Transparent
Inloggen
Sluiten

Angeliño Talent van het Jaar van de Eredivisie

16 mei 2019 22:09 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Angeliño Talent van het Jaar van de Eredivisie; image source: Pro Shots

Angeliño is door de Eredivisie CV en Fox Sports verkozen tot het Talent van het Jaar in de Eredivisie van afgelopen seizoen. Op basis van wedstrijdstatistieken van Opta Sports bleek de linksback van PSV het grootste talent.

Logischerwijs heeft hij ook een plekje in het Elftal van het Jaar. Daarin is ook plaats voor Denzel Dumfries en Luuk de Jong, terwijl Nick Viergever en Steven Bergwijn daarin op de reservebank plaats nemen.

Meer op Eredivisie CV


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Heeft Ajax al interesse getoond? Heeft zijn zaakwaarnemer al van zich laten horen? Heeft Overmars zich al vastgebeten? Al iets van V. Driessen vernomen in de trant van: "Kan Angeliño nog wel in een PSV-shirt spelen?"

Duurt lang hoor!
 
5 maanden geleden
En dan worden wij Calimero genoemd als we Ajax een arrogante club vinden...
Je was het aanpassen van de competitie aan Ajax nog vergeten, zodat ze het Bayern van Nederland kunnen gaan worden.
 
5 maanden geleden
We worden Calimero genoemd omdat PSV zo overspannen reageerde. Als je toch zo’n van Bommel ziet die een dag later al een genuanceerder verhaal heeft rondom de wedstrijd met Heracles. De reactie van PSV viel me echt zwaar tegen. Ik vraag me oprecht hoe er intern omgegaan wordt met dergelijke berichtgeving en hoe een PSV standpunt tot stand komt. Het wordt tijd dat onze RVC versterkt wordt! NUL voetballend vermogen in dat orgaan en dat voor een bedrijf met €100m omzet. Amateurisme!
 
5 maanden geleden
Daar hebben we onze zwartkijker weer, lijkt er trouwens veel op dat je een overloper bent. Of heb je voor je verjaardag een Ajax shirtje gekregen.
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een waardeloze reactie. Vind jij het professioneel dan om binnen 24u van ‘koers’ te veranderen? Wat heeft dat met zwartkijker te maken? Vind jij het normaal dat onze RVC niemand met een voetbalachtergrond heeft sinds het vertrek van Arnesen en dat Toon Gerbrands in wezen een monopoliepositie heeft op dat gebied? Is dat clubliefde on dat allemaal te accepteren en omdat ik kritisch daarover ben zet je me neer als Ajaxied. Of snap je geen reet van het besturen van een organisatie? Weet jij überhaupt hoe er binnen PSV aktie ondernomen wordt in dergelijke gevallen? Is er dan een soort van crisisberaad met als doel 1 mening te krijgen? Zou heel normaal zijn.
 
5 maanden geleden
Nee Tony dat is niet kritisch zijn, maar zeiken. Iedereen mag op zijn tijd gerust kritisch zijn, maar als al zijn post 'kritisch' zijn, is het zeiken van een oud wijf.
 
5 maanden geleden
Bij PSV wordt een topsportklimaat nagestreefd als ik me niet vergis?? Daar hoort een ultra professionele organisatie bij. Ik heb daar vragen over. Nogmaals, wat denk je dat van de week het protocol was toen de Telegraaf met het Bergwijn verhaal kwam om een voorbeeld te noemen?
 
5 maanden geleden
Het protocol was, deze provocerende uitspraak zo vlug mogelijk ontzenuwen. Voordat alle andere media, een mooie target hebben om daarop in te hakken. Kijk Tony een conclusie trekken op alleen je eigen emotie, is altijd onvoldoende. Elk verhaal heeft meerdere kanten en invalshoeken. Er zullen echt wel fouten gemaakt worden bij ons mooie PSV, maar wat voor jouw een fout is, is voor een ander juist prima. Maar als je dat elke keer blijft herhalen, gaat dit teveel op stemming maken lijken. By the way, als ik ambtenaar was, was mijn alias wel 'De Ambtenaar' geweest.
5 maanden geleden
Met Rosario, Malen, Sadilek, Gakpo en Ihattaren zijn er dit jaar wel een boel PSV-talenten aan het doorbreken of doorgebroken bij PSV.
Dat was ook een van de doelstelling die PSV tav de lange termijn heeft,
Verder zijn Dumfries en Angelino nog erg jong, en daarom hebben ze er mogelijk nog moeite mee om hun niveau een heel jaar vast te houden.
En dan hadden we nog de pech dat Romero en Thomas het hele jaar nog geblesseerd waren.

Als Luuk de Jong blijft moet PSV een zeer ervaren CV + middenvelder halen zodat ze een as in het elftal met veel ervaring hebben. Liefst ook met behoorlijk voetballend vermogen om het elftal te sturen. Dan kunnen die jonge talenten zich daar aan optrekken.
Ik verwacht zeer veer wisselingen de komende maanden.

Laatste nieuws