Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat vol voor Steven Bergwijn als nieuwe aanwinst'

14 mei 2019 00:42 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat vol voor Steven Bergwijn als nieuwe aanwinst"; image source: Pro Shots

PSV moet vrezen dat Steven Bergwijn richting de concurrent gaat vertrekken. Dat weet De Telegraaf te melden. Ajax heeft bij het management van de aanvaller een balletje opgegooid en omdat Bergwijn niet afwijzend staat tegenover een terugkeer naar Ajax willen ze snel een vervolggesprek plannen.

Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen bevestigt in gesprek met De Telegraaf dat er gesproken is over een mogelijke overstap naar Ajax. "Ik kan niet ontkennen dat Stevie tussen Marc Overmars en mij ter sprake is gekomen", aldus Van Kooperen.

Bergwijn zou na de competitie knopen willen doorhakken over zijn toekomst. Het liefst zou hij voor het begin van de Nations League over een maand al willen weten waar hij aan toe is. Tot nu toe heeft hij contacten met clubs als Manchester United en Internazionale volledig overgelaten aan zijn zaakwaarnemer.

Ajax heeft zich nog niet gemeld bij PSV.


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn kooperen telegraaf afwijzend balletje doorhakken fulco internazionale knopen nations ontkennen opgegooid overgelaten overmars vervolggesprek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat er tussen een zaakwaarnemer en de technisch directeur van een club de naam van een speler wordt genoemd, wil nog niet zeggen dat hij ook gaat. Dan zou psv om maar wat te noemen ook graag tadic bij Ajax losweken. Kortom: je moet weten van welke krant dit komt én het is nu de tijd voor dit soort geruchten.
Daarbij zal psv zeggen: jullie hebben geld, dus hij moet 55 miljoen kosten. Wil je dat niet betalen? Prima; ga maar een deurtje verder kijken.
+2/-0

1 jaar geleden
Mooi dat die zaakwaarnemer het spelletje prijs opdrijven via de media goed snapt, en nog mooier dat Overmars hier in trapt haha, die gaat dus voor 50+ naar het buitenland...thx ajax
+4/-0

1 jaar geleden
Zou wel lachen zijn als ajax zo 40 plus miljoen moet neerleggen voor een speler die een jaar of 8 geleden al hadden!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voor 40 miljoen lach ik niet Ajax vraagt voor spelers die net zo veel of minder ervaring hebben lachend die prijzen (Dolberg moest 2 jaar geleden na een redelijk seizoen gewoon 50 miljoen kosten)
Dus voor minder dan 80 gewoon niet doen. Als ze hem dan niet willen dan voor 40 - 50 miljoen aan een buitenlandse club verkopen.
+2/-0

1 jaar geleden
Gewoon de prijs verdubbelen voor ze, dus 80 miljoen vragen.
Als ze dat niet willen betalen jammer dan. Het is overigens wel een bericht uit de telegraaf, laatste keer dat die krant iets schreef wat op de waarheid gebaseerd is werd er nog met Florijnen betaald.
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Er staat televaag he. Maar als PSV hier aan gaat meewerken dan lever ik mijn seizoenskaart in. Want dan worden ze daar echt het Bayern van NL.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Serieus ? Ik kijk alleen naar degene die het meeste betaald voor onze spelers. Is dat Ajax dan is dat maar zo.
+2/-0

 
1 jaar geleden
@Lindsaywilson
Ik snap je punt. Maar als je de rivaliteit tussen 2 clubs wegdenkt is Ajax gewoon een concurrent van P.S.V. dan is het volgens mij logisch dat daar emotionele gevoelens bijkomen en zakelijk gezien zou ik het snappen om van een concurrent meer geld te vragen dan bijvoorbeeld een topclub uit Spanje. Die doen de europesetopclubs ook al lang hoor anders had Neymar nooit bij PSG gespeeld of Bale bij Real.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Superkomisch, ajax die een speler uit de JO van PSV wil kopen, die ze zelf niet goed genoeg vonden.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Werd hij wel weggestuurd omdat hij niet goed genoeg was? Volgens mij ligt dat verhaal echt veel genuanceerder..........
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als ajax hem heel goed had gevonden, hadden ze hem nooit laten gaan. Depay was ook een moeilijke jongen, maar PSV heeft er alles aangedaan dat in goede banen te leiden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De intern op dat moment op handen gedragen Orlando Trustful heeft ermee te maken. Er is in de media genoeg over verschenen. Lijkt veel meer op een 1 mans aktie en dus Ajax oude stijl..... Anyway, NEXT. Deze jongen gaat hoe dan ook PSV verlaten.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat geld interesseert me niks.
Het gaat er mij om dat hij "er wel voor open staat om naar ajax te gaan". Dat valt me ongelooflijk tegen (als het waar is). Stond trouwens niet alleen in de telegraaf maar was ook te lezen in andere media
+1/-0

1 jaar geleden
Dit lijkt me gewoon een diss van ajaks richting ons. Zij gaan nooit 35-40 miljoen betalen voor geen enkele speller. Is in ieder geval goed voor de marktwaarde.
+1/-0

1 jaar geleden
Natuurlijk onzin dat Ajax Bergwijn zou proberen te halen. Bergwijn kost tussen de 25-35 miljoen. Als Ajax komt dan komt daar nog eens 10 miljoen bovenop. Dat gaat Ajax nooit betalen.
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg