Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil in gesprek met zaakwaarnemer Gastón Pereiro'

21 mei 2019 08:27 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV wil in gesprek met zaakwaarnemer Gastón Pereiro"; image source: Pro Shots

PSV hoopt deze week in gesprek te kunnen gaan met Paco Casal, zaakwaarnemer van Gastón Pereiro. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Tijdens dat gesprek moet duidelijk worden wat de plannen zijn van de spelersmakelaar met Pereiro. Meerdere pogingen van PSV om het contract van de creatieve middenvelder te verlengen heeft Casal laten lopen. Het contract van Pereiro loopt af in 2020, waardoor hij komende zomer moet vertrekken óf zijn contract moet verlengen, zodat hij niet transfervrij de deur uit zal lopen. Momenteel is er al belangstelling van andere clubs voor de international van Uruguay.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

pereiro casal spelersmakelaar uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat word weer een langlopend drama
+2/-0

4 jaar geleden
Zo goed mogelijk verkopen. Ik vind het een geweldige speler, alleen vaker bal verlies, de bal overspelen vaak balverlies en soms denk ik, trap eens strak of hard een bal op goal. Alles moet bij hem sierlijk, zou eens wat meer strijd en hardheid willen zien bij hem.
+2/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
In potentie een prima speler, maar hij mist elke vorm van winnaarsmentaliteit. Dat had PSV vooraf moeten zien. Gelukkig heeft ie nog aardig wat gescoord, maar al met al toch een dure miskoop aangezien het twijfelachtig is of PSV de investering terugverdient.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
De ontwikkeling van een jonge speler is vrij moeilijk in te schatten. Sommige slappe spelers blijven altijd slap, en sommige beginnen een paar jaar later toch enorm van zich af te bijten.
Bij Pereiro was er zeer veel technische basis-kwaliteit, dus ik vermoed dat PSV (Brands) hadden verwacht altijd hun geld wel terug te krijgen.

Ik zag trouwens laatst dat Maher dit jaar bij AZ de meeste ballen had afgepakt van de ED, terwijl hij bij PSV nauwelijks reageerde als ze bij hem de bal afpakte.
Tav Pereiro denk ik dat een verkoop (met licht verlies) voor PSV de beste optie is die ze nog hebben.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Je kunt uitstekend vaststellen of een speler de juiste (winnaars)mentaliteit heeft. Mentaliteit ontwikkelt zich amper en als het zich ontwikkelt, gaat dat erg langzaam. Daar is een voetballoopbaan te kort voor.
+1/-0

4 jaar geleden
Tijdens de aankoop al een louche luis in de pels, die Casal. Voor mij al een reden om hem dan niet te nemen omdat je weet dat dat gezeik ook bij een verkoop weer begint. En nu helemaal natuurlijk, speler en zaakwaarnemer voelen zich natuurlijk in hun recht staan om transfervrij te vertrekken nadat ie geen vaste basisplaats heeft. Krijg je dat weer. Wat ik niet snap is dat onze scouting en Brands destijds niet konden inschatten dat ie hier niet past. Hij doet gvd alles op zuidamerikaans looptempo. Dit is toch geen moderne middenvelder die 12-14 km per wedstrijd maakt, en defensief zijn mannetje staat. Beer van een kerel maar verliest gvd elk fysiek duel. Hoe is dat nou toch mogelijk dat dat niet gezien wordt.
+1/-0

4 jaar geleden
Als het kan altijd verlengen! Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat dit de beste voetballer op de Nederlandse velden is, al jaren! Ja, hij verliest weleens een bal en ja, het ziet er af en toe sloom uit, maar voor dat soort werk hebben we andere spelers in het veld staan.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Vind je Frenkie de Jong niet beter dan?
+3/-2

 
Ik niet, Frenkie verliest veel vaker de bal, dan Gaston. Bovendien weten veel aanvallers niet hoe ze hem moeten verdedigen. Heb jij Frenkie gezien in de 2 wedstrijden tegen PSV gezien. Een ding heeft hij wel, hij loopt als een veldheer over het veld. Maar hij is nog jong, en kan en moet nog veel leren. Bij Barca hebben ze niet zoveel kansen.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Frenkie? Je bedoelt dat mietje die wij hier in Eindhoven op 15 april 2018 en 23 september 2018 hard uitgelachen hebben? Een verdedigende middenvelder zonder body en zonder verdedigende kwaliteiten. Kijk met name die wedstrijd op 15 april nog eens terug. Toen stonden ze tegenover elkaar. Mag jij mij zeggen wie van de twee die dag het beste gepresteerd heeft ;)
+2/-1

 
Tangomike65 (geschorst)
4 jaar geleden
Als het alleen om die 2 wedstrijden ging, had Pereiro wel iets opgeleverd! Hij is nog niet eens een 10e waard!!!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Toen was Pereiro idd effectiever, gelukkig! :) Maar zonder dat 'mietje' denk ik dat ajax niet verder was gekomen dan de laatste 16 van de CL. Zijn verdedigende kwaliteiten zijn beter dan die van Pereiro ben ik bang. En idd @rwh, hij moet nog veel leren, onder pressie is hij minder, maar hij is heel veel beter dan Pereiro(Ik heb nog geen bod van 80 miljoen gezien op Pereiro).
+3/-2

 
Ik zeg altijd op de verkopen van Ajax, nul eraf en dan delen door 2, oftewel delen door 20.
+1/-0

 
Ik ook niet, alleen Frenkie krijgt meer speeltijd.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Pure kapitaalvernietiging. Bedankt, Mark. Het kost je de landstitel en nu wellicht dus ook je, in potentie, beste voetballer.
+2/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Pereiro heeft in 4 seizoenen bij PSV ontzettend veel kansen gehad op verschillende posities, in verschillende systemen en onder twee verschillende trainers......
+3/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Idd , en beide hebben ze dezelfde conclusie getrokken. Dat is goed door u opgemerkt.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
U kunt Mark niet overal de schuld van geven . Pereiro heeft het niet laten zien afgelopen seizoen . Hij heeft de potentie om een van de beste spelers te zijn maar hij moet het wel laten zien . De beste voetballer ???? :-) .
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@yassera , u zegt : voor dat soort werk hebben we andere spelers in het veld staan. Mijn vraag is wie dan ? Je mag van Pereiro verwachten dat hij iets meer te bieden heeft als offensieve middenvelder dan de rest maar hij moet het wel laten zien , hij zit al jaren op dit niveau maar wordt niet beter . Het houd een keer op. Zal mij benieuwen welke andere clubs er interesse hebben .Het zou zo maar kunnen dat hij bij een andere club beter gaat presteren . Ik hoop dat hij een goede keuze gaat maken .
+2/-0

 
 
4 jaar geleden
Beleefd bedoelt beste Wakkur2019 .
+2/-0

4 jaar geleden
Verlengen en laten spelen op zijn positie geef hem vertrouwen Bommeltje, Je hebt Rosario ook elke week laten spelen en hij speelde dramatisch dit jaar, en nu is Pereiro aan de beurt!
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje