Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hirving Lozano ontbreekt op Gold Cup en is alweer op weg naar Nederland'

23 mei 2019 22:24 - Nación Deportes
Foto: Pro Shots

"Hirving Lozano ontbreekt op Gold Cup en is alweer op weg naar Nederland"; image source: Pro Shots

Hirving Lozano zal niet deelnemen aan de Gold Cup. Dat weet het Mexicaanse Nación Deportes te melden. De vleugelaanvaller van PSV was wel opgenomen in de voorselectie, maar na onderzoek in Mexico is gebleken dat hij niet op tijd hersteld zal zijn om komende maand in actie te kunnen komen. Lozano zou inmiddels alweer op weg zijn naar Nederland om verder te werken aan zijn herstel.

Lozano raakte in de uitwedstrijd tegen Willem II een maand geleden geblesseerd aan zijn knie. Het Eindhovens Dagblad wist eerder al te melden dat hij naar verwachting twaalf weken uit de roulatie zou zijn.

Meer op Nación Deportes


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Mooi. Kunnen we goed gebruiken in de CL voorrondes.
 
4 maanden geleden
Dat lijkt me ook, want bij een transfer is hij niet meer speel gerechtigd bij zijn nieuwe club.
 
4 maanden geleden
Die regelgeving is vorig seizoen onder druk van de grote clubs al aangepast. Ook als hij voorrondes speelt kan hij daarna nog in actie komen voor een andere club als hij een transfer maakt.
4 maanden geleden
Mooi dat hij weer terug naar NL gaat, en niks moet gaan forceren.
Ook goed van PSV om een medisch manager mee te sturen,
Lozano zal zich nu vast op een tranfer gaan richten, ben benieuwt of Napoli snel concreet wordt.
4 maanden geleden
Ik hoop eigenlijk dat hij door zijn blessure geen transfer kan maken....ik weet zeker dat dit beter is voor hem, Guti en PSV....
4 maanden geleden (gewijzigd)
Er gebeurt lekker veel bij ons psv. Je merkt dat er geen geld is. En wat er was, is verkeerd gebruikt Guti en Romero Alle clubs zijn bezig met spelers en wij halen alleen koevermans. En we starten al snel vanwege CL. Ik heb totaal geen zin in een nieuw seizoen.
 
4 maanden geleden
Eigen jeugd heh. Lekker met vakantie gaan. Wie weet tekent Robben binnenkort wel. Ik las ergens een analyse van WouterErik. Kan niet fout gaan :-)
 
4 maanden geleden
Nou daar hebben we veel aan. Heel het jaar geblesseerd
 
4 maanden geleden
Gelukkig zijn we niet allemaal zo positief ingesteld als jij, lijkt me een heel zwaar leven.
 
4 maanden geleden
@Tony, klopt nav het intervieuw vermoed ik zeer sterk dat Robben naar PSV komt. De link staat bij "Kenneth Paal tekent voor drie jaar bij PEC Zwolle"
 
4 maanden geleden
Zo lang er niemand verkocht wordt hoeft er toch ook niet veel te gebeuren? Ik hoop dat we Robben halen en Lozano OF Bergwijn verkocht wordt. Met dat geld moet dan een een goede vervanger voor Schwaab gehaald worden en een scorende middenvelder. Dan zijn we er toch?
 
4 maanden geleden
Je bent dus blij met het middenveld en de verdediging ? Er moeten 2 CV s bij en 2 scorende middenvelders. En er moet flink geruimd worden. Minimaal 8 spelers weg.
 
4 maanden geleden
Met een nieuwe goede CV en scorende middenvelder ben ik tevreden ja. Vergeet niet dat we dit seizoen met Unnerstall gewoon kampioen waren geworden hè. Dan was de stemming hier heel anders geweest met hetzelfde team.
 
