Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wederom hofleverancier in voorlopige selectie Nederlands elftal én Jong Oranje

10 mei 2019 13:29 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

PSV wederom hofleverancier in voorlopige selectie Nederlands elftal én Jong Oranje; image source: Pro Shots

Ronald Koeman heeft zijn voorlopige selectie bekend gemaakt voor de finaleronde van de Nations League volgende maand. Net zoals tijdens de vorige interlandperiodes is ook dit keer PSV weer de hofleverancier. Steven Bergwijn, Denzel Dumfries, Luuk de Jong, Pablo Rosario en Jeroen Zoet mogen allemaal hopen op een plekje in de definitieve selectie.

Oranje zal op donderdag 6 juni tegen Engeland spelen. Op zondag 9 juni volgt dan de finale of de strijd om de derde en vierde plaats. De wedstrijden zullen plaats vinden in Portugal.

In de selectie van Jong Oranje is PSV ook weer hofleverancier. Bondscoach Erwin van de Looi nam voor het oefenduel tegen het Olympisch elftal van Mexico Armando Obispo, Cody Gakpo, Donyell Malen, Mike van de Meulenhof en Jordan Teze op in de voorlopige selectie.

Op vrijdag 24 mei zal de definitieve selectie bekend worden gemaakt, terwijl de wedstrijd op vrijdag 31 mei in het stadion van De Graafschap zal worden gespeeld.




Discussieer mee op de forums


Tags

hofleverancier jong oranje armando bergwijn cody dumfries engeland erwin finaleronde gakpo graafschap jordan koeman looi malen meulenhof mexico nations obispo portugal rosario teze zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Lijkt mij logisch , wij hebben veel goede spelers. Toekomst ziet er goed uit.
+2/-0

4 jaar geleden
Geeft aan de jeugdafdeling toch goed bezig is. Ben benieuwd hoeveel spelers van jong-PSV echt PSV-1 gaan halen de komende jaren.
+1/-0

 
Ligt veel aan blessures of verkoop, van basis spelers. Ik denk bv. dat Rosario geen basisspeler was geweest, als de komst van Guti niet zolang op zich had laten wachten. Als Swaap vertrekt, kan het zomaar zijn dat Obispo in het voorseizoen een kans krijgt. Zo zijn er veel als'n mogelijk.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage