup begint op 15 juni en dat is voor Lozano te vroeg om al in actie te kunnen komen.

Volgens het ED is een transfer nog wel mogelijk, maar moet de aanvaller eerst fit zien te worden.




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano prognose topfit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Op zich niks mis mee. Wanneer hij niet op korte termijn verkocht wordt, kan hij (mits we tweede worden) gewoon begin juli aansluiten bij de training, aangezien we 23 juli al aan mogen treden dan in de voorronde CL.
+2/-1

4 jaar geleden
Gewoon een minder seizoen helaas. Laat 'm volgend jaar maar vlammen in ons mooie shirt. Contract tot 2023, dus ook volgend jaar kan je de hoofdprijs vragen.
+1/-1

Dit is zuur voor PSV, en er werd niet eens serieus naar gekeken door de wedstrijdleiding, Schandalig , maar na gisteren wel hun droom van een treble naar de sodemieter, ik hoop van harte en ga ervanuit dat de KNVB beker als grootste prijs dit jaar voor hun beschouwd zal worden, voorkeursbehandeling mag best afgestraft worden bij sport, en maar verbroedering propageren? #*00% KNVB.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Inderdaad schandalig dat er niet naar die doodschop gekeken werd. Zelfs als ik mijn rood-witte bril afzet, dan nog is het een doodschop die met rood bestraft had moeten worden.
+2/-1

4 jaar geleden
Twaalf weken nodig hebben om topfit te worden en wedstrijden te kunnen spelen is iets anders dan fit genoeg zijn om gekeurd te worden. Voor wedstrijden moet explosief kunnen sprinten en schoppen kunnen incasseren. Dat is bij een keurig niet het gaval.
Ik ga voorlopig van een verkoop uit, vooral omdat ik de indruk heb dat hij dat zelf wel graag zou willen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Door een keuring heen komen is één. Het missen van een internationaal podium om jezelf na een matig seizoen te revancheren is iets anders. Als Lozano echt verder wil bij een andere club (waar het toch op lijkt na onderhandelingen in Italië), dan was het mooi geweest als hij zich in een andere omgeving nog eens goed kon laten zien. Dat had twijfelende partijen misschien toch over de streep kunnen trekken. Nu heb je een speler die herstellende is van een blessure die een ondermaats seizoen heeft gespeeld. Me dunkt dat dit toch de prijs van de speler drukt.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens. Jammer dat hij zich niet zo kan laten zien. Goal tegen Duitsland was goede reclame voor zijn naam.
+2/-0

4 jaar geleden
Rustig herstellen, bij PSV blijven als de gewenste club niet voorbij komt en dan zou hij in de winter wellicht een mooie transfer kunnen maken. Hij moet niet bij Everton terecht komen om maar eens een willekeurige dwarsstraat te noemen.
+1/-0

4 jaar geleden
Het beste voorbeeld wat mij betreft dat scheidsrechters zich laten beïnvloeden door columnisten en herrieschoppers als Derksen. Daarnaast speelde ook mee dat deze speler bij een rode kaart de bekerfinale zou missen. Dat wilde die scheidsrechter vast niet op zijn geweten hebben, net zoals er de laatste weken scheidsrechters rondlopen die absoluut niet een beslissende maatregel durven te nemen tegen onze vrienden uit Amsterdam. Niet gek dus dat ze Makkelie op die wedstrijd hebben gezet... Die heeft zich inmiddels goed bewezen met wegkijken.
+4/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Die houden we nog tot de winterstop.Hebben we nog nodig voor de CL.
+1/-0

4 jaar geleden
Mijn verwachting is dat Lozano vertrekt en ik denk ook dat het beter is voor alle partijen. PSV krijgt een mooie prijs. Lozano is veel te snel voor de Ned competitie en hij wordt continue beschuldigd van schwalbes, soms terecht maar soms ook niet. De slappe scheidsrechter hier te lande laten zich gemakkelijk beïnvloeden. Het is beter dat Lozano vertrekt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage