Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Paal tekent voor drie jaar bij PEC Zwolle

23 mei 2019 11:28 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Kenneth Paal tekent voor drie jaar bij PEC Zwolle; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële website bevestigd dat Kenneth Paal definitief de overstap zal maken naar PEC Zwolle. De linksback kwam afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor de Zwollenaren en heeft nu een driejarig contract getekend.

Paal is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV en kwam in totaal 6 keer in actie in het eerste elftal. Ook speelde hij 88 wedstrijden voor Jong PSV. Paal had nog een contract tot de zomer van 2020.

Meer op PSV.nl




Tags

pec jong zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Jammer, weer een iemand van de PSV jeugd die het niet redt....
+3/-0

 
4 jaar geleden
Zullen er nog wel meer volgen, net s degene die het wél redden.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Robben komt binnen een week naar PSV is mijn verwachting.
Ik heb net dit filmpje op Youtube zitten kijken: https://nos.nl/video/2285770-robben-over-toekomst-veiligste-optie-is-stoppen.htmllink
Hij wil in duitsland blijven wonen voor zijn gezin als hij gaat stoppen, maar je ziet hem nog veel te positief over voetbal praten, dus hij gaat niet stoppen.
Verder wil hij ook een goede situatie voor als hij geblesseerd is. Bij de vraag over PSV moet hij die vraag echt gaan ontwijken.
Verder spreekt hij over dat hij deze of volgende week het al wil afronden zodat zijn gezin het goed in duitsland kan afsluiten.
Ik denk dus dat hij binnen een week naar PSV komt. Zou de selectie wel een boost geven.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage