Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We hebben het helemaal aan onszelf te danken vandaag'

12 mei 2019 22:26

Luuk de Jong was diep teleurgesteld over de nederlaag van PSV tegen AZ. "We hebben het helemaal aan onszelf te danken vandaag. De eerste helft was te slordig. We kregen nog wel een paar kansen, maar die gaan er dan niet in. In zulke wedstrijden moeten die er wel in", aldus De Jong. "De 1-0 was een beetje tekenend voor de wedstrijd vandaag. We waren niet vast genoeg als team en hadden te veel balverlies. Dat gebeurde ook bij die goal en dan weet je dat het heel moeilijk gaat worden."

De ploeg vocht wel voor een overwinning. "Dat zie je ook aan het team. We doen er alles aan. Het was niet altijd even goed, maar we hebben zeker altijd gevochten", zo gaf hij aan. "Dat kun je ons niet verwijten. Helaas was dat niet genoeg vandaag."

De hoop op de titel is bij De Jong ook weg. "Veertien doelpunten gaat nooit meer gebeuren. Je kan wel zeggen dat ze zo goed als kampioen zijn", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong danken balverlies titel vocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage