Transparent
Inloggen
Sluiten

Angeliño: 'Een seizoen is pas goed als je iets gewonnen hebt'

11 mei 2019 11:28 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Angeliño: "Een seizoen is pas goed als je iets gewonnen hebt"; image source: Pro Shots

Angeliño kent een uitstekend eerste seizoen bij PSV. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft hij echter aan nog niet tevreden te zijn. "Een seizoen is pas goed als je iets gewonnen hebt. Dat hopen we alsnog te doen", aldus Angeliño. "Gewoon zelf twee keer drie punten pakken en dan zien we wel waar het schip strandt."

PSV heeft de titel niet in eigen hand. "We hebben een aantal kleine foutjes gemaakt, maar het maakt eigenlijk niet uit hoe groot of klein ze waren. We staan nu tweede, dat is de realiteit", zo geeft hij aan. "Het eerste deel was echt heel goed en alles leek bijna vanzelf te gaan. Vanaf die wedstrijd in Emmen na de winterstop is het wat minder gegaan en verloren we iets te vaak punten."

Zelf ziet hij ook nog verbetering in zijn eigen spel. "Ik denk dat ik een paar goals meer moet maken in een seizoen. Daar ga ik voor de toekomst mijn doel van maken", zegt hij daarover. "Mijn aantal assists is wel in orde. Ik ben tevreden, maar het kan altijd beter."

Ondanks dat hij zich in de kijker heeft gespeeld bij andere clubs, is hij nog niet van plan om te vertrekken bij PSV. "De komende twee wedstrijden winnen en daarna rust pakken, is wat er nu op mijn netvlies staat", aldus de Spanjaard. "Volgend jaar wil ik het nóg beter doen, al denk ik dat mijn hele seizoen behoorlijk constant was. We hebben veel gewonnen, maar hadden bijvoorbeeld in Emmen of Heerenveen geen punten hoeven te verspelen."




Tags

angelino emmen foutjes heerenveen netvlies strandt titel verspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel goed , fijn dat hij blijft. Hij heeft Jetro goed vervangen. Jammer dat we dit seizoen waarschijnlijk niets gaan winnen . Utrecht gaat zijn beste spelers niet inzetten ivm de playoffs ( hoezo geen competitievervalsing ). Ajax kan dus het doelsaldo nog opvoeren . De enige kans die je dan nog hebt is de Graafschap die vechten nog voor plek 17 maar dat zal er ook aan liggen wat ze zondag tegen Vitesse kunnen. Wij moeten wel winnen , en dat is een must, minstens gelijke punten.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Goede, nuchtere analyse! Past heel goed bij PSV. #Geen prijzen= waardeloosseizoen
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Aub bestuur....verlos ons van deze trainer. Mark van Bommel is in tegenstelling tot wat na de eerste seizoenshelft werd beweerd geen toptrainer.Halstarrig volhouden aan het door hem bedachte concept. Iedere week weer een team in het veld sturen zonder enige voetbalintelligentie. hij houdt van zwoegertjes zoals hijzelf was als speler,maar heeft geen idee hoe hij een team beter moet laten spelen.Want stel je eens voor.,....een creatieve middenvelder opstellen....de kans is te groot dat hij zijn verdedigende taken verwaarloosd. Nee....veel liever onaantrekkelijk oppurtunistisch voetbal,wat wonderbaarlijk genoeg nog een hoop punten heeft opgeleverd.Maar hoofdprijzen gaan we met Markje niet winnen.Laat aub de interesse van AC Milan serieus zijn.Ik heb het na 1 jaar al gehad met deze pseudo toptrainer
+2/-0

 
4 jaar geleden
PSVR. PSV heeft tot aan het einde toe meegedaan om de titel met een elftal dat volgens alle deskundigen minder is dan dat van Ajax. Dus van Bommel heeft het juist goed gedaan. In de tweede seizoenshelft ging het mis door dat er te weinig werd gescoord door de aanvallers en de verdediging teveel onder druk kwam. Met name Schwaab en Rosario vielen tegen. Dat Guti geen wereldwonder is heb je vandaag kunnen zien tegen AZ. En ook Ihataren kan wel mooi een bal aannemen maar maakt nog niet het verschil. Nee dat verdedigende blok op het middenveld hebben we nodig.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja dat hadden we hard nodig tegen Emmen en Groningen bijvoorbeeld. Deze ploegen hadden we helemaal weg kunnen spelen met wat creativiteit op het middenveld. Van Bommel zijn tactiek was waardeloos. Alleen hij en een handje vol fans zijn daar nog niet achter terwijl we ondertussen speelronde 33 achter de rug hebben.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Als je als trainer van een topclub geen enkele prijs pakt, dan heb je het als trainer niet goed gedaan. Grootsteblamage is de bekerwedstrijd tegen RKC. het ergste is nog dat van Bommel niet wil toegeven dat hij hierin fouten heeft gemaakt. En in de competitive heft hij veel te lang vastgehouden aan het duo Hendrikx/Rosario. Hopelijk volgend jaar beter Mark, want volgens mij bij je de eerste trainer sinds 10 jaar die geen nekel prijs pakt!
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje