Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: De titel is naar de concurrent, gaat Bergwijn nu ook?

14 mei 2019 11:45


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Tekenend voor het (gebrek aan) niveau dat dit weerzinwekkende medium ook al meegaat in die misselijkmakende stemmingmakerij.
 
3 maanden geleden
Meegaan in de stemmingmakerij... Heb je geluisterd?
3 maanden geleden
Ach het is radio en er is al zo weinig sport op de radio . Ik heb wel een tip voor de heren . Ga samen met Sierd de Vos een damwedstrijd van commentaar voorzien. Dat bedoel ik heel beleefd. Je gaat toch niet mee met dit nieuws een dag voordat de laatste competitiewedstrijd gespeeld gaat worden . Dit stinkt toch enorm . Ga het hier donderdag over hebben en laat u niet voor de lijpe kar spannen van de Telegraaf. misselijkmakend.
 
3 maanden geleden
Dank voor je beleefde reactie! Waarom vind je dat we ons voor het karretje van De Telegraaf laten spannen? In de podcast geven we toch duidelijk aan hoe serieus we dit verhaal moeten nemen (niet)?
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Bedankt voor uw reactie. maar dat u meegaat in dit nieuws nu al is erg vreemd . Kan Steven nog wel in het PSV shirt spelen morgen of zal hij uitgefloten worden is de vraag.
 
3 maanden geleden
Ja, Steven moet(!) juist morgen spelen en scoren. Dat is het juiste antwoord op deze overbodige commotie om niets.
 
3 maanden geleden
We gaan niet mee in het nieuws toch? Ik denk dat Steven Bergwijn gewoon nog PSV'er is. Waarom zou je hem dan uitfluiten? Via officiële kanalen heeft hij toch ook niks over een vertrek gezegd?
 
3 maanden geleden
Nou , jullie taak als proadcast vraag hem om een reactie mooie reden om jullie prog op te waarderen. U zegt we gaan niet mee met het nieuws toch ?? zou zomaar een uitspraak kunnen zijn van Wilfred Genee..... Via officiële kanalen heeft hij toch ook niks over een vertrek gezegd? Vraag hem dan eerst even zou ik zeggen ....anders doet u wel mee met de roddelpers.
 
3 maanden geleden
Mark van Bommel: 'Steven Bergwijn naar Ajax gaat niet gebeuren'

Laatste nieuws