Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV verwacht deze week bod van Tottenham voor Steven Bergwijn'

28 mei 2019 15:47 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV verwacht deze week bod van Tottenham voor Steven Bergwijn"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat PSV verwacht dat Tottenham Hotspur deze week een bod gaat uitbrengen op Steven Bergwijn. Volgens VI zal Tottenham daarvoor de strijd met Ajax aan moeten gaan en is het de vraag wat PSV doet indien Ajax een hoger bod uitbrengt. Bergwijn zou zelf open staan voor een overstap naar Amsterdam.

Meer op VI.nl




Tags

bergwijn tottenham uitbrengt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Die laatste zin, droevig als dat waar is....
+5/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad en ik geloof er ook geen reet van aangezien hij een paar maanden geleden nog iets heel anders zei
+3/-1

 
4 jaar geleden
Idd Pershing . Is ook geen verbetering voor Steven . De meesten die de overstap gemaakt hebben zijn verpietert . Alleen Huntelaar . Maar die mocht vertrekken van Hiddink en terecht in die tijd.
+2/-0

 
4 jaar geleden
@Romaba, huntelaar vertrok niet naar de neusjes, die werd verkocht aan Heerenveen.
+2/-2

 
@Yassera; Huntelaar is transfervrij naar Heerenveen gegaan. Was dat jaar ervoor verhuurt geweest aan AGOVV, en was topscoorder geworden in de eerste divisie.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@Yassera In 2000 maakte Huntelaar de overstap naar de jeugdopleiding van PSV.Hij werd naderhand verhuurd aan de Graafschap en later naar AGOVV .In 2004 is Huntelaar uiteindelijk verkocht voor 100.000 euro aan Heerenveen.Ik heb niet aangegeven dat Huntelaar direct van PSV naar Adam ging. Hij heeft heel wat wegen afgelegd daarvoor.
+1/-0

 
4 jaar geleden
In de zomer van 2004 ging hij voor 900k naar Heerenveen, nadat hij het jaar ervoor was verhuurd aan agovv
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom is dat precies droevig? Het zijn enkel de supporters waarbij (helaas) gezonde rivaliteit omslaat in afgunst en soms zelfs haat voor andere clubs. Gelukkig leeft dit bij de spelers over het algemeen totaal niet zo. Bergwijn komt zelfs uit de jeugdopleiding van Ajax, en is daar toen ongelukkig weggegaan. Het feit dat hij nu voor ons speelt hoeft helemaal niks te zeggen over zijn persoonlijke clubvoorkeur, zolang hij een goede professional is zal hij zijn best doen voor ons, maar dit betekent ook dat hij niet zijn eigen ontwikkeling in de weg zal staan omdat de club die hem wil hebben toevallig een rivaal is van zijn huidige club.
Het zou inderdaad 'droevig' zijn als hij zelf in de media loopt te roepen dat hij koste wat kost naar Ajax wil gaan, maar met slechts open staan voor een overstap is in mijn opinie niks verkeerd. Hij moet ten slotte vooral zijn eigen ontwikkeling in acht nemen, en het lijkt mij dat hij zich bij Ajax beter kan ontwikkelen (lees: meer kans op speeltijd heeft) dan bij Tottenham.
Daarnaast, als Ajax bereid is 40 miljoen voor hem over te maken, wat is dan precies het probleem? Nieuwe (goede) spelers halen ze toch wel, en het zou voor ons juist gunstiger kunnen zijn dat hij naar Ajax vertrekt, omdat PSV dan misschien nog een centje extra aan deze transfer kan verdienen. Niemand is onvervangbaar, ook Stevie niet!
+5/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens, geen speld tussen te krijgen. Toch heb ik liever niet dat hij naar 020 gaat..
+3/-0

 
4 jaar geleden
Helaas leeft dat bij de spelers niet meer. Heerlijk was die haat van Van Bommel op het veld, met die opstootjes met oa Van de Vaart, wat dan overslaat op het publiek.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Met 40 miljoen bieden zouden ze hun transferrecord van Blind met een factor 2.5 overtreffen. Ik moet het nog zien of ze dat doen. Kan het niet geloven. Daarbij denk ik dat de Jong niet 40 maar 60 miljoen vraagt aan hun. En dat gaan ze nooit doen.
+2/-0