4 maanden geleden
Ik denk dat Soaza ergens wel een punt heeft anders. Shwaab gaat weg dan houd je viergever over. Geen geweldenaar maar verdienstelijk gespeeld dit seizoen. In de eredivisie moeten we instaat zijn om van iedereen te winnen. Willen we internationaal "meedoen" ben ik het toch met Souza eens, 2 goede centrale verdedigers en 2 scorende/dreigende middenvelders. Ik heb nog steeds het vertrouwen in Guti, laten we dit jaar beschouwen als acclamatiejaar voor hem. Mocht een Robben komen zal dit een enorme boost geven. Als deze man fit blijft sloopt hij iedere verdediging. De kunstgras wedstrijden mooi aan hem voorbij laten gaan, daar hebben we Gapko en een Aboukhlal voor. Zoet zal willen vertrekken daar hebben we Unnerstal al voor, de twee backs zijn de betere van de competitie. Ik zie het echt wel goed komen!
 
4 maanden geleden
Internationaal meedoen is voor een club als PSV iets om over te dromen maar gezien onze financiële positie eigenlijk totaal niet reel. Hadden we een eigen vermogen van €200m en konden we spelers van 25-30 jaar halen (zonder restwaarde) dan was het een ander verhaal. Ik moet nog maar zoen dat wij ons dit jaar überhaupt kwalificeren voor CL. Eerlijk gezegd heb ik daar weinig vertrouwen in. We kunnen financieel gewoon niet mee waardoor onze scouting zal moeten opstaan en met verassingen zal moeten komen, iets wat de laatste jaren zelden is gebeurd!
 
4 maanden geleden
Met internationaal mee doen Tony bedoel ik kwalificeren voor de CL. Dat zal zeker een hele klus worden als je ziet welke potentiële tegenstanders we kunnen treffen. Van de andere kant versla je deze tegenstanders niet dan hoor je ook niet in de CL thuis. De scouting zal inderdaad uit een ander vaatje moeten tappen dan de afgelopen jaren, maar volgens mij zijn wij financieel altijd minder geweest dan onze concurrent. En toch hebben wij jaren prijzen gewonnen. We hebben nu voor het eerst in 5 jaar geen prijs, dat is geen reden tot wanhoop. We hebben momenteel spelers die een flinke financiële waarden vertegenwoordigen dus er is zeker wat mogelijk. Talent hebben we ook meer dan afgelopen jaren, dus met hier en daar een echte versterking zal PSV toch in staat moeten zijn om potten te kunnen breken.
 
4 maanden geleden
Yep , er gebeurt veel bij ons. Gelukkig wel . Alleen wij hangen niet alles aan de grote klok. Doet onze concurrent wel ? Ga maar eens na hoeveel mislukte transfers ze hebben gehad maar daar hoor je niemand over. Geen zin in het nieuwe seizoen beste SF 11 ?
Gaat komen , let maar op Over een week of zes gaan we weer warmdraaien , laat u verrassen .Gaat helemaal goedkomen . Positief blijven maakt het leven een stuk makkelijker. ;-)
4 maanden geleden
Laat hem idd nog maar een jaartje blijven, is win win situatie, je verkoopt hem volgend seizoen nog zeker voor zelfde geld! Alleen Bergwijn out, desnoods aan ajakkes dan maar, 45 miljoen met 30% door-verkooprechten, is prima deal, dan kunnen we met 40 de markt op, haal hiervoor Alvarez voor Schwaab, een stand in linksback(alhoewel ik denk dat Hendrix dit prima kan!) en een 10, Vanaken werd genoemd(?), Robben en Affelay allebei transfervrij laten tekenen en je bent klaar!
Goal: Unnerstall
Dumfries-Alvarez-Viergever-Angelino
Vanaken-Affelay-Lammers/Guti
Robben-Malen-Lozano
 
4 maanden geleden
Ik weet niet wie Vanaken genoemd heeft maar de salarissen in Belgie liggen hoger als in Nederland over het algemeen.
 
4 maanden geleden
Geen gek idee,Gakpo, Ihataren en een enkele talenten mee laten rijpen op de bank met invalbeurten.
4 maanden geleden
Ik hou niet van achteraf Jammeren, maar als PSVer word je zowat toe gedwongen, het is en blijft kloten wat er op de velden dit voetbaljaargang allemaal is gebeurd, gewoon realistisch bekijken en niet de grote jongen uithangen moet je tot de conclusie kunnen komen dat PSV groot onrecht is gedaan, de uitschakeling van Lozano zonder enig consequentie voor dader en arbitrale leiding is onbeschoft weg weggemoffeld, Bedankt kut KNVB, zonder alle malversatie op het veld was PSV gewoon kampioen!!
 
