Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ziet in Rick van Drongelen gewenste versterking voor verdediging'

29 mei 2019 10:29 - Hamburger Abendblatt
Foto: Pro Shots

"PSV ziet in Rick van Drongelen gewenste versterking voor verdediging"; image source: Pro Shots

Volgens de Hamburger Abendblatt heeft PSV concrete interesse in Rick van Drongelen. De verdediger van HSV zou volgens het medium vijf miljoen euro moeten kosten. De jeugdinternational werd twee seizoenen geleden overgenomen van Sparta en speelde inmiddels 67 officiële wedstrijden in Duitsland. Het contract van Van Drongelen loopt nog tot 2022 in Hamburg.

Meer op Hamburger Abendblatt




Discussieer mee op de forums


Tags

drongelen abendblatt duitsland hamburg hamburger hsv sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat zou wel een hele stunt zijn. Overigens blijf ik erbij dat, toen hij nog bij Sparta speelde, we enorm hebben zitten slapen.
+6/-2

 
Klopt als een bus Yassera, was notabene groot nieuws, is inmiddels rijper en dus zeker rijp genoeg voor de ED, zou PSV direct moeten handelen voordat Mr Netto zich meld om de prijs op te drijven, NU direct DOEN.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Waar wil je hem neerzetten Por? Een centrum met 2 linksbenige cv’s?
+1/-2

 
4 jaar geleden
Voor goede verdedigers is altijd plek, ongeacht of ze allemaal linksbenig, of allemaal rechtsbenig zijn. Zelfs gemankeerde verdedigers met een rechterbeen werden bij ons als linksback opgesteld...
+1/-1

 
Tony, Hij was twee jaar geleden al welkom en ik vind hem nu ook welkom, hij heeft al een heleboel ervaring opgedaan dus is niet afhankelijk van links of rechts, als je weet wat je moet doen los je het hoedanook op, en zoals hier al gezegt, voor die centen koop je geen betere en hij komt hoedanook altijd van pas.
+1/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Maar zal deze gast niet veel beuren bij HSV ?
+1/-0

 
Toch niet genoeg om PSV af te schrikken denk ik.
+1/-0

4 jaar geleden
Lijkt me echt geen aanwinst. Ik dacht dat PSV ging voor Mexicaanse verdediger, of heeft Overmars hem al binnengehaald?
PSV moet een topper als Centrale verdediger binnenhalen, geen 2e of 3e rangs verdediger.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Edson Alvarez heeft net zijn contract verlengd tot 2022
+3/-0

4 jaar geleden
2e of 3e rangs is nogal overdreven voor een Jong Oranje verdediger. In de winterstop van '18 heeft HSV nog een bod van 7 miljoen voor hem van ajax afgewezen toen ze nog in de Bundesliga zaten. Hebben nu promotie gemist en moeten saneren. Maar 5 miljoen voor een talent die tot '22 vastligt als je er zelf 3 miljoen voor betaald hebt lijkt me sterk. Als je dat voor mekaar krijgt meteen doen. Als ie het niet red in de basis is het alleen al voor de breedte goed.
+1/-1

4 jaar geleden
Buiten dat PSV (hopelijk ) nog met Alvarez bezig is , vind ik dit, in potentie, ook een goede aankoop !
+3/-5

 
4 jaar geleden
Denk niet dat PSV nog met hem bezig is, die heeft recentelijk zijn contract verlengt.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Apart dat mensen op mijn reactie minpunten geven ! Maar goed .... dat terzijde ! Ik kan herinneren dat het met guti hetzelfde geval was , had ook net zijn contract verlengd . En uiteindelijk kwam hij ook .
+3/-3

 
Je kan toch raden wie dat doen? Ik zie van Drongelen ook graag komen mocht dat waar zijn, en voor 6 meloen ook, dus van een pluspunt mag ik geen eens dromen:-) Maar daar word ik warm nog koud van.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Ik denk/ hoop dat Riverside gelijk heeft. Kan me gewoon niet voorstellen dat onze wondercoach (en de John Jong) een competitie in willen gaan met slechts 1 (zeer matige) rechtsbenige CV. Hoe dat een jaar of 1,5 geleden liep met Isimat en Brenet op links zal toch ook bij hun wel zijn blijven hangen?
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Waarom hoop je dat? Heb je Álvarez wel eens zien spelen?
+3/-9

 
reactie verwijderd

 
4 jaar geleden
Waarom zoveel haat op een reactie mensen. Doe gewoon beetje aardig tegen elkaar..
+5/-3

4 jaar geleden
Ik juich dit ook toe,kan zowel centraal als back uit de voeten en heeft bewezen van een kleine club naar een grote in een competitie van hoger niveau,zich prima staande weten te houden.
+3/-1

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Voor welke positie? Is toch ook linksbenig?
+3/-2

4 jaar geleden
Heeft veel wedstrijden bij HSV in de benen en zit bij jong oranje. Voor 5 miljoen lijkt mij dit een prima keuze. Snel toeslaan PSV.
+5/-1

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Men zocht toch nog een back up voor beide plaatsen links achterin, dat zal hij dus wel worden, zal wel concurreren met viergever.... ik verwacht voor de recht centraal achter nog wel een Alvarez, of Bruma
+2/-1

 
4 jaar geleden
Bruma weet ik niet. Maar je zou inderdaad verwachten dat deze Van Drongelen de multifunctionele linkerverdediger is waar PSV naar op zoek is. En dus niet de opvolger van Schwaab. Daar ben ik in principe blij mee. Daar moet je natuurlijk echt flink aan kwaliteit gaan winnen. Spenderen dus.
+1/-0

4 jaar geleden
PSV moet het veel eerder het aandurven met spelers als Strootman, Dumfries en Van Drongelen. De scouting is er toch voor om vroeg talent spotten in Nederland of iets exotisch in het buitenland?
+3/-1

 
4 jaar geleden
Zoals met Ramselaar... Of met Lukassen.
+1/-0

4 jaar geleden
Wordt weer een moeilijk seizoen. Weer veel jeugd die absoluut niet klaar zijn om een heel seizoen goed te presteren. Kijk naar Rosario, inmiddels ook afgevallen voor het NL elftal, sterk begonnen ook in de CL maar zeker de 2e seizoenshelft sterk terug gevallen. Van Drongelen is zeker een aanwinst, maar linkspoten hebben we al genoeg. Waarom Bruma niet terughalen die zit in Duitsland inmiddels op een zijspoor.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage