Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vélez Sarsfield in beeld om Maximiliano Romero op huurbasis over te nemen'

31 mei 2019 06:23 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Vélez Sarsfield in beeld om Maximiliano Romero op huurbasis over te nemen"; image source: Pro Shots

Maximiliano Romero kan zijn carrière tijdelijk weer vervolgen in Argentinië. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Vélez Sarsfield is in de markt om de spits op huurbasis over te nemen, al was hierover donderdag nog niets concreets bij PSV bekend. Technisch manager John de Jong gaf eerder al aan dat Romero verhuurd zal gaan worden.

Voordat de aanvaller in januari vorig jaar naar PSV kwam, speelde hij ook al voor Vélez Sarsfield. Romero speelde in totaal 40 competitiewedstrijden in Argentinië. Een tijdelijke terugkeer op het oude nest wordt door PSV niet direct van de hand gewezen. PSV wil bij een verhuur wel een vergoeding ontvangen. Bovendien kan het salaris van Romero ook een struikelblok vormen.




Tags

romero sarsfield velez maximiliano argentinie concreets jong nest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Lijkt me handiger om Romero te verhuren aan een club in Europa, het liefst in Nederland. Of de insteek moet zijn dat men Romero in de etalage wil zetten om hem te verkopen.
+4/-2

4 jaar geleden
Tsjonge, die moet toch gewoon bij FC Utrecht ofzo gestald worden?
+5/-0

4 jaar geleden
Als 'ie in Argentinië een trap krijgt kan hij weer bij het PSV ziekenhuis komen revalideren. Fijn.
+4/-0

4 jaar geleden
Ik vraag me af of het wel zo slim is om hem te verhuren mits Luuk de Jong blijft. Maar als De Jong weggaat wat altijd mogelijk is, wie moet dan eerste spits worden? Desondanks we Romero nog nooit echt hebben zien spelen acht ik hem toch beter als bv Sam Lammers.

En niet om Sam Lammers want dat is een sympathieke jongen en een aardige speler, maar dat gaat hem natuurlijk niet worden in de spits bij PSV.
+3/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dus je hebt Romero nooit zien spelen en Lammers heeft een prima seizoen gedraaid bij Heerenveen? Waarom denk jij dat de top van Romero hoger ligt dan die van Lammers, en waar ligt die top dan (en die van Lammers)??
+3/-4

 
Ik denk omdat Romero 8 miljoen heeft gekost, en Sam 0.
+2/-6

 
4 jaar geleden
Dat zal t zijn! Depay kan er ook niets van ;).
+4/-4

 
4 jaar geleden
Mr Rob heeft net zijn eerste posts geschreven en krijgt nu al een draai om zijn oren. ;-)
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
IK persoonlijk ben van mening dat Sam Lammers het niveau die PSV nastreeft niet aan kan, en Dat denk ik wel van Romero. Sam Lammers heeft inderdaad een goed seizoen gedraaid. Maar volgend jaar als spits van PSV zie ik dat niet zitten. Ik denk dat die uiteindelijk op de bank beland.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik vind het jammer dat we zo weinig over het talent van Romero weten. Ik las in het ED dat hij bij de eerste trainingen bij PSV met groot gemak tweebening de ballen het doel in schoot. Maar in de KKD heeft hij weinig laten zien. Misschien is er medisch tav een virus of zo iets aan de hand dat PSV niet naar buiten brengt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Een jaar of 16 geleden hebben ze ook eens een talentvolle spits weg laten lopen. En we weten wat er mee gebeurt is. Ik zie in Lammers ook gewoon een goede spits en wellicht kan ie ook het niveau van psv aan
+1/-0

4 jaar geleden
Er is veel werk gestopt in het proces van acclimatiseren van deze speler. Hij moest wennen aan trainingen, manier van voetbal én ook het leven in Nederland viel niet mee voor een jonge speler die ook nog eens net vader was geworden. Dat je hem nu gaat verhuren aan zijn oude club snap ik dan ook niet zo goed. Dit klinkt, zoals hierboven reeds genoemd, alsof je hij al is gewogen en te licht is bevonden en dat hij daarom maar in een oude, vertrouwde omgeving in de etalage wordt gezet zodat hij uiteindelijk met zo'n klein mogelijk verlies verkocht kan worden. Er is 10 miljoen euro betaald voor maar liefst 9 minuten speeltijd in het eerste van PSV. Één miljoen per gespeelde minuut. Dit heeft veel weg van de grootste miskoop uit de geschiedenis van de club.
+5/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage