Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Het komt wel goed met mijn contract'

11 mei 2019 10:53 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Donyell Malen: "Het komt wel goed met mijn contract"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Donyell Malen nogmaals aan dat zijn contract bij PSV verlengd zal gaan worden. "Ik maak me er niet druk over en heb er gewoon geen haast mee. We zijn ermee bezig en het gaat de goede kant op", aldus Malen. "Ik heb geen andere intenties, hoor. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij PSV. Het komt wel goed."

Vorig seizoen kwam Malen op de laatste transferdag over van Arsenal. "Er gaan verhalen dat ik niet fit was toen ik bij Arsenal kwam. Maar ik ben nooit te dik geweest, dat is echt een onzinverhaal", zo geeft hij aan.

Ondanks dat hij in Londen veel geleerd heeft, is hij nog altijd blij met zijn keuze om naar Eindhoven te vertrekken. "Talenten krijgen echt een kans hier. Dat doet PSV erg goed", zegt hij daarover. "Ik heb het ook nooit gezien als een stap terug. Het maakt mij niet uit hoe andere mensen dat zien. Ik bewandel mijn eigen weg."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Is al een stukje rustiger voor de goal. Goede dingen laten zien dit seizoen.
 
4 maanden geleden
Benieuwd of hij het ook een hele wedstrijd kan laten zien. Hij heeft geloof ik pas 1 of 2 keer een hele pot gespeeld in het eerste. Goed dat je er weer bent Sosa. De reacties weer niet hetzelfde zonder jou!
 
4 maanden geleden
Even een korte adempauze genomen.

Stapje voor stapje moet hij groeien naar een basis plaats.

Zolang PSV met een verdedigend blok blijft spelen wordt het lastig om als aanvallende spelers voeten aan de grond te krijgen. Er is geen voetballend overwicht meer.
 
4 maanden geleden
Als de aanvallers de bal krijgen moeten ze er ook wat mee doen , ze hebben ook vele kansen verprutst zeker na de winterstop. Hirving zou eens moeten leren kapbewegingen te maken en Steven zou de bal wat eerder af moeten spelen ipv steeds mannetjes te willen passeren.
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Joh Sosa man, hoe was de vakantie? Aruba of waar zat je man? Stiekem met het Art Langeler standbeeld bezig geweest met WouterErik?? Mooi om te zien dat je er weer bent nu jet spel op de wagen lijkt rondom Chucky. On topic: heeft een hele moeilijke rol (als invaller met name) maar vult die goed in. Brands zat er geregeld naast maar in dit geval verdient Marcel een groot compliment.
 
4 maanden geleden
Het standbeeld voor de hervormer van de jeugdopleiding is tijdens mijn wel verdiende vakantie even op een laag pitje komen staan.

Ben blij met de verwelkomingen door u en pacifico! Is er nog iets gebeurt op netwerk?? Ik heb wel meegekregen dat Jorrit inmiddels ook onder de huidige coach geen onbetwiste basisspeler meer is.
4 maanden geleden
Kan echt uitgroeien tot een topper. speelt momenteel beter dan Steven op meerdere posities.Hoop dat hij blijft.
4 maanden geleden
Met malen en Gakpo hebben we al twee vervangers voor Lozano en Bergwijn binnen. Als PSV bij hun vertrek nog een goede buitenspeler kan halen is PSV tav de aanval al een heel end. Robben zou geweldig zijn, als hij fit is.

Laatste nieuws