Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano: 'Het heeft geen zin te speculeren over dingen die misschien gaan gebeuren'

29 mei 2019 10:12 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Hirving Lozano: "Het heeft geen zin te speculeren over dingen die misschien gaan gebeuren"; image source: Pro Shots

Hirving Lozano wil het in een uitgebreid interview met Voetbal International niet hebben over een mogelijke transfer komende zomer. "Ik denk dat ik een volgende stap aan zou kunnen, maar het heeft geen zin te speculeren over dingen die misschien gaan gebeuren", aldus Lozano. "Op dit moment ben ik nog speler van PSV. Ik heb hier al veel geleerd en ik weet dat ik nog veel meer kan leren. Mijn familie is hier net als ik ook heel gelukkig, ik speel om de prijzen en in de Champions League. Dat is de status op dit moment."

De aanvaller gaat verder: "Natuurlijk kan ik dromen over een Europese topclub, maar dat heeft niet veel zin. Vroeger in mijn jeugd hebben we een toernooi gehad bij Manchester United, vanaf dat moment droomde ik ervan voor die club te spelen. Zo gaat dat met dromen, maar dat was toen. Op dit moment is het niet aan de orde. Mijn hart ligt bij PSV en wat er morgen gebeurt weet ik niet."

Meer op Voetbal International




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano droomde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage