PSV wint met 1-3 in Oss

25 januari 2003 09:59

PSV heeft de voorbereiding op de tweede seizoenshelft afgesloten met een kleine 1-3 overwinning in Oss tegen eerste divisieclub Top Oss. Vennegoor of Hesselink bracht PSV al na 5 minuten op voorsprong. De van PSV afkomstige Becker maakte na ruim 10 minuten de gelijkmaker. PSV liep vervolgens via doelpunten van Robben (voor rust) en Vogel (na rust) uit naar de 1-3 zege. Bogelund viel al in de eerste helft uit met een blessure. Jasar Takak maakte in de tweede helft zijn debuut in het eerste van PSV.

Net als bij een aantal oefenwedstrijden in de voorbereiding van dit seizoen deed de PSV Zuipsite zaterdagmiddag een 'live' update van het wedstrijdverloop van de vriendschappelijke wedstrijd tussen Top Oss en PSV. Later vandaag zullen zij met een uitgebreid wedstrijdverslag en foto's komen.

Ten Rouwelaar, Bogelund ('66 Heintze), Ooijer, Faber, Bouma, Ramzi ('66 Takak), Vogel ('66 Lucius), Van Bommel ('66 Van Der Schaaf), Robben ('66 Gakhokidze), Vennegoor of Hesselink en Kezman.