4 maanden geleden
Als we na de winter eens wat vaker buitenshuis gewonnen hadden waren we ook kampioen geweest Por. Sorry, maar hoe lachwekkend is het eigenlijk dat je alleen bij Willem 2 en Excelsior nog weet te winnen na de winter? Ik vond de analyse van Kenneth Perez spot on recent maar die is helaas nergens te lezen hier op PSV netwerk. Statistisch gezien is het gewoon een bagger prestatie na de winter.
 
4 maanden geleden
@Tony, Het verval van PSV is inderdaad zeer groot geweest. PSV heeft echt een aantal serieuze kansen gehad om Ajax op 8 punten achterstand te zetten. Die Ajax-spelers vertelden zelf al dat ze niet meer over de titel moesten spreken. Als PSV in de uit-wedstrijden nog matig tot redelijk had gespeeld, dan was PSV nu kampioen geweest. Ik hoop dat de technische leiding hier een goede analyse van maakt, en mbv meer voetbal-vermogen meer stabiliteit in de ploeg gaat brengen. Tav het tegen houden is PSV wel stabiel, maar tav het aanvallen niet, en dat probleem moet deze zomer worden opgelost.
 
4 maanden geleden
Inzake het door jou aangedragen ‘tegenhouden’: ook daarin was na de winter een slechte trend waarneembaar. Er noet meer gebeuren dan alleen wat creativiteit. Wat dacht je van scorend vermogen in de breedte om er 1 te noemen. Maar ik vrees dat dergelijke spelers onbetaalbaar zijn.
 
4 maanden geleden
Ik hoop dat ze op het middenveld iets gaan veranderen door een aankoop zodat er ook door middenvelders meer doelpunten worden gemaakt.
Of dat de speelwijze iets wordt aangepast zodat middenvelders ook in de 16 komen om te scoren.

Tav creativiteit zou de komst van Robben geweldig zijn, als hij redelijk fit kan blijven. Hoe meer de tegenstanders op hem gaan letten hoe meer ruimte er voor de andere spelers is.
Ik hoop dat door de vCL PSV een goede speler uit zuid-america kan halen.
 
4 maanden geleden
WouterErik: ik ben bang dat je hoopt op dingen die er niet zijn. Veel van onze middenvelders hebben simpelweg al vaak genoeg aangetoond geen enkel scorend vermogen te hebben. Waarom zou een ander systeem tot meer effectiviteit leiden bijvoorbeeld bij jongens als Hendrix, Rosario of Sadilek? Wie weet wordt Thomas een soort van missing link tegen de tijd dat hij weer fit is want bovenvermelde 3 zouden wat mij betreft om 1 plekje moeten strijden.
 
4 maanden geleden
Als bro, als ja, maar je kan toch niet winnen van zo´n overmacht,is het niet toe te geven dat eerlijk bekeken dat de het de bedoeling was dat Ajax kampioen moest worden ten koste van belachelijke arbitrale beslissingen? valt dat met een eerlijke mening te ontkennen? Kom nou bro's, ik weet dat wij het niet kunnen veranderen, maar kom mij niet vertellen dat met eerlijker beslissingen PSV niet Kampioen was geworden, ik hou niet van slachtoffertje spelen maar tegen onrecht ben ik standvastig, en nu al onze kansen voor volgend jaar te minimaliseren vind ik ook al voorbarig, dus we zullen zien.
 
4 maanden geleden
Nieuwe ronde nieuwe kansen Por. Niks zo lekker als anja’s verslaan
 
4 maanden geleden
Om meerdere redenen was het seizoen over het geheel genomen heel behoorlijk. Realiteitsbesef is het sleutelwoord.
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Een kinderhand is iig gauw gevuld, en berusting vereist geen energie, ik vroeg alleen om een beetje realiteitszin al kunnen we er niets aan veranderen.. werd chuchy op een onbeschofte manier eruit gewerkt of niet?
4 maanden geleden
Helemaal niet erg. Kan hij een keer goed uitgerust aan het seizoen beginnen en (als hij niet voor een mooi bedrag weggaat) weer het verschil maken.
 
4 maanden geleden
En dan hopen op een ietsje meer respijt en respect van de wedstrijdleiding, want dat ontbrak er ook aan.

Laatste nieuws