Transparent
Inloggen
Sluiten

Michal Sadílek debuteert in selectie Tsjechië

28 mei 2019 15:32
Foto: Pro Shots

Michal Sadílek debuteert in selectie Tsjechië; image source: Pro Shots

Michal Sadílek is voor het eerst geselecteerd voor het nationale team van Tsjechië. Dat heeft de middenvelder van PSV zelf bekend gemaakt via zijn Instagram account. Tsjechië speelt volgende week EK kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Montenegro. Beide duels zullen in Tsjechië gespeeld worden.

Bondscoach Jaroslav Šilhavý maakte op een persconferentie bekend dat Sadílek is opgeroepen vanwege de blessure van enkele spelers. "Ook hebben we voor hem gekozen om de talenten van Tsjechië onder 21 een kans te geven", aldus Šilhavý. "Wij zijn er van overtuigd dat hij een speler voor de toekomst is."

Het Eindhovens Dagblad weet bovendien te melden dat PSV en Sadílek al een tijdje in gesprek zijn over een nieuw contract en dat die gesprekken goed verlopen. De middenvelder zou voor jaren bij kunnen tekenen. Het huidige contract van Sadílek loopt tot volgend jaar, maar PSV heeft een eenzijdige optie om dat contract met een extra jaar te verlengen.




Tags

sadilek tsjechie silhavy bulgarije eenzijdige jaroslav montenegro

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hij moet nog wel wat rustiger worden in het veld.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Laten we heel eerlijk zijn, eigenlijk is hij gewoon net niet goed genoeg voor PSV.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat lijkt me te vroeg om te zeggen, hij komt net kijken, gisteren 20 jaar geworden. Over één à twee jaar, dat lijkt me een betere peilingsdatum.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage