Transparent
Inloggen
Sluiten

Angeliño: 'Een seizoen is pas goed als je iets gewonnen hebt'

11 mei 2019 11:28 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Angeliño: "Een seizoen is pas goed als je iets gewonnen hebt"; image source: Pro Shots

Angeliño kent een uitstekend eerste seizoen bij PSV. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft hij echter aan nog niet tevreden te zijn. "Een seizoen is pas goed als je iets gewonnen hebt. Dat hopen we alsnog te doen", aldus Angeliño. "Gewoon zelf twee keer drie punten pakken en dan zien we wel waar het schip strandt."

PSV heeft de titel niet in eigen hand. "We hebben een aantal kleine foutjes gemaakt, maar het maakt eigenlijk niet uit hoe groot of klein ze waren. We staan nu tweede, dat is de realiteit", zo geeft hij aan. "Het eerste deel was echt heel goed en alles leek bijna vanzelf te gaan. Vanaf die wedstrijd in Emmen na de winterstop is het wat minder gegaan en verloren we iets te vaak punten."

Zelf ziet hij ook nog verbetering in zijn eigen spel. "Ik denk dat ik een paar goals meer moet maken in een seizoen. Daar ga ik voor de toekomst mijn doel van maken", zegt hij daarover. "Mijn aantal assists is wel in orde. Ik ben tevreden, maar het kan altijd beter."

Ondanks dat hij zich in de kijker heeft gespeeld bij andere clubs, is hij nog niet van plan om te vertrekken bij PSV. "De komende twee wedstrijden winnen en daarna rust pakken, is wat er nu op mijn netvlies staat", aldus de Spanjaard. "Volgend jaar wil ik het nóg beter doen, al denk ik dat mijn hele seizoen behoorlijk constant was. We hebben veel gewonnen, maar hadden bijvoorbeeld in Emmen of Heerenveen geen punten hoeven te verspelen."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden (gewijzigd)
Heel goed , fijn dat hij blijft. Hij heeft Jetro goed vervangen. Jammer dat we dit seizoen waarschijnlijk niets gaan winnen . Utrecht gaat zijn beste spelers niet inzetten ivm de playoffs ( hoezo geen competitievervalsing ). Ajax kan dus het doelsaldo nog opvoeren . De enige kans die je dan nog hebt is de Graafschap die vechten nog voor plek 17 maar dat zal er ook aan liggen wat ze zondag tegen Vitesse kunnen. Wij moeten wel winnen , en dat is een must, minstens gelijke punten.
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Als Utrecht 2x wint en az verliest 2x ontloopt Utrecht toch de nacompetitie of zit ik er naast?
 
4 maanden geleden
sosa , ziet u Utrecht winnen van Ajax zonder 6 , misschien 7 vaste spelers ?
 
4 maanden geleden
Nee dat niet zo 1,2,3, maar ja opgeven voor de wedstrijd begonnen is komt niet voor in het woordenboek bij Dick.

Jij stelt dat Utrecht zijn spelers gaat sparen, terwijl ik denk dat ze er alles aan gaan doen om de nacompetitie proberen te ontlopen.
 
4 maanden geleden
hebt u niet meegekregen wat Dick tegen vd Gijp zei op woensdagavond ( kansloze missie tegen Ajax met zoveel blessures ondanks de dreun) . volgens Gijp dan in VI gisteren.
 
4 maanden geleden
Ik kijk geen VI en cl heb ik ook niet gekeken.
4 maanden geleden
Goede, nuchtere analyse! Past heel goed bij PSV. #Geen prijzen= waardeloosseizoen
 
4 maanden geleden
Dat is idd een juiste constatering als je bij PSV speelt.

Ik wist alleen niet dat Angelino met zijn lengte ook een basketballer is.
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
@Sosa, gefilicieerd met je terugkeer. Vanaf nu af aan alleen nog maar "######" typen als je je niet in kan houden. Daar kan je namelijk niet voor geschorst worden ;-)

Angelino dribbelt onder de spelers van 2m door ;-)
 
4 maanden geleden
Thnx Woutererik, ik zal het proberen te onthouden.
 
4 maanden geleden
Ohhhhh ja dat kan ook nog!! Op de foto is niet goed te zien of het nu basketbal of handbal is. De bal is te klein voor basketbal en te groot voor handbal. Misschien korfbal een optie??
 
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Handkorfbal is PSV dit jaar kampioen geworden op onderling resultaat. Eerste wedstrijd vol overtuiging, maar in de return was het ondanks een mannetje meer angsthazen handkorfbal.
4 maanden geleden
Aub bestuur....verlos ons van deze trainer. Mark van Bommel is in tegenstelling tot wat na de eerste seizoenshelft werd beweerd geen toptrainer.Halstarrig volhouden aan het door hem bedachte concept. Iedere week weer een team in het veld sturen zonder enige voetbalintelligentie. hij houdt van zwoegertjes zoals hijzelf was als speler,maar heeft geen idee hoe hij een team beter moet laten spelen.Want stel je eens voor.,....een creatieve middenvelder opstellen....de kans is te groot dat hij zijn verdedigende taken verwaarloosd. Nee....veel liever onaantrekkelijk oppurtunistisch voetbal,wat wonderbaarlijk genoeg nog een hoop punten heeft opgeleverd.Maar hoofdprijzen gaan we met Markje niet winnen.Laat aub de interesse van AC Milan serieus zijn.Ik heb het na 1 jaar al gehad met deze pseudo toptrainer
 
4 maanden geleden
PSVR. PSV heeft tot aan het einde toe meegedaan om de titel met een elftal dat volgens alle deskundigen minder is dan dat van Ajax. Dus van Bommel heeft het juist goed gedaan. In de tweede seizoenshelft ging het mis door dat er te weinig werd gescoord door de aanvallers en de verdediging teveel onder druk kwam. Met name Schwaab en Rosario vielen tegen. Dat Guti geen wereldwonder is heb je vandaag kunnen zien tegen AZ. En ook Ihataren kan wel mooi een bal aannemen maar maakt nog niet het verschil. Nee dat verdedigende blok op het middenveld hebben we nodig.
 
4 maanden geleden
Ja dat hadden we hard nodig tegen Emmen en Groningen bijvoorbeeld. Deze ploegen hadden we helemaal weg kunnen spelen met wat creativiteit op het middenveld. Van Bommel zijn tactiek was waardeloos. Alleen hij en een handje vol fans zijn daar nog niet achter terwijl we ondertussen speelronde 33 achter de rug hebben.
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Het verdedigende blok met ren je rot sadilek/tikkie terug Hendrix samen met tikkie breed Rosario is gewoon ruk, bagger en slecht!! 0,0 voetballend en scorend vermogen van dat blok.

Het is topclub onwaardig dat verdedigende blok. Mvb is alleen veel te dwars om dit toe te geven.
 
4 maanden geleden
Voor het verdedigende blok nog 1x troelala troelala..... zouden ze samen op vakantie gaan deze brave boys?
 
4 maanden geleden
Zou zo maar kunnen ja. Waar zouden ze dan samen naar toe gaan?
4 maanden geleden
Als je als trainer van een topclub geen enkele prijs pakt, dan heb je het als trainer niet goed gedaan. Grootsteblamage is de bekerwedstrijd tegen RKC. het ergste is nog dat van Bommel niet wil toegeven dat hij hierin fouten heeft gemaakt. En in de competitive heft hij veel te lang vastgehouden aan het duo Hendrikx/Rosario. Hopelijk volgend jaar beter Mark, want volgens mij bij je de eerste trainer sinds 10 jaar die geen nekel prijs pakt!

Laatste nieuws