 
@Pershing,

Haha, precies! Je kunt je eigen afvragen waarom Bergwijn überhaupt deze stap zou willen zetten? Hij heeft nota bene in onmin deze club verlaten. Het schrijven hiervan komt dan ook geheel op het conto van de auteur van dit stuk en eerlijk gezegd heb ik Bergwijn nog nergens zien verkondigen dat hij open zou staan voor Ajax, laat staan dat PSV tegen welk bod dan ook überhaupt van zins is om de concurrent sterker te maken. Gaat gewoon niet gebeuren! Als hij dan toch wil vertrekken(ben eerder van mening dat nog een jaar ED beter voor hem is), vertrek dan eerder naar een competitie die ook echt beter is, waar die met betere spelers om zich heen werkt, waar die zich aan kan optrekken om beter te worden. Tottenham is gewoon een schitterde club-net onder de Engelse top-die denk ik prima kunnen inschatten wat zij aan hem kunnen hebben op de langere termijn. Bergwijn zal wel nog moeten groeien-vooral in het constanter worden-maar wel spelend in een absolute top competitie. De 'Wijnaldum-weg' zou denk ik beter voor hem zijn..:)
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik zou een stap naar Spurs prima vinden, Veel goede spelers om zich heen waar hij allemaal veel van kan leren. De Wijnaldum-weg zal PSV wat minder opleveren, dus doe mij een verkoop aan de Spurs of Bayern maar.
+3/-0

4 jaar geleden
Gaan ze Bergwijn nog een keer quoten? Gaan ze iemand van Ajax nog een keer quoten? Wat een bizar media spektakel wordt er weer van gemaakt, zonder dat ik een van de hoofdpersonen aan het woord heb gezien. Één ding is zeker, Ajax gaat never nooit niet 40 miljoen euro betalen voor een speler. Dat zou zover van die hele Johan Cruyff filosofie afliggen. Dit is puur blaadjes verkopen en clickbeet, ze stikken er maar lekker in die Nederlandse pers. Half jaar geleden was Ten Hag en selectie nog niks waard volgens diezelfde media, opportunistische meelopers dat het zijn.
+2/-0

Ik stik bijna, als ik bovenstaande tekst lees. De schrijver, kent de komma's nog niet. En als Ajax een hoger bod uitbrengt, zal hooguit 5 euro zijn. Meteen bekent maken aan Tottenham.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Grappig dat jij de schrijver verwijt slecht Nederlands te schrijven, terwijl er niks mis is met zijn stukje. Vervolgens maak je zelf een fout door "bekend" te schrijven als "bekent". Iets met een pot en een ketel ;)
+7/-0

4 jaar geleden
Tottenham is een geweldige uitdaging. Ik vond het lang een club die met geld smeet zonder daar voor de juiste spelers te kopen, maar er is een geweldige omslag gemaakt de laatste jaren met prima aankopen waarmee Pochettino een heel sterk collectief van heeft gemaakt. Ajax of Tottenham, ik zou het wel weten.
+3/-1

4 jaar geleden
Als je kan kiezen tussen de finalist van de Champions League of slechts de halve finalist, dan wist ik het wel....
+7/-1

4 jaar geleden
Het zou mooi zijn als de grote clubs Bergwijn willen hebben. Die clubs kunnen zo 30 miljoen neer leggen voor een speler.
Ik geloof er niks van dat hij naar Ajax gaat. Het bedrag dat PSV wil hebben gaat Ajax nooit betalen.
+2/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Zeer onlogisch als Tottenham Bergwijn zou kopen. Bergwijn is totaal niet klaar voor de Premier League. Aardige voetballer (bij vlagen) voor de eredivisie. Niets meer, niets minder.
+5/-8

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Is al lang rond met ajax ! Totaal ongeschikt om nu al naar de premier League te gaan.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Inderdaad. Ik hoorde zelfs dat Bergwijn in Amsterdam recentelijk al naar woonruimte aan het kijken was
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja, en ik zag 'm vanochtend in de wachtkamer van mn tandarts hier in Amsterdam. Zucht.....
+1/-1

Maan (geschorst)
4 jaar geleden
Bergwijn wil echt niet naar ajax! Is gewoon een uit de hand gelopen grap van zon ajacied. Tottenham heeft ajax weggespeeld en wist thuis helaas niet te scoren door het missen van een fatsoenlijke aanvaller. Uit in amsterdam wist ajax het op een gegeven moment ook niet meer en is Tottenham de terechte winnaar en door naar de finale. Tottenham is in alle opzichten beter, mooier, groter etc. Dus als ie wel een keuze zou hebben dan zou spelen bij de CL finalist en spelen in de PL toch wel de voorkeur hebben lijkt me. Los van het feit dat hij en zijn vader eerder al eens zijn weggestuurd bij ajax. En ook los van het feit dat ajax zeker niet meer dan 25 miljoen uit wil geven en hij gewoon 40 waard is. Maar al zou hij weg willen en ajax bied 10 miljoen meer, dan nog steeds niet aan ajax verkopen, punt uit boek dicht.
+4/-4

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
‘Goede middag met de redactie van VI, kan ik u helpen’? ‘Ja met John de Jong van PSV, ik bel even om aan te geven dat we deze week een bod van de Spurs op Stevie Bergwijn verwachten’. ‘Dank je wel sjonnie, we gooien het even de wereld in’..... ik geloof er helemaal niks van.... Off topic: Mauro, Piroe, Obispo en dat soort spelers maar even bij RKC stallen komend seizoen.
+6/-2

 
4 jaar geleden
Van RKC een soort PSV opleidings-club maken is helemaal geen slecht idee.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage