Transparent
Inloggen
Sluiten

'Daniel Schwaab vertrekt na dit seizoen bij PSV'

14 mei 2019 09:41 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Daniel Schwaab vertrekt na dit seizoen bij PSV"; image source: Pro Shots

Daniel Schwaab gaat na dit seizoen vertrekken bij PSV. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Duitse verdediger zal na drie seizoenen in Eindhoven met zijn gezin weer terugkeren naar zijn vaderland. Een nieuwe club heeft hij nog niet, maar volgens het ED hoopt Schwaab op een Duitse of Zwitserse club.

Schwaab kwam in 2016 transfervrij over van VfB Stuttgart en kwam in totaal tot 105 officiële wedstrijden in het shirt van PSV. Normaal gesproken zal daar woensdagavond nog een wedstrijd bij komen als in het Philips Stadion het seizoen wordt afgesloten tegen Heracles Almelo.




Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab almelo heracles stuttgart vaderland vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer, prima voetballer met een vriendelijke beschaafde uitstraling. Hij nam de moeite Nederlands te leren voor een paar jaar voetballen hier, klasse! Hopelijk vindt hij een club naar zijn goesting.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Mooie analyse pvh25 en terecht.
+1/-0

4 jaar geleden
Jammer, Schwabie in die Mannschaft!
+2/-1

4 jaar geleden
Beter. Sympathieke vent, gaat leuk mee in de eredivisie, maar ook vaak bron van ergernis geweest. Woensdag lekker thuis laten en 3-2-5 spelen en zorgen dat je met 16-2 wint, tot het laatste moment alles er aan doen.
+2/-2

4 jaar geleden
Dit zag je aankomen. Zijn familie heeft erg veel heimwee.
Dus dat is onhoudbaar om dan in Nederland te blijven voetballen.
Ik hoop dat ie goed terecht komt in Duitsland.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Raar dat je als Duitser niet in NL kan aarden. Dat iemand uit Brazilie moeite met de NL cultuur heeft dat zou ik nog kunnen begrijpen, maar Ehv is maar 100 km van Duitsland vandaan.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer want heeft het hier gewoon goed gedaan maar begrijpelijk omdat zijn familie heimwee heeft. Hopelijk vind hij een stabiele middenmoter/subtopper in Duitsland dat verdient Schwaab gewoon!
+2/-0

4 jaar geleden
Prima, beschaafde en welbespraakte voetballer. PSV zal hem gaan missen, let maar op. Wens hem en zijn gezin veel succes.
+2/-0

4 jaar geleden
Jammer , goede speler met een uitstekende staat van dienst voor PSV .Een visitekaartje voor de club. Dankzij Daniel de minst gepasseerde verdediging in de eredivisie seizoen 2018 2019 , dat staat.Bedankt , het ga u goed.
+2/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage