Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Aan het eind van ieder seizoen staat iedereen op de plek waar hij hoort te staan'

12 mei 2019 22:32

In gesprek met Fox Sports baalde Denzel Dumfries ontzettend van de nederlaag in Alkmaar. "We waren onszelf niet vandaag. Dat kunnen we onszelf verwijten. We kwamen vandaag tekort", aldus Dumfries. "We zitten nu vol emoties. Dit is pijnlijk. Maar ik ben sowieso trots op wat wij hebben gepresteerd dit seizoen, maar het is niet genoeg geweest."

Lange tijd leek PSV dé kandidaat voor de landstitel. "De eerste seizoenshelft waren wij heer en meester in de competitie. In de tweede seizoenshelft hebben we het in bepaalde wedstrijden laten liggen en waren we niet meer het PSV van de eerste seizoenshelft", zo gaf hij aan. "Ik zou niet weten waar dat aan ligt. Het spel werd wel iets minder en het werd stroever. Dat is een harde constatering. We moeten eerlijk naar onszelf zijn. Het was niet goed genoeg en zeker vandaag niet."

In de kleedkamer zat iedereen er verslagen bij volgens de rechtsback. "Het is een harde klap en die moeten we verwerken. Woensdag hebben we nog wel een wedstrijd. Daarin moeten we altijd volle bak geven", zei hij daarover. "Aan het eind van ieder seizoen staat iedereen op de plek waar hij hoort te staan. Maar ik ga met opgeheven hoofd verder. Het is nu natuurlijk zwaar. We blijven als groep nu dicht bij elkaar. Ik wil de supporters bedanken voor dit seizoen. Het is jammer dat we het niet naar ons toe hebben kunnen trekken, maar wij zijn PSV. Wij gaan gewoon door."




Tags

dumfries alkmaar baalde constatering fox heer landstitel stroever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage