Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik van Haren: 'Dat dit nieuws zal inslaan als een bom bij PSV is wel duidelijk'

14 mei 2019 01:07 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Erik van Haren: "Dat dit nieuws zal inslaan als een bom bij PSV is wel duidelijk"; image source: Pro Shots

In een reactie aan Telesport is PSV-watcher Erik van Haren dieper in gegaan op de vermeende belangstelling van Ajax in Steven Bergwijn. "Inmiddels zijn er contacten geweest met zijn zaakwaarnemer. Dat is niet voor niets", aldus Van Haren. "Daarin is uitgesproken dat Ajax concreter gaat worden als de titelstrijd beslist is. Er zullen zeker nog gesprekken gaan volgen. Ze zullen op termijn zeker bij PSV gaan aankloppen en met een bod komen."

Ajax heeft concrete plannen met de vleugelaanvaller. "Voor Ajax speelt geld geen rol. Hij moet komend seizoen een van de grote sterren gaan worden", zo geeft hij aan. "Bergwijn heeft zich afgelopen seizoen gemanifisteerd bij PSV. Is international geworden en heeft zijn contract verlengd, maar hij zal wel gaan vertrekken."

PSV zal de Bergwijn echter niet voor een habbekrats laten vertrekken. "Memphis Depay is de duurste speler die PSV verkocht heeft met 34 miljoen en dat bedrag moet Bergwijn in ieder geval benaderen en waarschijnlijk gaan overstijgen. Als Ajax aanklopt zal het zeker ook meer worden", zegt Van Haren daarover. "Maar dat dit nieuws zal inslaan als een bom bij PSV is wel duidelijk. Ze weten dat Bergwijn goed in de markt ligt, maar ik weet niet of ze rekening hebben gehouden dat Ajax aan gaat kloppen."

Meer op De Telegraaf




Tags

bergwijn bom inslaan aankloppen aanklopt depay gemanifisteerd habbekrats overstijgen telesport titelstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Is Bergwijn voor ons onvervangbaar? Kopen ze in Duivendrecht niet sowieso een nieuwe aanvaller? Welke alternatieven zijn er? Vragen genoeg voordat er een oordeel geveld kan worden of dit een ongewenste transfer is, of niet.
Dat Bergwijn ons dit, of volgend, jaar gaat verlaten is duidelijk. Zodra wij er goed geld voor ontvangen is ook deze transfer op te vangen. Gaat hij naar een directe concurrent? Dan de vraagprijs verhogen. Willen ze dat betalen? Prima. Anders hadden ze toch wel een goede nieuwe aanvaller gekocht.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens. Ik lig er niet wakker van, sterker nog als het ons meer geld oplevert als dat hij naar het buitenland vertrekt vind ik het prima.
+2/-0

4 jaar geleden
John de Jong (en later zijn scouts) kunnen aan de bak. Anders maar even Robert van der Wallen (RVC-lid PSV) om advies vragen!
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zou het een vreemde move vinden. Als bergwijn inderdaad voor 40+ vertrekt geef je PSV de kans om 4-5 basisspelers te halen die voor eredivisieniveau uitstekend zijn. Juist het feit dat PSV slechts op enkele plaatsen topspelers heeft, heeft ze opgebroken.
+1/-0

4 jaar geleden
Verkpen aan ajax.... dan profiteren we in ieder geval fors mee van hun megawinst :-) .
+2/-0

4 jaar geleden
Heb hier toch een beetje een dubbel gevoel bij. Er is blijkbaar al eerder contact geweest over een overgang. ('nadat competitie beslist is gaat ajax verdere stappen ondernemen' was ergens te lezen..) Dat is dus terwijl Ajax en PSV vol in strijd zijn om het kampioenschap gaat Ajax een PSV speler al het hof maken. Ik kan daar de zeer teleurstellende prestaties van Bergwijn van de laatste periode niet los van zien
Maar goed dan wordt Ajax nu dus de koopclub van Nederland. Daar zijn wij altijd op afgerekend ( de Philips miljoenenploeg) maar het zal nu wel oorverdovend stil blijven en slim genoemd worden
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hier zat geen subsidiegeld bij, lang leve Ajax en o Ajax alles wat je aanraakt maakt de media geil.
Geeft verder niet, laat de druk maar in Amsterdam.
+1/-0

 
4 jaar geleden
100% mee eens, ons jaren uitmaken voor koopclub en alleen de jeugdopleiding telt.....nu is het andersom en is het stil....alles wordt daar ge-accepteert....dadelijk gaan ze Odegaard huren en dan is huren ineens slim, terwijl het bij v Ginkel kapitaalvernietiging was en hij blokkeerde de eigen jeugd....maarja niets zo veranderlijk van mening als een ajacied.
+1/-0

4 jaar geleden
De Fabeltjeskrant is weer op volle sterkte.
Ik geloof niet dat PSV hem voor 35 miljoen laat gaan. Minstens het dubbele voor onze Duivendrechtse vrienden en anders lekker houden.
+1/-0

4 jaar geleden
Het is bizar hoeveel onzin er door journalisten en zaakwaarnemers er wordt verzonnen. Ook in dit artikel zie je weer een aanname bij een journalist "slaat in als een bom bij PSV", waarbij er dus geen sprake is van een uitspraak van PSV, maar wat wel wordt gebracht in de titel alsof het zo door PSV wordt gecommuniceerd... Beetje de nepnieuws wereld waar we in leven helaas.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Idd . Ajax heeft zich nog niet gemeld bij PSV .hebben we dat soort berichten ook niet gehad van Hirving naar Italië . Volgens de Italiaanse roddelpersen was alles al rond . PSV wist nog van niets en er werd ook geen bedrag genoemd . Blijkbaar een goede leerschool voor Ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Natuurlijk onzin dat Ajax Bergwijn zou proberen te halen. Bergwijn kost tussen de 25-35 miljoen. Als Ajax komt dan komt daar nog eens 10 miljoen bovenop. Dat gaat Ajax nooit betalen.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje