Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kenneth Paal maakt definitief de overstap naar PEC Zwolle'

12 mei 2019 23:19 - RTV Oost
Foto: Pro Shots

"Kenneth Paal maakt definitief de overstap naar PEC Zwolle"; image source: Pro Shots

Tegenover RTV Oost heeft technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle bevestigd dat Kenneth Paal definitief de overstap van PSV naar de Zwollenaren zal gaan maken. "We zijn eruit met Kenneth Paal. Hij tekent voor drie jaar en dat gaan we de komende week definitief bekrachtigen met een handtekening. Daar zijn we heel erg blij mee", aldus Nijkamp.

Paal speelde dit seizoen al op huurbasis in Zwolle. PEC wist daarbij een optie tot koop te bedingen die nu wordt gelicht. Uiteindelijk speelde Paal zes wedstrijden in het eerste elftal van PSV.

Meer op RTV Oost


Tags

paal pec zwolle nijkamp bedingen bekrachtigen gerard oost zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik verwacht dat Van Bommel, TD De Jong en Gerbrands deze week hun nieuwe plan in actie gaan zetten.
- Pereiro heeft nog maar een contract voor 1 jaar en volgens mij proberen ze die nu naar buiten te duwen,
- Lozano en Bergwijn zullen vast worden verkocht om geld binnen te halen,
- Schwaab vertrekt, en mogelijk Zoet en Hendrix ook.
- Aankopen van Van Bommel + Van Marwijk zullen wel ook vertrekken.

Ik heb nog best wel vertrouwen in Van Bommel, en ik verwacht dat ze nu echt spelers gaan halen om zijn speelwijze uit te kunnen voeren. Het bouwen van een nieuw team. Van mij mag hij best twee verdedigende spelers voor de CV's zetten, maar dan moeten ze wel meer voetbal naar voren kunnen brengen dan nu het geval is. Je kan niet verwachten dat alle creativiteit van de backs en de nummer 10 komt. Ik hoop dat Guti in het nieuwe plan van Van Bommel een vaste plaats krijgt. Volgens mij is dat een speler met veel kwaliteiten die PSV nu mist.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Hoop ook dat ze actie gaan ondernemen. Punt is wel dat we nog niet zeker zijn van groepsfase CL dus ergens ben ik wel bang dat ze bij bepaalde spelers te horen krijgen dat ze dat willen afwachten.
- Peirero willen ze buiten dat lijkt me duidelijk. Echter ligt zijn zaakwaarnemer dwars die hem het liefste uit zijn contract laat lopen.
- Bergwijn en Lozano willen ze inderdaad cashen, ik ben benieuwd welk bedrag ze eruit halen.
- Schwaab, Zoet en Hendrix zullen denk ik wel vertrekken. Als je ziet hoe makkelijk Van Bommel gevestigde namen zonder pardon passeert soms met duidelijke redenen (Peirero) soms omdat hij iets vind (Ramselaar, Hendrix).
Denk dat Zoet geen zin heeft in concurrentie strijd met Unnerstal, Hendrix zijn zegeningen telt na te moeten banken voor Sadilek en Rosario en dat Schwaab zo'n situatie niet afwacht.
- Behich zal wel vertrekken Sainsbury denk ik niet.
- Guti is denk ik uitgespeeld, als je ziet wie er allemaal meer kansen en krediet gehad heeft zal ook hij zijn conclusies trekken denk ik.
+2/-1

 
7 maanden geleden
"Bommel gevestigde namen zonder pardon passeert soms met duidelijke redenen (Peirero) soms omdat hij iets vind (Ramselaar, Hendrix)."

Jij vindt dat Pereiro met een duidelijke reden op de bank zit en dat Ramselaar en Hendrix wel een basisplek verdienen?

Laat ik het zo zeggen: Dat Hendrix het nog zo lang heeft volgehouden in de basis, komt alleen maar door gebrek aan beter. Daarnaast zou Pereiro bij mij altijd als eerste op het wedstrijdformulier staan, het is gvd de beste voetballer op de Nederlandse velden.
+3/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Dat zeg ik niet.
Peirero heeft hoe je het went of keert echt een kans gehad van Van Bommel maar gaf vaak niet thuis helaas als die man nou eens doorkrijgt hoe goed hij is....

Ramselaar is zonder pardon vanaf het begin op een zijspoor gezet (net als Isimat)

Hendrix is geslachtofferd de laatste wedstrijden terwijl het duidelijk was dat Rosario in zijn eerste seizoen op dit niveau opgebrand was.

Hendrix heeft het zo lang volgehouden omdat het middenveld de voorgaande jaren in balans was. Als je met een breker (Hendrix) een loper (Van Ginkel) een 10 (Peirero) speelt komt hij ook beter in zijn spel en vind ik Hendrix niet te min voor P.S.V.
Alleen een middenveld met Hendrix en Rosario en Pereiro dan mis je die lopende (of box to box) speler gewoon. Daarom had ik graag een een blok met Hendrix/Rosario en Ramselaar willen zien. Al is Ramselaar wel minder dan Van Ginkel natuurlijk.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Hier ben ik het helemaal mee eens. Daarin heeft PSV natuurlijk de pech gehad met de blessure van Thomas. Dat was de beoogd loper op het middenveld. Dan krijg je: Hendrix, Thomas, Pereiro.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Had Guti niet de loper moeten zijn?
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Guti is voor zoveel ik het gezien heb een opbouwer die het spel kan versnellen of vertragen en geen loper.
+1/-0

7 maanden geleden
Goede zet , spelers die overbodig zijn verkopen en de talenten verhuren. Kenneth komt iets te kort voor PSV maar kan nog groeien , hij is nog jong.
+1/-0

7 maanden geleden
Beetje een koopje voor Zwolle. Hij heeft wel spelinzicht. Vind het weinig geld voor een speler die tegen PSV-1 aanhurkt.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

agnost atheist baumgartl bergwijn bommel castellano guus hag heerenveen hel hendrix izecson jojo klompje kuijer lammers lindsaywilson malen nos opgeleiden overheid qatar ricardo roken romaba schwaab sir stelselmatig tinus vhtlsaw